Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Behangcollectie voor kinderkamers door Maison

  Photowall presenteert een nieuwe designersamenwerking met Maison en lanceert een exclusieve behangcollectie voor kinderkamers. The Little Folk collectie is geïnspireerd op de natuur en de rijkdom van het Zuid-Afrikaanse landschap. Alle vijf de ontwerpen zijn zorgvuldig met de hand geïllustreerd met veel oog voor detail en een sprookjesachtige fantasie – bedoeld om in elke kamer rust, harmonie en een klein beetje magie te creëren, voor alle leeftijden.
  Forest

  Groene, weelderige wouden, dromerige bossen en fantasierijke berglandschappen. Het behang van Maison spreekt tot de verbeelding en laat je verdwalen in de landschappen. Alle ontwerpen bevatten veel details, zodat je elke keer weer iets nieuws ontdekt.

  Ik kreeg inspiratie voor deze collectie toen ik klassieke kinderboeken aan mijn eigen kinderen voorlas. De prachtige afbeeldingen en tekeningen in de boeken van tijdloze verhalen ontroerden me, in het bijzonder de illustraties van Beatrix Potter, die een inspiratiebron was tijdens het ontwerpproces, zegt Kim Frankental, oprichtster en creatief directeur van Maison.

  De collectie bevat verfijnde ontwerpen die met het kind meegroeien wanneer het ouder wordt. The Little Folk spreekt zowel kinderen als volwassenen aan en is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of smaak.

  The Little Folk collectie is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit vijf behangontwerpen: Forest, Woodlands, Trees (verkrijgbaar in twee kleurstellingen, roze en blauw), Birdhouse Fantasy Mountains en Village Fantasy Mountains.

  Birdhouse Fantasy Mountains
  Woodlands

  Over Maison

  Maison is een in Johannesburg gevestigde multidisciplinaire ontwerpstudio en bestaat uit een team van kunstenaars, ontwerpers en illustratoren. Met inspiratie uit het prachtige Zuid-Afrikaanse landschap, creëert Maison gedetailleerde ontwerpen met veel bloemen, bomen, landschappen en natuur. Het motto van het bedrijf is: ”Het gaat erom jezelf te verliezen in details, om schoonheid en functionaliteit, om het vinden van inspiratie in het alledaagse en om het maken van geweldige ideeën en prachtige producten.

  Perscentrum 
  Hoge resolutie persfoto's  - Maison - The Little Folk.

  Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
  Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

  Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.