Objecten

Bij het inrichten van uw interieur is het van vitaal belang om een centraal thema of een gemeenschappelijk element te hebben. Als u zich op één ding concentreert, kunt u een geweldig Lees meerfocuspunt creëren, maar paradoxaal genoeg ook andere decoratieve elementen in uw ruimte laten opvallen. Met Photowall's uitstekende en kwalitatief hoogstaande objectposters uit de kunst- en designwereld hebt u deze focus en dit hulpmiddel tot uw beschikking. Alledaagse voorwerpen en materialen in de kunst zijn een hedendaags antwoord op een eeuwenoud gebruik, wat deze objectposters doen op een stijlvolle manier, met een enorme verscheidenheid en unieke ontwerpen. Of u nu op zoek bent om uw woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte te verfraaien of nieuw leven in te blazen, met deze motieven kunt u niet de fout in gaan. Objecten posters geven u ook de mogelijkheid om uw eigen wijzigingen aan te brengen zodat ze passen bij of contrasteren met uw bestaande esthetiek, kleurenschema's en algehele ontwerp.

Object posters in perspectief

Meer dan honderd jaar geleden bracht een fietswiel de kunst in een richting die nog nooit eerder was verkend. Dit specifieke fietswiel was een kant-en-klaar kunstwerk van de kunstenaar Marcel Duchamp en werd tentoongesteld in een tentoonstelling in New York in 1916. Duchamps gebruik van gemodificeerde en tot kunstwerken samengevoegde voorwerpen daagde de eigenlijke betekenis van kunst en kunstbeoefening uit. Zoals u zult zien, zijn de overblijfselen van deze radicale beweging duidelijk zichtbaar in de selectie van onze objectenposters. Deze specifieke artistieke acties legden de nadruk op het concept achter een kunstwerk, eerder dan op de materialen waarvan het was gemaakt. Dit idee wekt nog steeds dezelfde controverse en discussie op als waar Duchamp naar op zoek was toen hij alledaagse voorwerpen gebruikte. Wat zijn de definities van kunst, de schepping ervan en het auteurschap wanneer het om een vervaardigd, gevonden voorwerp gaat? Sommige van deze vragen kunnen worden beantwoord of liever geïnterpreteerd op uw eigen manier wanneer u voor uzelf een objectenposter van Photowall aanschaft. Kies zoiets als Vintage vessels en zie hoe je huis of kantoor onmiddellijk wordt omgetoverd tot iets veel interessanters. Deze objecten posters geven uw omgeving charme en stijl, met geweldige details en fantastische kleuren.

Verschillend beeld voor verschillende mensen

Objecten zijn vaak intrigerend, niet alleen op zichzelf, maar ook door hun toevoeging aan het totaalbeeld van een ruimte. Net als bij andere kunststromingen in de afgelopen eeuwen, komt het gebruik van objecten in de kunst ook in verschillende vormen en interpretaties voor. Objectenposters hebben hun eigen diversiteit, met beelden die variëren van levensechte foto's die zo gedetailleerd en ingewikkeld zijn dat je ze bijna kunt voelen door het motief aan te raken, tot kunstwerken die zo uniek en stijlvol zijn dat je merkt dat je er heel lang naar blijft staren. Terwijl de eerder genoemde Duchamp bijvoorbeeld het voorwerp zelf gebruikte, gebruikten andere kunstenaars het in een meer bewerkte zin, zoals bijvoorbeeld de beroemde Andy Warhol, die iets als een Brillo zeepdoos als model gebruikte maar het op een enorme schaal nabouwde, of Roy Lichtenstein en zijn beroemde stripboekschilderijen. Je ziet dit contrast in stukken als Oil & Vinegar en Retro Kitchen III, beide prachtige objectposters in hun eigen recht, maar toch verschillend in uitvoering. Terwijl Oil & Vinegar een chique en complex gearrangeerde afbeelding is, is Retro Kitchen III een kunstwerk in de vorm van een collage. Beide objecten posters kunnen elke kamer laten knallen en zorgen voor een maximale visuele impact, interesse en gewicht.

Andere voorbeelden van object posters

Er zijn heel wat posters met vintage of retro thema's in deze bijzondere assemblage. Vintage Airplane Clock is daar een heel concreet voorbeeld van, een heerlijk charmant beeld dat in geen enkele woning of zelfs op de werkplek zou misstaan. Als je op zoek bent naar een modernere sfeer, is Let it Rain misschien iets voor jou. Deze objectposter brengt de ruimte tot leven omdat er echte beweging in de afbeelding zit, waarbij de kleur oranje met zijn levendige tint voor een extra element van leven zorgt. Stel je deze objectposter eens voor in je woonkamer of in de directiekamer op kantoor, het zou zeker een geweldig aandachtspunt zijn en gespreksstof opwekken bij iedereen die het bekijkt.
Productinformatie