Vintage natuur

De echte vintage aanpak van decoratie omvat verschillende tijdsperiodes van stijlen, terwijl de term zelf gebruikt wordt om bijna alle interieur thema's te beschrijven die beïnvloed zLees meerijn door het verleden. Hoewel deze definitie betekent dat zowat elk tijdperk als vintage kan worden beschouwd, wordt de term in interieurontwerpkringen meer gebruikt om decor uit de jaren '50, '60 en '70 te beschrijven. Het combineren van dit patroon met de elementaire schoonheid van de natuur vergt een goed oog en de juiste hulpmiddelen, zoals onze vintage natuur behang selectie. Deze vintage natuurbehangmotieven combineren de elegantie van retrodecor met de rauwe en oeroude charme van de natuur. Zoals altijd kunnen deze items allemaal worden aangepast aan uw ontwerpsmaak, plan en wensen.

Eigenschappen vintage natuurbehang

Een meer retro stijl van inrichten heeft bijna altijd een leuke en energieke uitstraling, waar levendige kleuren, gekke ontwerpen en een algemeen gevoel van flair worden gebruikt. Denk maar eens terug aan de materialen en texturen die bijvoorbeeld in de jaren 60 werden gebruikt, en je krijgt meteen een idee van waar en wat voor soort decor je moet aanschaffen om de essentie van de vintage stijl echt te vatten. Omdat deze specifieke toon zo'n gedurfde aanpak vereist, is vintage natuurbehang samen met een bepaalde persoonlijkheid nodig om het te laten slagen. Er is niets te laid-back of casual over deze vintage natuur behang assortiment. Integendeel, deze vintage natuur behang motieven zijn vrij oud, bezig te houden en zeker funky. Deze eigenschappen zullen zorgen voor een maximale impact en kritische visueel belang, evenals gevestigde optisch gewicht, waardoor een groot niveau van beroep op de kamer die u hebt gekozen om te vernieuwen door middel van een vintage natuur behang.

Botanica in vintage natuurbehang

Een groot deel van onze grote aarde is bedekt met planten, die ons zuurstof geven, ons van voedsel voorzien en in vele andere behoeften voorzien, met name op het gebied van voeding en geneeskunde. Dit steeds groeiende groen over de hele wereld kent een ontelbare variëteit aan soorten, kleuren, levenswijzen en gebruiksmogelijkheden. Plantkunde is in de kern de studie van al deze dingen. Onze assemblage van vintage natuurbehang heeft een relatief divers aantal opties met dit specifieke thema. My Greenhouse Flowers, Bramble Hill Granit of Vintage Floral Watercolor Pattern zijn slechts enkele van de stukken met bloementhema die opvallend en visueel boeiend zijn. Hun weelderige tinten, kleurschakeringen en tinten zullen elke kamer laten knallen, en onmiddellijk opmerkelijk maken. Vintage Floral Watercolor Pattern is ook een vintage natuurbehang dat vogels en vlinders afbeeldt, belangrijke figuren in de link tussen plantkunde en biologie.

Vintage natuur behang met dieren

Over biologie gesproken, een ander type studie is ook een terugkerend thema in vintage natuurbehang. Zoölogie is de studie van alle dieren en hun gedragingen, een werkelijk breed en boeiend onderwerp dat de mensheid al eeuwenlang nieuwsgierig houdt. Een van de bekendste en productiefste zoölogen was Charles Darwin, die vooral bekend is om zijn werk als naturalist, zoals ze in die tijd werden genoemd. Darwin ontwikkelde een evolutietheorie om biologische veranderingen te verklaren. Zijn werk komt ook tot uiting in het vintage natuurbehang. Darwin on a Plate is de naam van een ongelooflijk vintage natuurbehang, prachtige beestjes weergegeven in een stijlvolle en modieuze collage van zwart-wit tinten. Friends in Need is een ander vintage natuurbehang dat een enorme charme en aantrekkingskracht heeft.
Productinformatie