Sport

Sport kan opwindend zijn voor zowel toeschouwer als speler. Als u graag naar een wedstrijd kijkt, zult u het fantastisch vinden om uw eigen schilderij op doek te hebben van uw favorieLees meerte sport in actie. En voor degenen die graag meedoen: wat herinnert u beter aan uw passie dan afdrukken op doek van de sport van uw keuze? Geniet van uw favoriete spelers uit de wereld van BMX, Hockey, Voetbal, Skiën, Skateboard en Snowboard die van de canvasprint afspringen en u en uw gasten uitdagen om zich uit te leven in uw studeerkamer, woonkamer, kantoor of waar u maar wilt met een mooie sportieve canvasprint die een speciale betekenis heeft voor u en uw leven.

Abstract en grillig

Je kunt canvasprints van hockeybanen en voetbalvelden ophangen om je eraan te herinneren waar de lijnen zijn als je de volgende keer naar de wedstrijd kijkt! Collages van skiën en superkrachten van voetbal wachten erop om aan je muur te worden opgehangen en laat de spelen maar beginnen. Kleurrijke canvasprints met stripfiguren moedigen je aan om 'gewoon een balletje te trappen', terwijl boksen, American football en nog veel meer worden afgebeeld als canvasschilderijen in vintage stijl. Big Air lijkt wel een spelplan als je een sepia-getekende print hebt van een skateboarder die midden in een sprong staat. Vergeet ook Handboll niet, afgebeeld in rood en wit, en windzeilend met waterdruppels zo echt als uit je kraan. Een schaduw skateboarder opgehangen in de juiste gang kan gasten verrukken als ze de hoek om komen.

Echt en toch surrealistisch

De reeks canvasprints is verbazingwekkend echt en bevat weergaven van ijskoude bergen en snowboarders van fotokwaliteit, surf in Californische stijl met skateboards, en sprongen zo hoog dat je je niet kunt voorstellen ze te maken. Er zijn ook zomerwandelaars, rotsklimmen, en nog veel meer. Hang met je toekomstige ik tegen de rotswand bij Bridal Veil Falls, of kijk 's ochtends vroeg hoe een fietser met een mountainbike het terrein bedwingt. Wat is een betere manier om wakker te worden dan herinnerd te worden aan alles wat je hebt gedaan, en alles wat je nog te doen hebt. Doelen worden werkelijkheid wanneer je jezelf motiveert en aanmoedigt door kunstwerken te zien, die tot je spreken en je stimuleren om te oefenen, te proberen en nooit op te geven.
Productinformatie