Trendrapport Herfst/Winter 2023

Stap in de fascinerende wereld van de herfsttrends van 2023. Van rustige waterlandschappen tot speelse uitingen, weelderige grandeur en kosmische mystiek, elke trend blaast leven in jouw leefruimtes. Ontdek in deze gids onze samengestelde behangcollecties, geïnspireerd op de grootste trendinvloeden van dit jaar. Dompel jezelf onder in een rijk tapijt van kleuren, patronen en sferen die je huis transformeren in een canvas van grenzeloze creativiteit en soulvolle expressie.

Digitale expressie

Elevation Landscape - Indigo | PWP

Waag je dit najaar in het hart van de toekomst, geleid door een trend die het hart van een van de meest invloedrijke stromingen van 2023 vastlegt. Deze beweging combineert moeiteloos technologie en design en introduceert strakke metallics, futuristische blauwtinten en digitaal geïnspireerde tinten die creativiteit aanwakkeren. Nieuwsgierigheid en opwinding vervagen de grenzen tussen kunst, technologie en het fysieke rijk en nodigen uit tot verkenning. Binnen deze visuele odyssee raken mystieke rijken en verborgen wijsheid naadloos verweven met het digitale landschap, waardoor een raadselachtige fusie wordt onthuld. Deze trend nodigt je uit om het onbekende te omarmen, grenzeloze mogelijkheden te belichamen en de toekomst van design te ontdekken.

 

Maximalistische verwondering

Nymph Dance | Rachel Pansky

Maak je klaar om gefascineerd te worden door de explosie van patronen en kleuren in een van onze favoriete trends. Het is een viering van het gedurfde, opvallende en extravagante. Elke kamer wordt een canvas waar patronen harmonieus dansen en levendige accentkleuren een symfonie van visueel genot creëren. Het is een lust voor het oog dat onbeperkt zelfexpressie uitdraagt. Deze trend ontsteekt een vuur van buitengewone en gedurfde creativiteit, waarbij patronen in een harmonieuze chaos botsen en ruimtes een dynamische en levendige sfeer bieden die moeilijk te weerstaan is.

                                               

"Omarm het onconventionele en ontgrendel het buitengewone."

                                               

Nostalgisch modernisme

Femme Fatal - White Smoke | PWP

In dit seizoen maakt nostalgie een trendy verschijning, waarbij het allemaal draait om het omarmen van een naadloze fusie van het verleden en het heden. Vintage charme ontmoet moderne elegantie en combineert texturen, patronen en kleuren op opwindende manieren. Het is een tijdloze reis die herinneringen en toekomstige mogelijkheden verbindt, met een speels tintje. Deze trend combineert retro en moderne stijl, een sfeer die zowel gezellig als verfrissend nieuw aanvoelt.

Serene Havens

Below the Surface II | Jonna Hallberg

Te midden van de wereldse chaos verwelkomen we in een oase van rust, waar serene ruimtes troost bieden. We richten ons op het essentiële en richten onze energie op kernelementen die balans brengen. Het palet omvat zacht wit, zeegrasgroen en rustgevende blauwtinten, waardoor een sfeer van vredige rust ontstaat. Door de harmonisatie van natuurlijke materialen en een minimalistische inrichting worden ruimtes omgetoverd tot oases van ultieme rust en ontspanning. Deze beweging breidt een open uitnodiging uit om te ontspannen, op te laden en troost te vinden in de omhelzing van eenvoud en de aangeboren schoonheid van de natuur.

                                               

"Laat het onnodige los en vind innerlijke rust in eenvoud."

                                               


Ontdek onze vier samengestelde collecties behang voor de herfst/winter van 2023, die elk op kunstzinnige wijze zijn unieke trend belichamen.

TREND 1  |  WILD CURRENT

Boeiende rust

Duik in de serene rust van deze trend, waarbij de boeiende essentie van water je leefruimte vormt tot een heiligdom van rust. Dompel jezelf onder in de essentiële elementen die zijn geïnspireerd door de rustgevende aard van water, en leid je naar een staat van innerlijke rust. Activeer je "Niet storen"-modus en omarm een retraite in rust.

