Verleng de zomer

Zonnige dagen en warme avonden, daar willen we allemaal wel meer van! De lange winter is al lang geleden en voordat we aan de naderende herfst denken, genieten we nog even van de nazomer en met de laatste gezelligheid, excursies en af en toe een verkoelende duik in de zee of een meer. In de zomer is alles gewoon op zijn best! Dit is ook de tijd waarin we herinneringen creëren die we graag koesteren. Lang. Vergeet ze niet te vereeuwigen: op fotobehang, prints en posters kunnen ze tot diep in de herfst licht en warme geven.

Swanlake - Jonna Jinton

Prints en posters creëren unieke muren, vol zomerherinneringen

Tover de witte muur in je huis om en beleef de mooiste momenten van de zomer steeds opnieuw met een blijvende vakantieherinnering. Om het gevoel echt na te bootsen is een fotomuur een mooie en slimme oplossing. Kies een aantal van je favoriete foto's, varieer de maten en kies of je prints of posters wilt, of beide! Zo heb je snel en makkelijk een inspirerende en geheel eigen muur waarmee je nog elke dag de zomer kunt herbeleven. 

Bantayan Sunrise II - Great Light

Fotobehang: breng de beste momenten van de zomer tot leven

Is het je gelukt om dat perfecte moment op de foto vast te leggen? Gefeliciteerd! Geef het nu de plek die het verdient met een fotobehang. Stel je een hele muur voor die emoties en herinneringen oproept. Een betere manier om de zomer te verlengen is er bijna niet! 

Lees hier meer over hoe je je eigen behang kunt maken.

Golden Ray - Isabella Ståhl

Een afbeelding met een hoge resolutie is alles wat je nodig hebt

Het is gemakkelijk om je eigen behang, print of poster te maken. Beschouw je muur als een leeg vlak waar je ruimte kunt maken voor iets unieks en persoonlijks. Selecteer een of meer van je favoriete zomerfoto's (we weten dat het meestal moeilijk is om te kiezen) en upload ze met onze fotohulp. De meeste formaten werken (jpg, tif, eps of pdf), zolang de afbeelding maar in hoge resolutie is. Voer de gewenste afmetingen in, snijd de afbeelding bij en selecteer het materiaal. Simpel! Als je niet zeker weet of de afbeelding een voldoende hoge resolutie heeft, kun je kiezen voor persoonlijke hulp nadat je hem hebt geüpload, en wij zullen hem kosteloos nakijken voordat je je bestelling plaatst.

Psst! Voor degenen van jullie die de zomer niet door een lens beleven zijn er tal van prachtige motieven in ons brede assortiment behang, print en posters. Veel van ons verlangen ernaar om weer te kunnen reizen, dus waarom zou je niet thuis genieten van je favoriete bestemming terwijl je wacht? Bekijk onze Staycation-collectie voor heel veel inspirerend buitenlandgevoel!

Meer lezen.