Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Denk er aan ... een schoolbord in de keuken op te hangen

  Schoolborden zijn zeer functioneel in de keuken. U kunt ze op verschillende manieren gebruiken, zoals b.v. om het menu, de agenda, telefoonnummers en vele andere zaken op te schrijven. Het is ideaal om zoiets in de keuken te hebben om u elke dag aan diverse dingen te helpen te herinneren. 
  Schoolborden zijn zeer functioneel in de keuken. U kunt ze op verschillende manieren gebruiken, zoals b.v. om het menu, de agenda, telefoonnummers en vele andere zaken op te schrijven. Het is ideaal om zoiets in de keuken te hebben om u elke dag aan diverse dingen te helpen te herinneren.
  Denk er aan ... een schoolbord in de keuken op te hangen

  Wat is een schoolbord?

  Een opschrijfbord, vaak een schoolbord genoemd, is een herbruikbaar schrijfoppervlak waarop tekst of tekeningen in krijt of speciale stift worden gemaakt. Oorspronkelijk werden krijtborden gemaakt van gladde, dunne platen zwart of donkergrijs leisteen. Nu is het zo simpel als een plaatje hout met schoolbordverf er op. Het begin van het gebruik en de fabricage van het krijtbord was in de jaren 1840. Sindsdien zijn krijtborden opgewaardeerd en kunnen gebruikers profiteren de betere technologie.

  Er zijn veel goede kanten aan het gebruik van krijtborden. Krijtborden hebben geen speciaal onderhoud nodig zoals elektronische gadgets. Krijt kan gemakkelijk van het bord worden gewist met een vochtige doek of bordenwisser. Het gebruik van het bord is goedkoper in vergelijking met de andere schrijfmaterialen. Er zijn echter ook nadelen bij het gebruik van krijtborden zoals allergische reacties op het stof dat door het krijt wordt geproduceerd, wat voor sommige mensen een gezondheidsprobleem kan opleveren.

  In huis kan het krijtbord worden gebruikt voor notities, menu's, berichten, boodschappenlijstjes, telefoonnummers en vele andere toepassingen. Ze kunnen overal worden opgehangen zolang u ze maar ziet waar dat nodig is. U kunt een krijtbord ophangen in de slaapkamer van uw kind, zodat het gebruikt kan worden om berichten op te schrijven of zelfs als leermateriaal waarmee u uw kind thuis kunt begeleiden. Een krijtbord kan overal in huis strategisch worden geplaatst, zolang het maar bij het interieur past in dat deel van de woning.

  Hang een Krijtbord in de keuken

  Een opschrijfbord in de keuken is zo belangrijk omdat het verschillende functies kan vervullen. Vaak leggen we overal boodschappenlijstjes en andere briefjes neer. We hebben de neiging om de oude notities niet weg te gooien, misschien omdat we ze gewoon vergeten of te lui zijn om ze op te ruimen. Met een opschrijfbord wordt dat voorkomen en als zodanig bevordert zo'n bord de netheid en de helderheid van de keuken..

  Opschrijfborden kunnen als opschrijfmogelijkheid dienen voor onze belangrijke notities en memo's. We kunnen daar de dingen opschrijven die b.v. deze dag zouden moeten worden gebeuren of als we b.v. een goed recept voor een dinermenu zien, dan kunnen we er een notitie voor maken op het bord. Op die manier hoeven we niet te zoeken naar een stukje papier waar we ze het op hebben geschreven en dat we ergens hebben neergelegd. Belangrijke telefoonnummers kunnen ook op het krijtborden worden geschreven, zodat we ze makkelijk kunnen vinden als de behoefte zich voordoet. U kunt er ook berichten aan uw gezinsleden op schrijven, zodat ze het gemakkelijk kunnen zien zonder dat ze ernaar hoeven te vragen.

  Oude notities en memo's moeten van het opschrijfbord worden gewist. Alles wat u hiervoor nodig hebt is een vochtige doek of een bordenwisser. Zo kunnen er weer nieuwe notities en memo's opgeschreven worden.

  Een schrijfbord in de keuken is een manier om georganiseerd te zijn in de keuken en het hele huis. We zouden daarmee de rommel van memo-pads en post-its kunnen beperken in de keuken en in het hele huis. Kinderen kunnen het schrijfbord ook gebruiken als ze b.v. graag hun schoolleraar willen imiteren. Dit voorkomt dat de kinderen op de muren of glazen gaan schrijven.

  Het DHZ opschrijfbord voor in de keuken

  Het ophangen van een opschrijfbord is niet duur. In feite kunt u er zelf een maken van betaalbare materialen.

  Benodigde materialen:

  1 oude fotolijst, bij voorkeur een lichtgewicht lijst                                   Lineaal                          

  1 rol schoolbordpapier                                                                                      Ambachtelijke schaar

  Karton of posterkarton gesneden om in de lijst te passen                      Potlood

  Snijmateriaal                                                                                                       Hangende strippen

  Snijgeleider                                                                                                          Schoolbord

  Procedure:

  1. Bereid de fotolijst voor door het karton uit de fotolijst weg te gooien.

  2. Bereid het karton of het plakpapier voor door het in de maat te snijden/knippen die in het frame past.

  3. Knip het schoolbordpapier zo dat het precies op het karton van het posterpapier komt te liggen.

  4. Het schoolbordpapier is voorzien van een eigen kleefmiddel, dus zorg ervoor dat het papier glad op het karton wordt geplakt.

  5. Plak de stukjes dubbelzijdig plakband op de lijst en de hoeveelheid daarvan hangt af van het gewicht en de grootte van de lijst.

  6. Merk met een potlood het gedeelte van de muur waar u de lijst gaat ophangen.

  7. Hang het krijtbord op op het gemarkeerde gedeelte van de muur.

  Opmerking: het opschrijfbord dient op een plek te worden opgehangen waar iedereen er gemakkelijk toegang tot heeft.

  Nu bent u klaar om uw DHZ schoolbord te gaan gebruiken. Enjoy!

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.