Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570

Senso del Colore – Italiaans design met Scandinavische touch

Verwelkom het einde van de herfst met mooie en stijlvolle muren, met passie ontworpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers. Samen met het innovatieve en opvallende duo achter Texturae lanceert Photowall Senso del Colore: een expressieve en exclusieve behangcollectie met negen geschaalde motieven in zorgvuldig uitgekozen kleuren.

Miami Deco 2

De Italiaanse behangmakers Texturae zijn internationaal erkend voor hun tijdloze, moderne en exclusieve behangcollecties gericht op hoge kwaliteit, innovatie en zorgvuldig geselecteerde makers. Senso del Colore is het resultaat van een spannende en creatieve samenwerking tussen Photowall en Texturae. Achter de geselecteerde behangmotieven staat de Italiaanse ontwerper Marta Lavinina evenals het grafischontwerpduo VZNstudio.

De inspiratie voor de collectie is afkomstig van de kunstbeweging Fauvisme met zijn vereenvoudigde uitdrukkingen, pure kleuren en de karakteristieke vrijgave van kleur en vorm. De motieven zijn minimalistische interpretaties met een knipoog naar tijdloos art-deco in een modern kleurenschema.

We worden begroet door stadssilhouetten en landschappen in harmonieuze kleurenschalen met een focus op de artistieke beleving. De collectie belichaamt Italiaans design en is een smaakvolle combinatie van moderne stijl en functie. Alle behangen kunnen smaakvol worden gecombineerd met een sobere elegantie of in gedurfdere combinaties en passen in alle soorten huizen.

Miami Deco 3
Colli - Light
Viaggio
Miami Deco 5

Perscentrum 

Hoge resolutie persfoto's  - Texturae - Senso del Colore

Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.