Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

    Huwelijksvoorbereidingen met blogger Anja Forsnor

    De huwelijksvoorbereidingen zijn in volle gang. In onze behangfabriek werken we aan behang met een bruiloftsthema en vragen we Zweedse blogger en aanstaande bruid Anja Forsnor om tips.

    Behangwimpels met prachtige motieven, een pastelkleurige fotoachtergrond van behang en stroken met hartjes: dat zijn een paar van onze toptips voor de mooiste dag van je leven. Blogger Anja Forsnor en haar verloofde geven andere bruidsparen de inspiratie om alles tot in de puntjes te plannen en hun gasten echt te verrassen. Bekijk onze bruiloftsfoto's en lees wat de bruiloft van het creatieve paar allemaal in petto heeft.

    De cadeaus zijn verpakt in ​behang​ met motieven van illustratrice Cathy Nordström en het motief Waves Blur van de ontwerpster Linnéa Nilsson Lundell. 

    "Als eerste vraag: hoe ging het aanzoek?"

    Anja

    "Vorige winter hebben we heerlijk vakantie gevierd in Thailand. Op een van de laatste avonden vroeg Marcus me op het strand ten huwelijk, compleet met woorden die me tot tranen roerden. Uiteraard ontbrak er ook geen ring, de mooiste die ik ooit heb gezien! Daarna hebben we een drankje uit kokosnoten gedronken en elkaar gekust, op het strand, onder een met sterren bezaaide hemel. Een prachtige avond die geheel volgens het boekje verliep, maar dat is precies waar we zo van kunnen genieten."

    Marcus

    "Ik was heel zenuwachtig en kan me nu nog maar amper herinneren wat ik toen allemaal heb gezegd. Anja wist destijds niet dat ik eigenlijk twee jaar eerder al een aanzoek had willen doen. We waren toen ook op vakantie en ik had een hele dag op zee geregeld. Maar Anja kan heel eigenzinnig zijn; ik kreeg haar met geen mogelijkheid van het strand af en de boot op. Het liep allemaal niet echt volgens plan. Sterker nog, je mag gerust van een flop spreken. Het heeft achteraf wel een leuke anekdote opgeleverd."

    IJshoorntjes van ​behang​papier met het motief Spring Medallion, uit de collectie van Peppercookies, en met het motief Confetti van ontwerpersduo By May.

    "Hoe verliep de planning van de bruiloft?"

    Marcus

    "We wilden in alle rust kunnen plannen, zonder hectiek, en daarom zaten we 's avonds vaak aan de keukentafel. Met kleine kinderen kan het best lastig zijn om een paar uurtjes voor jezelf te vinden."

    "Kun je ons wat meer vertellen over de aankomende bruiloft?"

    Anja

    "We willen het op een speelse, levendige manier vieren, waarbij liefde de boventoon voert. We willen niets kant-en-klaars: het moet allemaal persoonlijk en bijzonder zijn. We hebben ons voor een deel laten inspireren door een bruiloft die we zelf hebben bijgewoond. De daadwerkelijke details houden we echter nog even voor ons."

    Achtergrond met het motief Sprinkles Yellow, uit de collectie van illustratrice Cathy Nordströms.

    "Heb je nog huwelijkstips of -advies voor andere bruidsparen in de planfase?"

    Marcus

    "Het is JULLIE dag! Plan de bruiloft helemaal zoals jullie die voor ogen hebben. Probeer niet te veel te kijken naar wat andere bruidsparen doen en wees bereid om met tradities te breken als die niet aansluiten op jullie smaak."

    Anja

    "De tafelschikking en de meubels zijn vaak heel bepalend voor de sfeer. Ronde of relatief kleine tafels zijn redelijk 'sociaal' en werken goed om gesprekken op gang te brengen. Je wilt natuurlijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn eigen plek heeft in het geheel."

    "Wat mag er volgens jullie niet ontbreken bij het plannen van een bruiloft?"

    Anja

    "Je moet proberen van het plannen te genieten. Dat klinkt eenvoudig, maar is wel heel belangrijk. Zet iets lekkers op tafel, schenk een goed glas wijn in en ga aan de slag. Probeer met moodboards te werken en ellenlange lijsten te vermijden. Goede muziek erbij helpt ook!"

    Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


    Snelle bezorging

    Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

    100% tevredenheidsgarantie

    We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.