Leonardo da Vinci

Mysterie zorgt altijd voor een meeslepend thema, ook als het om interieurdecoratie gaat. Photowall presenteert de meest mysterieuze kunstenaar aller tijden in onze collectie hoogwaardLees meerige Leonardo da Vinci-posters. Hoewel hij duizenden notitieboekpagina's achterliet met allerlei observaties over kunst, natuur en leven, blijft Leonardo da Vinci een raadsel. Deze selectie Leonardo da Vinci-posters zal laten zien dat hij, hoewel velen kunst en wetenschap als gescheiden beschouwen, van mening was dat de twee elkaar diep hebben beïnvloed. Door zijn wetenschappelijke studies kon hij de wereld op diep naturalistische manieren weergeven, terwijl zijn kennis als kunstenaar nieuwe manieren van kijken en denken over die wereld opende. Leonardo da Vinci-posters zullen laten zien dat de innerlijke werking van een machine net zo stijlvol en indrukwekkend kan zijn als de beroemde glimlach van Mona Lisa.

Tijdloos genie

Da Vinci kan worden beschouwd als het beste voorbeeld van het universele genie. Als een persoon met grenzeloze nieuwsgierigheid en koortsachtig inventieve verbeeldingskracht, wordt Leonardo beschouwd als een van de meest divers getalenteerde individuen die ooit heeft geleefd. Vooral bekend om zijn ingenieuze bijdragen in de wereld van kunst en wetenschap, zijn zijn werken gewoon legendarisch en te zien in onze prachtige reeks Leonardo da Vinci-posters. Net als de kunstenaar zelf zijn de ontwerpen geweldig, inspirerend, onsterfelijk en gewoonweg prachtig. Elke keer dat je jouw geselecteerde Leonardo da Vinci-poster of -posters bekijkt, ontdek je nieuwe details.

Het leven in Leonardo da Vinci-posters

Behalve kunstenaar, wetenschapper en uitvinder tijdens de Italiaanse Renaissance, wordt deze legende door velen beschouwd als een van de meest getalenteerde en intelligente mensen aller tijden. De term Renaissance Man is van toepassing op iemand die veel dingen heel goed doet, is afgeleid van de vele talenten van Leonardo. De belangrijkste motieven op Leonardo da Vinci-posters laten zien waarom en hoe. Leonardo werd geboren in de stad Vinci, Italië op 15 april 1452. Er is niet veel bekend over zijn jeugd, behalve dat zijn vader rijk was en een aantal vrouwen had. Rond de leeftijd van 14 werd hij leerling van een beroemde kunstenaar genaamd Verrocchio. Hier leerde hij over kunst, tekenen, schilderen en meer. Veel van zijn beste werken zijn aanwezig in ons prachtige assortiment Leonardo da Vinci-posters.

De mix van kunst en wetenschap

De tekeningen van Leonardo zijn ook heel bijzonder omdat hij dagboeken vol tekeningen en schetsen bijhield, vaak van verschillende onderwerpen die hij aan het bestuderen was. Sommige van zijn tekeningen waren voorbeelden van latere schilderijen, sommige waren anatomiestudies en sommige lagen dichter bij wetenschappelijke schetsen. Een beroemde tekening is de Vitruviusman-tekening, die je kunt zien op de Leonardo da Vinci-poster getiteld Human Figure - Leonardo da Vinci. Het is een afbeelding van een man met perfecte verhoudingen gebaseerd op de aantekeningen van de Romeinse architect Vitruvius. In feite gingen veel van zijn tekeningen over anatomie omdat hij het menselijk lichaam bestudeerde, waaronder veel tekeningen over spieren, pezen en het menselijk skelet.

Het meesterwerk op Leonardo da Vinci-posters

Hoewel Leonardo productief was, had hij nooit enige haast om individuele projecten af te maken. Veel schilderijen en andere werken werden verlaten of werden als onvolledig beschouwd, waaronder een van zijn beroemdste projecten, Mona Lisa. Dit beroemdste schilderij is ook aanwezig op Leonardo da Vinci-posters in de vorm van het stuk Mona Lisa, Leonardo da Vinci. Toen Leonardo stierf in 1519, eindige dit schilderij, en anderen, bij zijn assistent en goede vriend, Salaì. Zoveel mysteries en geheimen omringen dit schilderij, dat de mensheid al honderden jaren in verwarring brengt. Dit is de kracht en intrige die je in je interieur kunt brengen met Leonardo da Vinci-posters van Photowall.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's