Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen. Bestel uiterlijk 16 dec voor levering vóór Kerstmis!

  Wakker worden met gemak - tips om wakker worden gemakkelijke te maken

  Hoe wordt u wakker in de ochtend? Voor sommigen van ons betekent wakker worden als een zombie ronddwalen tot het tweede of derde kopje koffie naar binnen is gewerkt, of gewoon uit bed vallen. Het komt vaak voor dat huisgenoten u met een chagrijnige kop zien rondsjouwen wanneer je wakker wordt. Hier zijn enkele tips over hoe wakker te worden met een glimlach op uw gezicht. 
  Hoe wordt u wakker in de ochtend? Voor sommigen van ons betekent wakker worden als een zombie ronddwalen tot het tweede of derde kopje koffie naar binnen is gewerkt, of gewoon uit bed vallen. Het komt vaak voor dat huisgenoten u met een chagrijnige kop zien rondsjouwen wanneer je wakker wordt. Hier zijn enkele tips over hoe wakker te worden met een glimlach op uw gezicht.
  Wakker worden met gemak - tips om wakker worden gemakkelijke te maken

  Gemakkelijk wakker worden - tips om van wakker te worden een gemakkelijke taak te maken

  Wakker worden betekent het einde van de slaap of gewoon worden gewekt uit de slaap. Velen van ons vinden het moeilijk om in de ochtend wakker te worden vooral als het aantal uren dat we hebben geslapen is niet genoeg is geweest, dus wakker worden is dan als een straf voor ons. Er zijn vele tips over hoe wakker te worden zonder dat de zware gevoel. Bijvoorbeeld door het aanpassen van uw bedtijd. Als u laten we zeggen op 06:00 op moet staan, dan moet u rond rond 22:00 gaan slapen om minstens 8 uur slaap te krijgen. Er is ook de mogelijkheid om de wekker 15 minuten eerder te zetten dan de uiteindelijke wektijd. U kunt bij het wakker worden dan b.v. denken aan iets opwindends. Bijvoorbeeld, bedenk dat het weer een dag met uw vrienden zal zijn of dat u uw grote liefde weer zult zien op school of op het werk. Met deze gedachten hoeft u zich niet de hele dag chagrijnig te voelen of het zorgt ervoor dat u in staat bent om dat gevoel te onderdrukken, en zo niet, dan toch de inname van koffie tijdens de dag te beperken. Daarnaast zal uw positieve stemming besmettelijk zijn voor de mensen om u heen.

  Wakker worden met een glimlach met uw interieur

  Het kan moeilijk zijn om elke ochtend wakker te worden, maar er zijn verschillende interieurontwerpideeën die u gemakkelijk kunnen helpen bij het wakker worden 's ochtends. Als u bijvoorbeeld zodra u uw ogen open doet felle kleuren ziet in uw slaapkamer, wordt uw energie meteen gestimuleerd en voelt u dat u aan de slag moet, zodat u op tijd naar het werk of school kunt gaan. Hier zijn enkele tips over hoe u uw kamer kunt decoreren, zodat u elke ochtend gemakkelijker wakker wordt:

  1. Voeg gele artikelen toe - leg een geel kussen of plaats zelfs een geel kunstwerk op de eerste plek die u ziet als u wakker wordt. Aangezien de kleur geel liefde, licht, warmte en energie betekent, zal het plaatsen van deze artikelen met deze kleur het voor u gemakkelijker maken om uit het bed te komen. Als uw kamer niet voldoende zonlicht krijgt, kunt u een muur in een warme gele kleur verven wat het idee zal geven dat u zonneschijn in uw kamer heeft.

  2. Gebruik een groene mantel - groen verhoogt uw concentratievermogen en vermindert tegelijkertijd de spierspanning . Zachtgroen maakt uw ochtenden rustig en ontspannen.

  3. Sinaasappel in de ochtend - waarom zou u niet sinaasappelsap drinken in de ochtend in plaats van de gebruikelijke koffie. De oranje kleur is stimulerend, spannend en stemmig.

  Met deze kleuren in gedachten om een fijne ochtend te kunnen hebben, moet u het juiste arrangement van de kamer hebben, zodat deze een grote bijdrage kan leveren aan de positieve stemming die u heeft wanneer u wakker wordt:

  1. Leven toevoegen aan de slaapkamer - kamerplanten kunnen een kalmerende omgeving creëren, afgezien van de gezondheidsvoordelen die planten u kunnen geven.

  2. Het decoreren van uw kamer met positieve vooruitzichten - als u meteen gemotiveerd wilt raken wanneer u wakker wordt, kunt u inspirerende berichten in uw kamer aanbrengen. Maak van uw kamer uw persoonlijke cheerleader, zodat u elke ochtend de motivatie krijgt die u nodig hebt om positief wakker te worden.

  3. Wees georganiseerd - ruim uw rommel op voordat u gaat slapen zodat als u wakker wordt alles er opgeruimd uitziet.

  4. Het juiste soort licht - 'licht vertelt de hersenen dat het tijd is om wakker te worden'. De aanwezigheid van natuurlijk licht is beter, omdat het ervoor zorgt dat het lichaam stopt met het aanmaken van het slaaphormoon melatonine.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.