Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Hoe u de juiste thuisbioscoopinrichting gebruikt om uw tv-kamer te laten aanvoelen als de real thing

  Een eigen thuisbioscoop is een van de dromen die veel mensen hebben. Niet alleen dat u van films kunt genieten in het comfort van uw eigen huis, maar het is ook iets om trots op te zijn, omdat u dit zelf voor elkaar hebt gekregen. We hebben hier een aantal ideeën over hoe u uw tv-kamer kunt decoreren om deze er te laten uitzien als in uw dromen. 
  Hoe u de juiste thuisbioscoopinrichting gebruikt om uw tv-kamer te laten aanvoelen als de real thing

  Uw droom Thuisbioscoop

  Een thuisbioscoop is technisch gezien een kleine bioscoop gebouwd volgens uw eigen specificaties. Hij is ontworpen om op een commerciële bioscoop te lijken, of misschien zelfs wat beter te zijn dan dat. De ervaring thuis kan zelfs beter zijn dan in een commerciële bioscoop. Tegenwoordig kan de technologie bewoners de bioscoopervaring bieden in de vertrouwde omgeving van het eigen huis. Er zijn praktisch gezien verschillende soorten thuisbioscopen en apparatuur die nodig is om ervoor te zorgen dat u de ideale thuisbioscoop creëert. Een thuisbioscoop kan van de volgende types zijn: Een thuisbioscoop, ook wel thuistheater genoemd, die in het huis wordt gebouwd om het film- en geluidsgevoel van de echte bioscoopfilm na te bootsen; en het achtertuintheater, wat eigenlijk een thuistheater is in de achtertuin en aangezien het buiten is, gaat dit type heel goed samen met een BBQ.

  Daarnaast is er verschillende apparatuur die gebruikt wordt om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk de commerciële bioscoopervaring bij u thuis hebt. Bijvoorbeeld de thuisbioscoop in een doos (HTIB), AV-ontvanger, videoprojector, mediacentrum en de thuisbioscoop PC.

  De aanschaf van deze apparatuur is een investering voor uw thuisbioscoop. Niet alleen dat u kunt genieten van films bij u thuis kijken, maar u kunt uw favoriete films samen met uw gezin bekijken. U en uw familieleden kunnen ook zelf doen wat ze willen terwijl u films zit te kijken in tegenstelling tot in een commerciële bioscoop waar u moet blijven zitten totdat de film is afgelopen.

  Thuisbioscoop decoratie die uw tv-kamer er zal doen uitzien als een echte bioscoop

  Als u die droom-thuisbioscoop wilt hebben, dan is het belangrijkste het kiezen van het juiste thuisbioscoopdecor om aan uw verwachtingen te voldoen.

  Voordat u uw thuisbioscoop installeert, moet u eerst even kijken naar de basisvereisten om dat ideale home theater te kunnen creëren.

  1. De kamer - in de meeste gevallen is de kamer in uw huis al geïdentificeerd. Het kan de woonkamer, slaapkamer of kelder zijn.

            1.1. Beschouw de vorm van de kamer, aangezien de vorm de kwaliteit van het geluid kan beïnvloeden.

            1.2. De ramen daarentegen spelen een grote rol. Hoe minder ramen, hoe beter. Het ophangen van gordijnen en                                 rolgordijnen helpt bij het bereiken van een theater-ambiance.

            1.3. Regelmatige en droge wanden is voldoende voor de wanden van een thuisbioscoop. Vermijd echter het ophangen                   van met glas ingelijste kunst, aangezien glas het geluid en licht weerkaatst.

            1.4. Vloeren - het zou ideaal zijn om een kamerbreed tapijt te hebben met een foam onderlaag. Dit type tapijt                                    absorbeert omgevingsgeluid en kan bijdragen aan de gezelligheid van de kamer.

            1.5. De kamerkleur - dit is waar de donkere geverfde muren komen. Helder gekleurde muren weerspiegelen het licht.

  2. Het geluid - tegenwoordig is de luidsprekertechnologie zeer geavanceerd onder meer omdat er sprake is van concurrentie tussen fabrikanten van luidsprekers. Veel luidsprekersystemen die op de markt beschikbaar zijn, zijn ontworpen om specifieke geluiden in specifieke ruimten van uw luisteromgeving ten gehore te brengen.

  3. Kijken - een beeldscherm met hoge pixeldichtheid? U begrijp het. U hoeft enkel nog enkele factoren te overwegen, zoals de optimale hoek, afstand en kijkhoogte.

  De final touch voor uw thuisbioscoop is het toevoegen van het thuisbioscoopdecor.

  1. Nadat u de specificaties van de kamer en de uitrusting hebt overwogen, maakt u het algemene ontwerpconcept voor uw thuisbioscoop. Denk na over de sfeer die u graag in de thuisbioscoop wilt hebben.

  2. Voeg geen decoraspecten toe die niet geschikt zijn of niet passen bij het thema dat u probeert te creëren. Het doel is om uw kamer te transformeren in een unieke thuisbioscoop waarmee u indruk maakt op uw familie en vrienden.

  3. Een manier om die bioscoopervaring te hebben is door filmposters op te hangen, van de meest recente films of van de klassiekers.

  4. Naast de posters kunt u ook andere decorstukken toevoegen zoals een kleine popcornmachine aan de zijkant of in de hoek van de kamer.

  5. Let op meubels, kleuren, afwerking, verlichting en andere zaken. Dit zijn allemaal belangrijke elementen bij het realiseren van uw droombioscoop.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.