Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Laat zwart-wit fotografie u inspireren bij het vormgeven aan uw huis

  Een van de meest persoonlijke en prachtige onderdelen van een huis is de weergave van een aantal van uw meest memorabele en kostbare momenten die volgens uw wens zijn gearrangeerd . Een fotogalerij in uw huis is geen nieuw concept maar wel een interieur idee dat nooit veroudert. 
  Een van de meest persoonlijke en prachtige onderdelen van een huis is de weergave van een aantal van uw meest memorabele en kostbare momenten die volgens uw wens zijn gearrangeerd . Een fotogalerij in uw huis is geen nieuw concept maar wel een interieur idee dat nooit veroudert.
  Laat zwart-wit fotografie u inspireren bij het vormgeven aan uw huis

  Zwart-wit Fotografie

  Zwart-wit fotografie, ook wel bekend als monochrome fotografie is fotografie waarin het beeld van de foto's wordt geproduceerd in één tint in plaats van de foto's in hun werkelijke kleuren weer te geven. Het omvat alle tinten van zwart tot wit met tinten grijs. Sepia, cyaan of bruin kunnen eveneens worden gebruikt in dit soort fotografie.

  Een van de beroemde fotografen in dit type fotografie was Ansel Adams (1902-1984). Hij was een beroemde Amerikaanse fotograaf en een milieudeskundige. Veel van zijn werken met onderwerpen uit het westen van Amerika, inclusief het Yosemite National Park, zijn gebruikt voor kalenders, posters, boeken en websites. Hij was ook de oprichter van de groep die bekend staat als Group f/64, die zich richtte op een fotografische stijl met een scherpe focus en zorgvuldig ingelijste beelden, gezien vanuit een bepaald Amerikaans perspectief. Om het verhaal kort te maken, hun groep wilde een niet-traditionele en nieuwe moderne vorm van esthetiek promoten die gebaseerd was op vrij voorkomende beelden van natuurlijke vormen en gevonden voorwerpen.

  Zwart-witfotografie in interieurinrichting

  Het gebruik van zwart-wit fotografie in interieurarchitectuur maakt u niet alleen artistiek op het gebied van interieurinrichting, maar maakt ook u dat u zich een professionele fotograaf voelt. U hoeft geen nieuwe foto's te nemen om eventueel in uw huis weer te gegeven. Alles wat u nodig hebt is uw erfenis laten zien. Dit betekent dat u uw fotoalbums en andere foto's opzoekt en in uw huis weergeeft. Op die manier creëert u uw eigen fotogalerij.

  Er zijn veel interessante manieren om uw foto's te laten zien. Hier zijn enkele tips, zodat u een eigentijds interieur krijgt:

  1. In het digitale tijdperk tegenwoordig heeft bijna iedereen een eigen digitale camera of smartphone. U kunt elke gewenste foto nemen en in printop canvas gedrukt krijgen. Canvas maakt dat het er professioneel uitziet en u kunt ze opblazen tot grote afmetingen om een grote muur te bedekken.

  2. Het plaatsen van de zwart-wit foto in een zwarte lijst en een wit passe-partout geeft een museale look.

  3. Als u geen spijkers in uw muur kunt slaan kunt u ervoor kiezen om schuimkern te gebruiken. Schuimkern is een andere manier om uw foto's te tonen zonder dat er een lijst nodig is.

  4. Een van de kenmerken van zwart-wit fotografie is dat het zeer veelzijdig is. Het kan worden gecombineerd aan andere zwart-wit foto's of met kleurige printsen andere soorten kunstwerken.

  5. Zwart-wit foto's kunnen eveneens in zwarte of warme zilvertonen worden ingelijst, met gebroken witte passe-partouts om de warmte van de grijstinten in de foto's naar voren te halen.

  6. Trappenhuizen en gangen zijn geweldige mogelijkheden om uw foto's te laten zien. Zo creëert u ook uw eigen fotogalerij.

  7. Het maakt niet uit dat de frames niet bij elkaar passen, wat belangrijker is, is dat ze één geheel vormen om een samenhangend geheel te krijgen.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.