Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Geweldige tips over hoe je een kleine ruimte groter kunt laten lijken

  Een kleine ruimte betekent niet dat u zich ongemakkelijk hoeft te voelen. Hier geven wij u wat tips over hoe u de ruimte die u hebt kunt maximaliseren. 
  Geweldige tips over hoe je een kleine ruimte groter kunt laten lijken

  Tips over hoe u een kleine ruimte groter lijkt te maken

  Dat een woning kleine kamers heeft betekent niet per se dat het gebruik ervan ook beperkt is. Er zijn verschillende manieren om het gebruik van een ruimte te maximaliseren en tegelijkertijd een aantal manieren hoe de ruimte groter te doen lijken. Hier volgen enkele tips die u misschien nuttig vindt voor uw kamer:

  1. Het inrichten van een kamer met uw meubelen betekent niet noodzakelijkerwijs dat als u uw bed of enig ander meubelstuk tegen de muur aanduwt dat u dan een grotere ruimte zult hebben. Probeer ze zo te plaatsen dat er bewegingsruimte rondom het meubilair ontstaat. Dit zal leiden tot een ruimer idee.

  2. Het schilderen van de kamer met lichte kleuren - bleke en lichte kleuren zoals crème, wit, lichtgrijs en lichtblauw houden uw kamer licht en open. Dit is in tegenstelling tot wat we over donkere kleuren weten, deze geven kamer een kleiner aanzien.

  3. Gebruik spiegels - het gebruik van spiegels is een van de snelste manieren om een kamer groter te doen lijken. U kunt elk type spiegel gebruiken, zolang ze maar groot genoeg zijn om een illusie te creëeren van een grotere kamer.

  4. Opvouwbaar meubilair - er zijn meubels die kunnen worden opgevouwen als ze niet in gebruik zijn, dit kan ruimte besparen, vooral als ze niet in gebruik zijn.

  5. Ga monochroom - verf de muren evenals de plinten en details in één kleurt, maar met verschillende schakeringen. Bijvoorbeeld met het gebruik van wit als hoofdkleur kunt u verschillende tinten wit gebruiken voor andere delen van de wand.

  6. Donkere plafonds - zoals hierboven vermeld, wit opent een kamer, maar plafonds in donkere kleuren creëren de diepte met een illusie van een hoog plafond.

  7. Spullen ordenen - orden uw spullen zoals boeken, fotolijsten op kleur en hoogte. Dit voorkomt dat ze een rommelig aanzien geven en tegelijkertijd creëert het een stijlvol arrangement van uw bezittingen.

  8. Verlichting - daglicht creëert een illusie van ruimte, maar als de duisternis komt, kunt u gebruik maken van slanke vloerlampen met gelijke afwerking van de lampvoet en de -kap.

  9. Deuren - deuren en kastdeuren kunnen ruimte verbruiken. Daarom is het verwijderen van alle deuren een uitstekende oplossing om uw ruimte te maximaliseren. Als deuren worden geëlimineerd, wordt ook de benodigde draairuimte daarvan geëlimineerd.

  10. Kastplanken - probeer de planken van vloer tot plafond te installeren om een idee van schaal en hoogte te geven. Dit biedt u ook meteen voldoende opslagruimte voor uw rommel en andere dingen.

  11. Decoratieve objecten - toon alleen de artikelen waarvan u denkt dat ze belangrijk zijn. Laat de rest weg. U hoeft niet alle beeldjes of decoratieve artikelen te laten zien, vooral niet als u niet zoveel ruimte hebt. Verwissel ze elke paar weken zodat elk decoratief item een focuspunt kan zijn.

  Kleine kamers kunnen zo ingericht zijn dat u optimaal gebruik maakt van de ruimte en de functie . Probeer ook ongewenste items weg te doen, zodat ze geen beslag leggen op de beperkte ruimte die u hebt. Bedenk wel dat de bovenstaande tips over het groter maken van kleine kamers u op de een of andere manier kunnen helpen. Het zal niet in alle gevallen zo zijn, maar het kan u op een of andere manier helpen. Gebruik gewoon uw verbeelding over hoe u een kleine kamer kunt beheren en veranderen in iets groters ... bij wijze van spreken ... Cheers!

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.