Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Bij de behangcollectie van Scandinavian Surface staat de natuur centraal

  Met trots presenteren we Nordic Moods, een collectie van de Noorse ontwerpersgroep Scandinavian Surface. De groep is al meerdere keren in de prijzen gevallen en wordt dan ook geroemd om zijn elegante stijl vol fraaie silhouetten die zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur. Die stijl voert ook de boventoon bij de kersverse samenwerking met Photowall.
  Winter Wilderness
  Winter Wilderness

  Donkere structuurwanden, betoverende bomenen geometrische elegantie. Dat de ontwerpsters van Scandinavian Surface groot liefhebber van alle natuur zijn, is als je de collectie Nordic Moods hebt gezien niet bepaald een verrassing.

  "Wij putten onze inspiratie uit de Scandinavische natuur en dat zie je terug in onze ontwerpen. De kleuren, vormen en structuren fascineren ons. Daarnaast laten we ons tijdens het ontwerpproces ook beïnvloeden door kunst, architectuur en geometrie. Dankzij dat alles krijgt ons behang een unieke uitstraling", vertelt Ann-Tove Engenes.

  De motieven uit de behangcollectie Nordic Moods zweven tussen surrealisme en natuurgetrouwheid in. Het kleurenpalet is rechtstreeks aan dat van de natuur ontleend en bevat felle, elegante en donkere tinten. Invloeden uit de weef-, mozaïek-, foto- en textielkunst worden gecombineerd met structuren van beton, hout en metaal. Dat levert de betoverende uitstraling op waarmee het designkwartet uit Bergen naam heeft weten te maken.

  Nordic Moods is exclusief verkrijgbaar bij ​​​​Photowall​​. Je kunt het ​behang​ voor € XX per vierkante meter op maat bij ons bestellen.

  Interieur en foto's door Sofia Jansson/Mokkasin.

  Lost Landscape - Dark
  Lost Landscape - Dark
  Panorama - Grey
  Panorama - Grey
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.