Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Disney - Cars

45

motieven

Disney - Cars

Disney is ongetwijfeld een van de meest geliefde merken in de wereld. De film Cars was de laatste film die werd geproduceerd door Pixar Animation Studios, voordat het werd gekocht dooLees meerr Walt Disney Pictures. Geliefd bij zowel kinderen als een groot deel van de volwassenen, komen de geanimeerde personages in Disney's Cars in alle vormen, kleuren, maten, automodellen, en het belangrijkste van alles, persoonlijkheden. Ieder canvas laat deze eigenzinnige, lieve auto's, in al hun verschillende stemmingen en houdingen zien. Het is duidelijk dat duizenden mensen van de personages in Cars houden, aangezien de eerste Cars film ongelooflijk populair was, twee Academy Award nominaties won, en vorige records brak voor film-gerelateerde handelswaar van een Disney-Pixar film. Het vervolg, Cars 2, dat werd uitgebracht in 2013 was ook zeer populair, en volgens de planning zal Cars 3 in 2017 worden uitgebracht. Via onze producten kun je jouw favoriete Cars personage, of personages, naar jouw muur brengen en er van genieten via een canvas.

Kies jouw favoriete auto

De Cars film heeft een fantastische cast van geanimeerde personages en het zou moeilijk kunnen zijn om jouw favoriete te kiezen. Dat is de reden waarom iedere canvas zich richt op de beste personages uit Cars en je ook de mogelijkheid hebt om je op een of twee personages te richten. Bliksem McQueen is ongetwijfeld de ster van de film. McQueen is een racewagen die houdt van snelheid. McQueen is meestal een favoriete keuze, vanwege zijn positieve houding en geweldige uitstraling. Takel is McQueen's beste vriend. Hij is een verroeste, betrouwbare takelwagen die heel vaak achteruit rijdt. Hoewel Takel er niet zo gepolijst uitziet als McQueen, is hij zeker een van de grappigste personages in de film. Hij kan jouw ochtenden voor een lange tijd opfleuren als hij prijkt op een van onze schilderijen. Sally, de lichtblauwe Porsche, is een geweldig personage in Cars, omdat ze zowel slim als lief is. Andere personages, zoals Luigi, die in de lokale bandenwinkel werkt; zijn beste vriend Guido; de bazige Sarge, en de ongedwongen Fillmore, zijn allemaal prachtige personages die jouw muur zeker kunnen transformeren en elke keer dat je naar je nieuwe canvas kijkt een glimlach op je gezicht toveren. Het is belangrijk om te overwegen dat een of twee Cars personages op jouw muur een dramatisch en positief effect kunnen hebben op jouw stemming. Hoewel sommigen zeggen dat het dagelijks kijken naar grappige plaatjes geen effect heeft op je gevoel, valt het niet te ontkennen dat hoe meer mensen oprecht lachen om een grap of grappig plaatje, hoe beter ze zich gedurende die tijd voelen.

Jouw muur heeft de perfecte canvas nodig

Het is van essentieel belang dat je de juiste canvas of schilderij van je favoriete personage uit Cars kiest, zodat jouw ruimte goed voelt en er goed uitziet. Onze wanddecoraties kunnen werkelijk invloed hebben op hoe een bepaalde ruimte eruit ziet en voelt, omdat elk schilderij of canvas die wij leveren op een bepaalde emotie of stemming is afgesteld. Zo hebben we prenten van McQueen en de rest van de Cars familie, die er leuk, boos, geïnspireerd, woest, of moedig uitzien. Je kunt bladeren door ons uitgebreide assortiment van producten en degene selecteren die perfect voor jou is. Omdat we ook op maat gemaakte producten bieden, passen we graag onze producten aan om een persoonlijke omgeving te creëren die perfect bij je past. Door te kiezen voor de canvas die voor jou geschikt is en die te plaatsen op jouw muur, kan het jouw dag, elke keer dat je ernaar kijkt, beter maken. Dus blader vandaag nog door onze prachtige canvas selectie van Cars personages. Laat ons helpen de perfecte afdruk te vinden!
Productinformatie
Tonen 45 motieven
Sorteren:

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.