Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Landweg bedekt met mist - Poster - Woonkamer

916

motieven

Transport

Photowall heeft een breed scala aan transportposters die zeer divers zijn, rijk aan details en overspoeld met prachtige kleuren. Of je nu op zoek bent naar een inspirerend beeld van eLees meeren klassiek voertuig of een transportposter die je op de openbare weg brengt, we hebben iets dat geschikt is voor elk huis, kantoor of elke andere ruimte die je wilt opknappen. Transportposters zijn ook ideaal voor kinderkamers of als een prachtige aanvulling op de grote muur van een kantoorreceptie. De transportposters van Photowall zorgen zeker voor een gevoel van dynamiek en energie in elke kamer, of dit nu in een woonwijk, winkel of recreatieruimte is. Je hebt ook de mogelijkheid om deze transportposters aan te passen aan jouw algehele esthetische en kleurenschema's.

Allerlei transportposters

Zoals eerder genoemd, hecht Photowall veel waarde aan variëteit. Daarom hebben we verschillende kleinere categorieën transportposters samengesteld om jouw selectie samenhangend en gemakkelijk te maken. We hebben geweldige beelden in de luchtvaart, infrastructuur, vervoer over land, openbaar vervoer en vervoer over water. Elke categorie wordt geleverd met zijn eigen kleine subcategorieën van geselecteerde transportposters om jouw keuzes nog gemakkelijker te maken. Als je bijvoorbeeld meer van transport over land houdt, kun je een transportposter kiezen uit deze specifieke secties; fietsen, bussen, auto's, motoren, taxi's en treinen. Je kunt zoiets als Old Abandoned Truck in the Desert kiezen, wat erg dramatisch maar ook visueel aantrekkelijk is. Deze transportposter ziet er subliem uit in de woonkamer, waardoor hij een roestig maar stijlvol gevoel krijgt. Ben je geneigd tot iets kunstzinnigs, dan is Speeding Steam Engine misschien de ideale transportposter voor jou. Een prachtig weergegeven schilderij van een rijdende trein kan de ideale blikvanger zijn in jouw huis of kantoorruimte.

Lets voor de kleintjes

Zoals eerder genoemd, hebben transportposters ook veel te bieden voor peuters, kinderen en zelfs tieners. Of het nu voor de slaapkamer, studieruimte of speelruimte is, transportposters bieden een veelvoud aan afbeeldingen die kinderen van alle leeftijden en smaken zullen verrassen. Norah's Ark is bijvoorbeeld een heerlijk motief dat peuters en kinderen absoluut zal plezieren vanwege het charmante ontwerp, de schattige kleuren en de aandacht voor detail. Jouw kind of kinderen zullen graag zo'n transportposter in hun kamer hebben, want ze zullen elke keer dat ze ernaar kijken iets nieuws ontdekken. Mig Killer daarentegen is iets voor een wat volwassener publiek, tieners bijvoorbeeld. Deze transportposter toont een gevecht in de lucht, een item dat de interesse van een tiener zou kunnen opwekken omdat het nogal edgy is maar toch gerelateerd is aan transport.

Creëer een gevoel van locatie met transportposters

Transportposters kunnen je ook mentaal naar een andere plaats brengen als je dat wilt. De categorie transportposters van Infrastructuur toont verschillende locaties die geschikt zijn voor allerlei transportmodi. Er zijn luchthavens, bruggen, kanalen en wegen als subcategorieën, waar de transportposters variëren van de winter in Zweden tot de hitte van de woestijnen in de Verenigde Staten van Amerika. Je hebt veel speelruimte bij het kiezen van de afbeelding of afbeeldingen die je het meest aanspreken. Voor de liefhebbers is een stuk als Romantic Bridge Over Canal in Amsterdam misschien de juiste afbeelding voor de slaapkamer. Bakstenen en watersteegjes in Venetië is ook behoorlijk populair omdat deze Italiaanse stad bekend staat als een droombestemming voor een huwelijksreis. Transportposters hebben niet alleen stijl en zijn in de mode, maar roepen ook emoties op en geven de ruimte betekenis.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.