Dinosaurussen

Onder de vele canvasprints en schilderijen die bij Photowall verkrijgbaar zijn, vindt u onze prachtige dinosaurusmotieven. Elk canvas biedt iets unieks dat voor de nodige kleur zal zoLees meerrgen, waar u het ook ophangt. Ideaal voor een brede waaier van kamers, zullen zij allerlei interieurstijlen complimenteren en kunnen worden gemengd en gemengd in diverse combinaties om sommige verbluffende prehistorische muurgevolgen te creëren. Deze gestileerde afbeeldingen, die vaak dinosaurussen uit de Jura-periode van ongeveer 200 miljoen jaar geleden voorstellen, zullen elk huis opfleuren, ongeacht welk schilderij u kiest.

Stijlvolle Dinosaurus Canvas Print Ontwerpen

Veel van onze canvas print ontwerpen zijn beschikbaar met levendige kleuren in hen. De angstaanjagende wezens worden vaak afgebeeld in groen met rood, blauw en geel die ook ergens in de mix voorkomen. Bovendien tonen vele dramatische landschappen waarin de dinosaurussen rondzwerven, soms met vulkaanuitbarstingen in het reliëf of snelstromend water op de voorgrond. Oudere kinderen kunnen genieten van de realistische afbeeldingen van levensechte dinosaurussoorten, zoals Tyrannosaurus Rex, Triceratops en Stegosaurus. Deze reusachtige beesten komen, wanneer ze vakkundig zijn geschilderd, bijna tot leven! Van de duivelse diepzee schepsels van weleer tot vliegende terrasaurs die neerstrijken op de jacht, het is allemaal te zien.

Dinosaurus Schilderijen voor Jongere Kinderen

Hoewel veel van onze afdrukken op canvas er goed uitzien in een volwassen omgeving, zijn er ook veel ontworpen met jongere kinderen in gedachten. Onze Dinosaur World Maps bijvoorbeeld zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen en zullen de muur van elk kind opfleuren dankzij het leuke ontwerp dat zowel educatief als opsmuk geeft. Kinderen kunnen ze gebruiken om de verschillende soorten dinosaurussen uit het verleden te leren kennen en om een zekere kennis op te doen over de planeet en haar geografie vandaag. Jongere kinderen en peuters zullen ook dol zijn op onze Dinoland-dessins die, ook weer, verkrijgbaar zijn in een keur van kleuren. Met een schattig, cartoonachtig ontwerp, tonen deze vriendelijke, lachende dinosaurussen in een grafisch samengestelde omgeving.

Dino Prints Voor Volwassenen?

Bij Photowall hebben we voor elk wat wils, dus u zult ook dinosaurusprints op canvas ontdekken die niet alleen op kinderen zijn gericht. Bekijk onze Dinosaurus Ochtend print of de zogenaamde Slapende Dinosaurus in Mati die beide tropische paradijzen weergeven in levendige kleuren die alle leeftijden zullen aanspreken.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's