Metaal

Met nieuwe materialen, een vernieuwde houding en meer flexibele toepassingen, is metaal plotseling naar binnen verhuisd om innovatieve, ingewikkelde en opwindende interieur lay-outs tLees meere creëren. Photowall's uitstekende selectie van hoge kwaliteit metalen muurschilderingen zal uw kamer het oppervlak en de broodnodige textuur geven die het nodig heeft. De flexibiliteit van dit materiaal opent het voor een heleboel opties, terwijl metalen muurschilderingen duurzaamheid bieden en functie, vorm en schoonheid combineren. Er zijn vele soorten en voorstellingen van metaal beschikbaar om als muurdecoratie te bekijken. Kies uit ontwerpen zoals metalen gaten, patronen, roest en zo veel meer. Deze metalen muurschilderingen kunnen ook worden aangepast om aan te passen of te contrasteren met uw bestaande interieurontwerp, algemene esthetiek en het belangrijkste, kleurenschema's.

Upgrade met metalen muurschilderingen

Of het nu voor keukens, woonkamers, kantoorruimtes of zelfs voor slaapkamers is, metalen maken deel uit van een moderne trend in interieurontwerp. Metalen muurschilderingen maken een solide statement in het ontwerp. Net als het materiaal, zijn metalen muurschilderingen veelzijdig en aanpasbaar aan elk type van commerciële of privé ruimte. De verschillende vormen van metalen aanwezig in deze assemblage bieden een breed scala aan interieur design ideeën. Esthetisch gezien brengen metalen muurschilderingen nieuwe trends en passen ze goed bij elke soort stijl. Deze beelden brengen stevigheid in een ruimte en vaak tijden verlevendigen een anders saaie, saaie en ongeïnspireerde gebied. Bijvoorbeeld, in een huis, kunt u gebruik maken van iets als "The Door Knocker". Deze specifieke metalen muurschildering ziet er niet alleen interessant en stijlvol uit, maar heeft ook een ontwerp dat een maximale visuele impact kan creëren. Voor een meer zakelijke uitstraling zou u een illustratie willen die meer artistiek van aard is, om de aandacht te trekken van wie het bekijkt. Een metalen muurschildering zoals "Pasupati Bridge, rug en wit" kan dat voor u doen.

Praten over verandering

Technologische verbeteringen hebben metalen tot een praktische oplossing voor binnenhuisarchitecten gemaakt. Nieuwe metalen afwerkingen, ontwerpen en coatings zijn beschikbaar om aan te sluiten bij uiteenlopende architecturale stijlen. Hetzelfde geldt voor metalen muurschilderingen, waarbij een breed palet aan afbeeldingen een aanvulling kan vormen op uw woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte. Met de uitvinding van nieuwe digitale hulpmiddelen, heeft decoreren een drastische verbetering van architectonische en interieur design banen, en zelfs openbare locaties gekregen. Metal surfacing vooral in de metalen muur muurschilderingen serie is meer en meer populair om te worden gebruikt als wandbekleding, kolom covers, ruimte verdelers, en ga zo maar door. Metalen muurschilderingen kunnen worden gebruikt om extra stabiliteit in een kamer te geven en een open, ruime uitstraling te creëren. Neem bijvoorbeeld de afbeelding getiteld "Train Transportation", die de duurzaamheid en veelzijdigheid van het materiaal dat is metaal toont. Deze metalen muurschildering kan elke kamer groter en een stuk interessanter te maken.

Aanvullende metalen muurschilderingen

Gezien dit niveau van veelzijdigheid, is het geen verrassing dat ontwerpers steeds vaker metalen muurschilderingen gebruiken in een reeks van decoratieve functies. Specifiek in Photowall's grote collectie van metalen muurschilderingen, is er een uitgebreide selectie van beschikbare kleuren, tinten en voorstellingen die een krachtige en interessante uitstraling bezitten. Met het juiste gebruik van kleur, bieden metalen muurschilderingen een scène die geen andere stof kan bereiken. Sterke motieven langs de lijnen van "Old Derelict Oil Tank" kan het verschil maken in elke kamer die u wilt sparren of te revitaliseren. Met behulp van metalen muurschilderingen zoals "Car Engine", bijvoorbeeld, zal een centraal punt dat echt opvalt te creëren. Als u op zoek bent naar een meer dramatische rand aan uw interieur decoratie, misschien "Hart van Nails" is de metalen muurschildering voor jou. Het unieke ontwerp en de prachtige diepe tinten zouden zelfs een prachtige slaapkamer decoratie zijn.
Productinformatie
  • 1-37 van 37 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.