Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Dinosaurus verzamelen - Canvas print - Kinderkamer

61

motieven

Dinosaurussen

Het grote assortiment canvas prints en fotobehang van Photowall bevat ook designs die geïnspireerd werden door dinosaurussen. Elke print heeft een unieke eigenschap die het noodzakeliLees meerjke streepje kleur zal brengen, waar je het ook hangt. De designs zijn geschikt voor alle ruimtes, vullen elk soort interieurdecoratie aan en kunnen in verschillende combinaties gekozen worden om zo indrukwekkende prehistorische muureffecten te creëren. Deze stijlvolle afbeeldingen, die vaak dinosaurussen uit het Juratijdperk van ongeveer 200 miljoen jaar geleden afbeelden, zullen elk huis doen opleven.

Funky Dinosaurus Canvas Designs

Veel van onze canvassen zijn beschikbaar in heel wat levendige kleuren. Ideaal om de verbeelding van kinderen te stimuleren! De enge wezens worden vaak in het groen met rood, blauw en geel afgebeeld. Daarnaast worden ze vaak in dramatische landschappen geplaatst waarin je dinosaurussen ziet zwerven, soms met vulkaanuitbarstingen op de achtergrond of snelstromend water op de voorgrond. Oudere kinderen zullen misschien wel worden aangetrokken door de afbeeldingen van levensechte dinosaurussoorten, zoals de Tyrannosaurus Rex, Triceratops en Stegosaurus. Dankzij een getalenteerde schildershand komen die enorme beesten bijna weer tot leven! Van de duivelse zeewezens van vroeger tot de vliegende en jagende terrasaurus, alles is mogelijk.

Dinosaurus Schilderijen voor Jonge Kinderen

Ook al passen onze canvas prints goed in een volwassen setting, veel van de prints werden gecreëerd voor een publiek bestaande uit kinderen. De Dinosaur World Map, bijvoorbeeld, is beschikbaar in twee kleurenschema’s en zal elke kinderkamer doen opleven dankzij het leuke design dat zowel informatief als decoratief is. Kinderen kunnen het gebruiken om over de verschillende soorten dinosaurussen te leren en om kennis op te doen over onze planeet en haar geografie vandaag. Jongere kinderen en peuters zullen gek zijn van de Dinoland designs die ook beschikbaar zijn in verschillende kleuren. De prints zijn schattig en cartoonachtig en beelden vriendelijke, lachende dinosaurussen af in een grafische setting.

Dino Prints voor Volwassenen?

Photowall heeft voor elk wat wils, dus je vindt er ook dinosaurus canvas prints die niet enkel voor kinderen bedoeld zijn. Check onze Dinosaur Morning print of de zogenaamde Sleeping Dinosaur in Mati. Beide prints geven een tropisch paradijs in levendige kleuren weer dat geschikt is voor alle leeftijden.
Productinformatie
  • 1-61 van 61 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.