Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen. Bestel uiterlijk 16 dec voor levering vóór Kerstmis!

  Fragments – grafische behangcollectie van By May

  De uitgebreide samenwerking van Photowall met het Zweedse designduo By May heeft geresulteerd in de behangcollectie Fragments. De collectie bevat grafische patronen waarin pastellen terugkomen.
  Fragments

  Geometrische vormen die samen met verschillende kleurnuances voor een gevoel van structuur zorgen alsook fraai gekleurde speelse cirkels, rechthoeken en vierkanten. Fragments, de nieuwste collectie van By May, speelt zowel met kleur als vorm alsook met contrasten. Het designduo heeft zich laten inspireren door design te hergebruiken.

  “Bij deze collectie hebben wij ons laten inspireren door elementen van onze eerdere patronen en kleurcombinaties. In het tekenproces worden resten papier en knipsels soms het allermooiste”, zegt Maria Bergström van By May.

  By May bestaat uit de designers Maria Bergström en Johanna Örn. Het signum van het duo zijn grafische, speelse vormen met gevoel voor detail. Traditionele technieken en handwerk met een moderne twist vormen de basis voor alles wat ze doen.

  “Voor ons staat onze liefde voor puur handwerk altijd centraal evenals het creëren van producten waar je blij van wordt. Daarom voelde het extra leuk datgene te gebruiken dat in eerste instantie ongeschikt leek, om te kunnen experimenteren met het bestaande en vast te houden aan het eenvoudige alsook om hergebruik centraal te stellen”, zegt Johanna Örn van By May.

  De collectie Fragments is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit vijf verschillende motieven, waarvan twee in verschillende kleurstellingen. De motieven zijn als behang op maat te bestellen en kosten EUR 41 per vierkante meter.

  Polygon Off White
  Kokeshi & Robot

  Perscentrum 
  Hoge resolutie persfoto's  - By May - Fragments

  Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
  Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

  Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.