Vintage eten & drinken

Het vintage behang voor eten en drinken van Photowall combineert de eeuwige aantrekkingskracht van nostalgie met de eeuwige liefde voor eten en drinken en is de perfecte verfraaiing vLees meeroor uw woon- of werkruimte. Onze veelheid aan topmotieven zal zeker de aandacht trekken van u en uw gasten. De unieke ontwerpen, de mooie kleuren en de spetterende tinten zijn geweldige elementen om het visuele evenwicht voor u te bepalen. Vintage eten & drinken behang kan de kritische toets zijn om een ruimte speciaal en gedenkwaardig te maken.

Vintage eet- en drinkbehang als verfraaiing

Het verfraaien van een woon- of werkruimte is altijd een uitdagende onderneming. Maar met ons kwaliteits vintage eet- en drinkbehang vind je gegarandeerd het behang dat bij je past. Bekijk onze line-up, waarbij je je in je hoofd al kunt voorstellen in welke ruimte je de gewenste afbeelding of illustratie zou willen aanbrengen. De meest voor de hand liggende keuze voor vintage food & drink behang is ongetwijfeld de keuken, wat niet alleen logisch is in letterlijke zin, maar ook omdat het qua stijl past. Een geweldig vintage eet- & drinkbehang kan zelfs van de eenvoudigste koksruimte een opvallende ruimte maken.

Levensduur

Je kunt je eigenlijk geen keuken voorstellen zonder open schappen of zonder een ander soort gebruiksvriendelijk opbergsysteem. Keukenplanken zijn een dringend belangrijk ingrediënt voor een goed functionerende en mooie keuken. Onze selectie vintage behangpapier voor eten en drinken toont deze echt praktische en geschikte keukenplanken op een artistieke manier, speels en stijlvol tegelijk. Keukenplanken - Geel, Keukenplanken - Lichtgroen en Keukenplanken - Lichtblauw vertegenwoordigen deze eenheid van de keuken, weergegeven in prachtige pastelkleuren met een kunstige opvatting van een old-school poster of billboard.

Noten en bessen in vintage eten & drinken behang

Droge vruchten met harde schalen en kleine, zachte, vlezige vruchten die voornamelijk aan kruipende of klimmende planten groeien, maken deel uit van wat sommigen het holbewonerdieet noemen. Waarom zou u deze indruk niet als inspiratiebron gebruiken in uw keuken? Vintage food & drink behang met noten en bessen is een optimaal kopje thee voor het decoreren van je keuken, en misschien een motivator om op die koolhydraten te letten. Alle gekheid op een stokje, deze noten en bessen motieven zien eruit als iets rechtstreeks uit een oud kookboek, waardoor het eigenzinnig maar ook aantrekkelijk is. De Raspberry Garden Dark bijvoorbeeld is een nogal dramatisch object, dat elke liefhebber van oude dingen tevreden zal stellen en dat zeker goed zal staan in de keuken, maar ook in andere kamers.

Knip aan het bestek

Zilverwerk wordt omschreven als de vorken, messen en lepels die we gebruiken om voedsel te consumeren. Een vintage eet- en drinkbehang van bestek kan deze gereedschappen dus verheffen tot iets charmants en passend bij het decor. Het hoeft niet eens de keuken te zijn, want deze artistieke covers in onze selectie zijn zo divers dat ze bijna overal kunnen worden gebruikt. Het Bestick behang, het Zweedse woord voor zilverwerk, ziet er zo elegant en koninklijk uit dat het een geweldige aanwinst zou zijn voor een eetkamer, waar het een gevoel van klasse uitstraalt. Ons vintage eet- en drinkbehang heeft het effect dat het de schoonheid van het verleden oproept, maar heeft meer dan genoeg stijl om op te vallen in het heden en de toekomst.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's