Palet: Zeeblauw - Bosgroen - Koraal - Beige

Photo Credits - Unsplash
Fotocredits - Unsplash

Zachte abrikoos en levendig zeegras verstrengelen zich, wat doet denken aan rustige zonsondergangen die rust in je omgeving brengen. Aardse ondertonen weerspiegelen de majestueuze kustkliffen en voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe. Deze samengestelde collectie legt de essentie van serene watergezichten vast en biedt een gevoel van troost en gezelligheid dat je leefruimte omhult.

Bekijk de collectie

TREND 2  |  ELEMENTS OF PLAY

Onbeperkte creativiteit
 

Waar een speelse sfeer, onconventioneel design en een vleugje humor samenkomen. Deze collectie bevat een levendige mix van texturen, patronen en kleuren, allemaal gecombineerd op onverwachte manieren. Deze trend omarmt de filosofie van "Meer is Meer" en geniet van de uitbundigheid van creatieve overvloed. Van innovatieve materialen tot grillige plaatsingen, dit behang belichaamt de geest van plezier en creativiteit. Net zoals games en puzzels een onderbreking van de dagelijkse routines bieden, nodigen deze ontwerpen je uit om de verbinding te verbreken en te genieten van een moment van speelsheid.

Palet: Feloranje - Geld - Smaragdgroen - Blauw - Roze

Fotocredits – Unsplash

Net als de invloed van de trend op het interieurontwerp, moedigt deze behangcollectie je aan om kleuren en schalen te durven gebruiken die je gelukkig maken. Combineer vintage en moderne elementen, gebruik gedurfde kleurstellingen en laat de ingewikkelde details schitteren. Elke kamer wordt een canvas van optimisme en energie, en straalt een speelse aura uit die vreugde brengt in de hele ruimte.

Bekijk de collectie

TREND 3  |  SECRET CHAMBER

Fascinerende aandacht
 

Stap in een rijk van grootsheid en pracht. Deze collectie is afkomstig uit vervlogen tijden en verschillende culturen en combineert antieke schatten met moderne esthetiek. Vakmanschap, kwaliteit en passie staan centraal. Een flamboyante stijl die geschikt is voor degenen die het leven met grenzeloze passie omarmen en elk moment met theatrale aanwezigheid doordrenken. Het is een visueel lust voor het oog, met zorgvuldig gekozen patronen en materialen, waaronder exclusieve stenen versierd met dramatische elementen voor weelde.


Palet: Bloedrood - Diepblauw - Antiekbruin - Luchtgrijs

Fotocredits – Unsplash

Ingewikkelde patronen vermengen zich met bogen, mozaïeken, tegels en weelderige geweven tapijten. Damasten, geometrische vormen en bloemen sieren het ontwerp. Durf moedig en gepassioneerd te leven en geniet van de vertoning van kunstenaarschap. Omhul je ruimte in deze weelderige trend die een gevoel van tijdloos drama en verleidelijke extravagantie oproept.

Bekijk de collectie

TREND 4  |  LUMINOUS SOUL

Kosmische reis
 

Begin aan een reis van verbinding en ontdekking. Dompel je onder in een visuele reis die mysterie en het digitale combineert, je door mystieke landschappen leidt en verborgen inzichten onthult. Deze trend combineert lichtgevende zielen met de digitale wereld, met levendige paars, metallic tinten en mystieke symbolen die naadloos met elkaar verweven zijn, waaronder elementen van tarot, astrologie en technologie.

Palet: Lavendelpaars - Metallic - Blauw - Melkwit - Roze

Fotocredits – Unsplash

Stralende paars en hemelse symbolen harmoniseren en smeden een inspirerende mix van mystiek en digitale kunstenaarschap. Omarm deze collectie om kosmische wonderen in je muren te brengen en voeg een vleugje ontzagwekkende intrige toe aan je interieur.

Bekijk de collectie