Zeilboten

Zeilboten van alle soorten zijn niet alleen een van de meest opwindende vervoermiddelen op deze planeet, maar ze hebben ook de geschiedenis van bijna alle continenten helpen vormen. VLees meeran de kleine dinghy's en dagzeilers waarmee vaders en zonen in het weekend in vijvers en meren rond hun boerderijen zeilden, tot de duizelingwekkende galjoenen en slagschepen die ooit deel uitmaakten van enkele van 's werelds machtigste marines, zeilboten hebben altijd een heilige plaats genoten in de maritieme geschiedenis. Photowall brengt hulde aan deze prachtige uitvinding van de mens met zijn eigen lijn van zeilboten muurschilderingen. Deze verbazingwekkende afbeeldingen tonen allerlei soorten zeilboten, van de meest nederige en kleine tot de grootste en krachtigste. Hang een paar van deze zeilboten muurschilderingen in uw woonkamer en geef de ruimte een zeer bijzondere nautische sfeer die zeer aantrekkelijk zal blijken te zijn voor uw familieleden en uw vrienden. Kijk hoe ze blijven komen met excuses om te blijven zitten in deze woonruimte. Deze zeilboten muurschilderingen zijn niet alleen mooie versieringen, maar zijn een herinnering aan de grote geschiedenis en de bijdrage die deze vaartuigen hebben geleverd aan de politiek en de handel over de hele wereld.

Adventueus in zeilboten muurschilderingen

De grote 15e-eeuwse Spaanse ontdekkingsreiziger Ferdinand Magellan kreeg van hun Iberische majesteiten, Fernando en Isabella, de opdracht om nieuwe landen voor Spanje te vinden en te koloniseren, en zo nieuwe rijkdommen en hulpbronnen voor het koninkrijk te verwerven. Hij voer op de houten galjoenen, de Nina, de Pinta en de Santa Maria, en kwam uiteindelijk terecht in Zuidoost-Azië om een archipel te ontdekken dat later de Filippijnen zou worden genoemd. Photowall geeft je iets om te bewonderen met "Zeilschip", "Zeeslag", en "Turbulente navigatie" in haar fijne lijn van zeilboten muurschilderingen. Deze adembenemende afbeeldingen laten de schepen zien die in de afgelopen eeuwen nieuwe landen veroverden en de grenzen van de landen van de Aarde bepaalden. Plaats een paar van deze zeilboten muurschilderingen in uw recreatiegebieden en voel u als een oude zeevaarder die de wateren van de diepe, blauwe oceaan trotseert. Uw momenten van recreatie zal worden versneld exponentieel met al deze zeilboten muurschilderingen om je heen. Ze zullen uw speelruimtes een gevoel van sensatie en onvoorstelbaar avontuur geven, en het broodnodige leven in uw huis brengen. Laat deze geweldige zeilboten muurschilderingen een vaste waarde zijn in uw stedelijke verblijfplaats.

Schitterend in zeilboten muurschilderingen

Een paar eeuwen geleden was slavernij een van de meest lucratieve commerciële ondernemingen in Europa en de Verenigde Staten. Deze illegale handel in het lijden en de onderwerping van mensen werd de ruggengraat van de economieën van verschillende landen over de hele wereld. Van Venetië tot Amsterdam, tot Spanje, tot de Amerika's, slavernij werd aangemoedigd als een aanvaardbaar handelsmiddel. Slechts door tussenkomst van enkele zeer humane en verlichte politieke figuren werd deze lelijke handel over de hele wereld illegaal verklaard. En het uitoefenen van dit soort ondernemingen werd nu bij wet strafbaar gesteld. Afrikaanse individuen werden ontvoerd van hun moederland en per schip vervoerd naar het land waar zij zouden worden verkocht. De Britse marine speelde een belangrijke rol in het stoppen van deze immorele onderneming op volle zee. Photowall geeft u een glimp van de grote verdedigers met "HMS Belvidera", "HMS Endymion en USS President", en "Machinery in the Bows-Robert Charles Dudley" in zijn ruime collectie van zeilboten muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de Britse slagschepen die slavenhandelaars en vagebonden op volle zee bevochten tijdens het hoogtepunt van deze misdaadgolf.

Onverwacht en lucratief

Ook de walvisvangst werd enkele eeuwen geleden als een zeer lucratieve onderneming beschouwd. De olie van dit grote zeezoogdier werd zeer gewaardeerd als brandstof voor de industrie in die tijd. De walvisschepen van Nantucket hebben zelfs hun weg gevonden naar de literatuur in het onsterfelijke verhaal over de grote witte walvis in Herman Melville's Moby Dick. Photowall geeft je nog een paar dingen om van te houden met "Whale", "Whale Vintage", en "Ocean Meets Sky Cover" in zijn fijne lijn van zeilboten muurschilderingen. Deze beelden tonen de aanwezigheid van deze oceaanreuzen, met op de achtergrond de walvisschepen waarop ze jaagden. Showcase een paar van deze zeilboten muurschilderingen op de muren van uw prive-studie of mini-bibliotheek, en voel je als een ondernemende kaper, het vaststellen van zijn vorderingen in de 17e eeuw. U kunt zelfs een paar van deze zeilboten muurschilderingen in de slaapruimtes en speelhoekjes van uw kinderen plaatsen. Kijk toe hoe zij vol ontzag en diepe nieuwsgierigheid naar deze zeilboten muurschilderingen staren. Over een tijdje zullen zij u benaderen met vragen over wat deze grote schepen waren en wat zij voor de mensheid deden. Laat deze zeilboten muurschilderingen een steunpilaar in uw huis zijn.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's