Surrealisme

Een van de meer complexe en uitdagende, maar uiteindelijk zeer lonende en betekenisvolle vormen van kunst is het surrealisme. Photowall heeft een voortreffelijk samengesteld assortimeLees meernt surrealisme posters die niet alleen de visuele zintuigen zullen strelen, maar maar ook de diepere, onderliggende psyche van u en wie uw interieur ook bekijkt. De paradox van deze beelden is dat ze voor sommigen misschien onmogelijk te begrijpen lijken, wat ze nog veelzijdiger maakt als het gaat om het opknappen uw huis, kantoor of een andere ruimte. Surrealisme posters zijn zo onderscheidend dat het een perfect middelpunt kan zijn in in uw kamer kan vormen en een enorm visueel gewicht en belang kan creëren. De prominentie van deze motieven balanceert uit alle andere ontwerpelementen en kleurenschema's eromheen.

Het belang van surrealisme posters

Surrealisme in de kunst maakt vaak gebruik van droomachtige beelden om ons de innerlijke werking van onze geest te laten zien. We hebben allemaal wel eens een droom gehad en ervaren waarin we vlogen of vielen. Surrealisten gebruiken dit soort beelden in hun kunst, zodat ze om instinctieve betekenissen en beelden te creëren waar de kijker, en zelfs zijzelf, geen rationele gedachte voor nodig hebben... te begrijpen. Surrealisme posters zorgen niet alleen voor een opwindende en interessante wanddecoratie, maar het moedigt ook mensen om hun onderbewuste gedachten en uitdrukkingen vrij te laten. Dit specifieke thema en type van interieurdecoratie zal een sterke en intrigerende weerspiegeling zijn van uw eigen persoonlijkheid en karakter. Om de aantrekkingskracht van surrealisme posters in uw ruimte, omarmt deze kunstvorm ook het psychoanalytische idee van onbewuste verlangens, of dingen die we willen waarvan we nog niet weten dat we ze willen. Dit klinkt perfect voor mensen die nog niet hebben besloten hoe ze hun woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte te verfraaien, en op zoek zijn naar dat speciale ingrediënt. Zoek niet verder, surrealisme posters van Photowall is waar u al die tijd naar op zoek was.

Korte geschiedenis van het surrealisme

Deze vorm van kunst begon als een filosofische beweging die stelde dat de enige echte manier om waarheid in deze wereld te vinden door het onderbewustzijn en zijn dromen, in plaats van door logische gedachten. Hoewel sommigen misschien denken dat het surrealisme zelf gewoon een kunstvorm is, was en is het eigenlijk nog steeds een culturele campagne die gewoon werd uitgedrukt door middel van kunst, literatuur, en in sommige gevallen, zelfs politiek. U zult deze ideeën ook terugzien in onze surrealisme posters. Om terug te komen op het onderwerp, de beweging begon in het midden van de jaren 1920 in Frankrijk en werd geboren uit een eerdere beweging genaamd Dadaïsme uit Zwitserland. Kunstenaars van deze overtuiging, Dadaïsten genoemd, omarmden chaos en het irrationele. Later richtten de surrealisten zich op deze ideeën van chaos en irrationele verlangens in een poging om diep te graven in het onbewuste om inspiratie te vinden voor politieke en artistieke creativiteit. Zij geloofden dat deze afwijzing van... van rationele gedachten zou leiden tot superieure ideeën en uitdrukkingen, die je in overvloed zult zien in Photowall's surrealisme posters.

De diepere betekenis van surrealisme posters

Andre Breton wordt beschouwd als de leider van de surrealistische beweging, waarin hij het surrealisme definieerde als een pure staat van geest die iemand in staat stelt gedachten vrij te uiten, zonder de belemmering van rationeel denken en maatschappelijke regels. Surrealisme betekent letterlijk boven het realisme staan, wat het tot zo'n fascinerend onderwerp maakt in surrealisme posters. Deze tot nadenken stemmende kunstwerken zullen u, uw familie of vrienden uren bezighouden. Maar dat is dan ook de schoonheid van het surrealisme op zich, het hoeft niet begrepen te worden om het te kunnen waarderen. Wanneer u toevallig op ons eclectisch arsenaal van surrealisme posters, zult u zich misschien enkele keren op het hoofd krabben en zich afvragen wat er nu precies aan de hand is. Dat komt omdat surrealistische kunstenaars kunst gebruiken om de innerlijke werking van de geest te tonen, vooral met betrekking tot delicate thema's die zij als vaak onderdrukt beschouwden. Door twee zeer verschillende objecten in de kunst te tonen, kon men ideeën opwekken over de verschillen en dan de gelijkenissen zien. Wanneer je surrealistische posters ophangt aan je muren hangt, zorg je niet alleen voor een ongelooflijke visuele stijl, maar heb je ook iets dat mensen aan het denken zet en nadenkt.
Productinformatie
  • 1-34 van 34 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.