Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen. Op dit moment hebben we een langere levertijd van maximaal 5 werkdagen.

  Fruta Proibida - schitterende patronen in een uitbarsting van kleuren

  De designsamenwerking tussen Photowall en de Zweedse vormgeefster Iwa Herdensjö heeft een aantal weelderige motieven opgeleverd waar de kleuren vanaf spatten. Voor de collectie heeft ze zich laten inspireren door de natuur en flirt ze met de sfeer van mediterrane streken en de jaren zeventig.
  Iwa Herdensjö

  Verzamelde zaadjes uit een botanische tuin, een paradijselijk stukje volkstuin en een verboden banaan in een appelboom; het zijn enkele ingrediënten uit de behangcollectie Fruta Proibida. Met haar boeiende, persoonlijke en extravagante uitdrukkingsvormen weet Iwa Herdensjö, de vormgeefster achter de collectie, zich te onderscheiden van de rest. Fruta Proibida is haar eerste behangcollectie.

  – Als je werkt met behang als format, werk je met patronen die zich over de hele ruimte uitstrekken. Ik vind dat een uitdaging. Het creëren van elementen die zo sterk de toon zetten en zo'n grote plaats innemen in de omgeving en het dagelijks leven van mensen is ontzettend interessant. Van huis uit ben ik namelijk textielvormgeefster en het was duidelijk iets heel anders om te werken met behang en met papier als materiaal in plaats van met stoffen en kleding, aldus Iwa Herdensjö.

  Fruta Proibida is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit vijf motieven die elk verkrijgbaar zijn in twee verschillende kleurcombinaties. Het behang wordt op maat afgedrukt voor 43 € per vierkante meter.

  Perscentrum 
  Hoge resolutie persfoto's  - Iwa Herdensjö - Fruta Proibida

  Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
  Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

  Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.