Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Geïllustreerd behang in samenwerking met NU Agency

  We zijn goedgemutst vandaag, want we kunnen nu eindelijk de langverwachte, unieke behangcollectie laten zien die we in samenwerking met NU Agency hebben gemaakt, een bureau met illustratoren uit allerlei landen. Zij hadden bij deze behangcollectie alle ontwerpvrijheid die ze maar wilden. Je kunt het behang in deze collectie vanaf vandaag, 1 november, bestellen.

  NU Agency gaf zijn illustrators bij het ontwerpen van de behangcollectie voor Photowall creatief alle ruimte. Daardoor bevat de collectie een afwisselend scala aan motieven, van abstracte varianten op klassieke behangpatronen tot en met sprookjesachtige bossen en collages waarin vogelzang tot uitdruk wordt gebracht.

  Hieronder lees je meer over de achtergrond van ieder motief:

  BEATA BOUCHT - WILD AT HEART 

  Wild at Heart
  Wild at Heart

  Als kind werd Beata Boucht vaak eerder dan haar ouders wakker. Het zonlicht dat ze dan door de Josef Frank-gordijnen zag schijnen, wierp interessante schaduwen op alles wat ze in de kamer kon zien. Met haar behang speelt Boucht in op die herinnering. Het behang is verkrijgbaar in verschillende varianten.


  CLARA TERNE - MAGNOLIA 

  Magnolia
  Magnolia

  Het behang Magnolia vormt een moderne twist op het traditionele bloemenbehang. De bonte, abstracte versie van Clara Ternes doet denken aan de structuur en anatomie van planten.

  MOLLY BARTLING - EARLY IN VIETNAM 1

  Early in Vietnam 1
  Early in Vietnam 1

  Molly Bartling laat zich bij haar designwerkzaamheden inspireren door herinneringen aan bijzondere reizen. In haar motief met palm- en amandelboombladeren waar vogels doorheen duikelen zie je bijvoorbeeld haar kijk op Aziatische zijdekunst. Er is van dit motief ook een andere variant verkrijgbaar.

  TEAM HAWAII - CIRCUS SIDE SHOW 

  Circus Side Show
  Circus Side Show

  Het team droomde er langer van behang te maken. Voor Circus Side Show liet het zich inspireren door de negentiende-eeuwse, kermisachtige Tivoli-cultuur, met zijn bebaarde vrouwen, rondhupsende konijntjes en theekransjes in de schemer. Het behang is verkrijgbaar in verschillende varianten.


  HENNIE HAWORTH - THE ENGLISH ROSE

  The English Rose
  The English Rose

  Engeland staat bekend om zijn behang. De Britse Hennie Haworth liet zich inspireren door de behangpassie van haar landgenoten en combineerde het traditionele bloemetjesbehang met medaillonmotieven. Het resultaat: een abstracte interpretatie van de Britse smaak.


  RINA DONNERSMARCK - BIRD FOREST 

  Bird Forest
  Bird Forest

  Rina Donnersmarck putte voor haar behang inspiratie uit haar kindertijd in de bergen en bossen van Zuid-Duitsland. Hoe langer je naar het sprookjesachtige landschap kijkt, des te meer details je tussen de bomen ontdekt.

  VALERO DOVAL - CHECKERED GARDEN

  Checkered Garden
  Checkered Garden

  De Spaanse Valero Doval vond bij het ontwerp van zijn behang inspiratie in zijn interesse voor antieke wandbekleding. Hij heeft in zijn behang een interpretatie van tegelwanden verwerkt die je in de landen rond de Middellandse Zee vindt. Daarbij heeft hij met nieuwe motieven en patronen geëxperimenteerd, die vanaf een afstandje doen denken aan hiëroglyfen en klassieke, decoratieve ornamenten.


  CHRISSIE ABBOTT - BIRDSONG 

  Birdsong
  Birdsong

  Chrissie Abbott wilde met haar behang de geluidsgolven van kwetterende vogels uitbeelden. Het behang vormt een samenspel van met de hand gemaakte tekeningen en collages, waarbij fantasie en werkelijkheid in elkaar overlopen.


  KARIN RÖNMARK – MY SECRET GARDEN

  My Secret Garden
  My Secret Garden

  Op het behang My Secret Garden zie je een schilderachtige dagdroom. Het lezende meisje bevindt zich op hetzelfde moment niet alleen in de echte wereld, maar ook in de wereld die in haar boek wordt beschreven. Die beide werelden smelten samen tot één landschap – een landschap waarin fantasie alle ruimte krijgt.


  GIEDRE DOMZAITE – SWEET DREAMS 

  Sweet Dreams
  Sweet Dreams

  Giedre Domzaite heeft zich laten inspireren door de sprookjes en fantasieën uit haar jeugd. Op haar behang wonen vissen, vossen, konijnen, kinderen, robots en allerlei fabelachtige wezens harmonieus samen in een wereld waarin alles mogelijk is. Dit behang vormt als het ware een reis door de wereld van kinderen.


  EMMA LÖFSTRÖM – MOUNTAIN BIRCH

  Mountain Birch
  Mountain Birch

  Emma Löfström heeft zich laten inspireren door het landschap van Lapland, oude foto's van de stad Kiruna en afbeeldingen van ongerepte natuur en lieflijke houten huisjes. Daarnaast is op ideeën gekomen dankzij de bekende Borg Mesch-foto's van zaadjes, spoorwegarbeiders en indrukwekkende vergezichten. Zie ook het motief Flower.


  MARTIN NICOLAUSSON - MOBILE

  Mobile
  Mobile

  Martin Nicolausson heeft zich voor zijn ontwerp laten inspireren door zwaartekracht en evenwicht. Aan zijn mobile bungelen met dunne draden allerlei voorwerpen, met een evenwichtig tafereel als resultaat.


  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.