Katsushika Hokusai

Omdat de werken van Katsuhika Hokusai grotendeels zijn geïnspireerd op de kleuren van de natuur, kun je een opwindende en stijlvolle sfeer in je interieur brengen. De uitstekende en hLees meeroogwaardige collectie Katsuhika Hokusai-posters van Photowall biedt prachtige landschappen en een fantastische omgeving. Omdat deze motieven natuurlijke kleuren herinterpreteren om goed bij je interieur te passen, kunnen ze onmiddellijk een geweldige achtergrond worden die rustgevend is en een ontspannen sfeer biedt. Katsuhika Hokusai-posters tonen deze Japanse kunstenaar, ukiyo-e-schilder en prentenmaker uit de Edo-periode, bekend als de auteur van de houtsnedes "Zesendertig gezichten op de berg Fuji", die ook de internationaal iconische en beroemde print getiteld "De grote golf van Kanagawa" bevat. Of het nu een huis, een recreatieruimte of zelfs een kantoor is, Katsuhika Hokusai-posters garanderen je kamer stijl, verfijning en cultuur bevat.

Een nieuwe wereld met Katsuhika Hokusai-posters

Interieurdesign geïnspireerd op de Aziatische stijl roept vaak een gevoel van rust en sereniteit op. Omdat de meesten van ons consequent worden blootgesteld aan de snelle levensstijl van de moderne en stedelijke gebied, is het leuk om thuis te komen in een ruimte die ons de mogelijkheid geeft om onze stress achter ons te laten. De Katsuhika Hokusai-posters van Photowall zijn het perfecte tegengif voor dat probleem. Met de toevoeging van enkele aparte en stijlvolle decoraties, kun je die gewilde harmonie en balans bereiken. Kijk hoe je muren veranderen in mediums van ontspanning wanneer je Katsuhika Hokusai-posters gebruikt, zoals Peasants in Autumn - Katsushika Hokusai. Dit prachtige motief geeft je een prachtig getekende scène die een nostalgie oproept die teruggaat naar eenvoudiger tijden. Katsuhika Hokusai-posters zoals deze geven ons een toegangspoort tot een andere tijd en plaats en fungeren als onze visuele ontsnapping. Het prachtige kleurenschema helpt ook bij het matchen of contrasteren met je andere decoratieve onderdelen.

De ster van de show

Het is altijd handig en interessant om wat achtergrondinformatie te hebben over de artiest die je hebt gekozen als middelpunt in je interieur, zoals bij deze majestueuze Katsushika Hokusai-posters. Katsushika Hokusai was een Japanse kunstenaar geboren in een ambachtelijk gezin in het huidige Tokio, die op jonge leeftijd begon te schilderen en als tiener in de leer ging bij een houtsnijder. Op 18-jarige leeftijd werd hij toegelaten tot de studio van Katsukawa Shunsho, een kunstenaar in de stijl van ukiyo-e, die zich concentreerde op de weergave van de bloeiende koopmansklasse, inclusief courtisanes, Kabuki-acteurs en sumoworstelaars. De eerder genoemde serie houtsneden "Zesendertig gezichten op de berg Fuji" was wat Hokusai internationale bekendheid opleverde. Hokusai had een diepgaande invloed op de westerse kunst, die in de 19e eeuw steeds meer werd beïnvloed door de Japanse cultuur en stijl, waar kunstenaars als Édouard Manet, Claude Monet en Vincent van Gogh zich allemaal lieten inspireren door zijn houtsneden. Bekijk onze collectie Katsuhika Hokusai-posters en je zult zeker begrijpen waarom.

Meer feiten over Katsuhika Hokusai-posters

Tijdens zijn verblijf in Obuse ging Hokusai verder met het produceren van houtsnedeprenten en begon hij te werken in diverse media zoals shoji-schermschilderijen, gelakte bedekkingen voor draagbare yatai-heiligdommen, hangende rollen en fotolijsten. Verschillende van de belangrijkste attracties van Obuse zijn zelfs gecentreerd rond het werk van deze geweldige Japanse kunstenaar. De Hokusai-museumcollectie is gewijd aan het werk dat hij voltooide terwijl hij in Obuse woonde en omvat onder meer schilderijen, de drijvers van het festival en vele hangende rollen. Katsuhika Hokusai-posters kunnen de inspiratie voor je zijn om die reis ooit te maken, of zelfs maar een herinnering zijn dat het weergeven van kunst in je interieur niet alleen stijlvol is, maar ook gemakkelijk en betaalbaar kan worden gedaan met Photowall. Visualiseer zoiets als Porters Carry a Palanquin, Katsushika Hokusai bij jou thuis of op kantoor en kijk hoe een Katsushika Hokusai-poster als deze jouw ruimte zomaar kan veranderen in iets spectaculairs.
Productinformatie
  • 1-5 van 5 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.