De behangcollectie van Illustrator Saga-Mariah Sandberg geeft u het hele jaar door lentekriebels

De nieuwe behangcollectie van Photowall, DAWN CHORUS, is een kleurrijke verzameling van afbeeldingen van de eerste tekenen van de lente, gemaakt door de Zweedse illustratrice Saga-Mariah Sandberg. De collectie is geïnspireerd door de Scandinavische natuur en bestaat uit acht met de hand getekende behangmotieven met veldbloemen, prachtige rozen en Zweedse bessen.

The Forest Meadow

Met de natuur als haar grootste inspiratiebron creëert Saga-Mariah Sandberg dromerige en gedetailleerde illustraties van verschillende plekken in de Zweedse natuur. Elke illustratie is met de hand geschilderd in de kleuren van de natuur en beeldt altijd een specifieke biotoop met zijn bijzondere planten- en dierenleven af.De titel DAWN CHORUS verwijst naar het ochtendgezang van vogels in het voorjaar en zet de toon voor de hele collectie. Alle illustraties worden weergegeven in de kleuren van de natuur en beelden historische natuurgebieden in het Zweedse landschap af.

De behangmotieven van Saga-Mariah Sandberg laten ons niet alleen de schoonheid en diversiteit van de natuur ervaren, maar inspireren ons ook om de natuur om ons heen te leren kennen. Op het behang Bosweide (The Forest Meadow) bezoeken we een Zweeds sparrenbos met zijn diepe kleuren en zien we blauwtjes tussen de bloeiende leverboempjes, viooltjes en lelietjes van dalen. De Mostuin (The Fern Garden) is geïnspireerd door oude schoolaffiches en toont een schaduwrijke tuin voor en na de regen met slakken die door de gladde varens en mossen kijken.

Met de DAWN CHORUS collectie nodigt u de natuur uit in uw huis. De lichte kleuren creëren een luchtige, Scandinavische sfeer met een persoonlijke toon. Wilt u een knusser en gezelliger gevoel creëeren in huis – kies dan voor één van de donkere behangmotieven.

The Moss Garden After Rain
Katarina (White)

Over Saga-Mariah Sandberg

Saga-Mariah Sandberg is een Zweedse kunstenares en illustratrice, geboren 1983 in Värmland.
Met de natuur als haar grootste inspiratiebron, creëert Saga-Mariah natuurgetrouwe en levendige illustraties die de Scandinavische flora en fauna weergeven. Ze schildert haar illustraties altijd met de hand, vaak in aquarel, met potlood of Oost-Indische inkt, en weet zich te onderscheiden dankzij haar techniek en haar zorgvuldige weergave van de Scandinavische natuur in vorm en kleur.Saga-Mariah heeft geëxposeerd in steden zoals New York en Berlijn en heeft voor verschillende Zweedse merken geïllustreerd, waaronder Apoteket Hjärtat, Björn Borg, Husqvarna, IKEA, Loka en Tekniska Museet. Ze werd benoemd tot één van de designtalenten van het voorjaar 2019 door FORMEX Design Talents en haar fantastische afbeeldingen zijn te zien in de vorm van botanische posters, ansichtkaarten, stoffen en nu als behang bij Photowall.

Perscentrum 
Hoge resolutie persfoto's  - Saga-Mariah Sandberg - DAWN CHORUS

Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.