Vintage kunst & design

Photowall biedt u visuele herinneringen aan het verleden in de vorm van vintage kunst & design behang uit de categorie kunst en design. Als u nostalgisch bent of verlangt naar de Lees meergouden tijden toen het leven eenvoudiger en minder gecompliceerd was, dan is dit de cluster voor u. Gebruik deze beelden om de stress weg te spoelen van de drukte die het moderne leven met zich meebrengt. Laat u niet in de steek en gebruik uw interieur om een ontspannen sfeer te creëren waarin u kunt genieten en achterover leunen. De tijdloze motieven in vintage art & design behang kunnen het ideale middelpunt zijn voor uw huis, kantoor of zelfs ontspanningsruimte. Combineer of contrasteer ze met uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema's en eventuele andere decoratieve elementen die u in uw ruimte heeft.

Het beschrijven van vintage kunst & design behang

Deze specifieke stijl van interieurdesign wordt niet toevallig gekenmerkt als doorgewinterd en oud. Het woord vintage zelf komt immers uit de wijnbouw, waar het werd aangeduid als de wijn van de hoogste kwaliteit en de langst belichte wijn, wat niet alleen betekent dat het doorgewinterd is, maar ook dat het duur en heel bijzonder is. Onze reeks van prachtige vintage kunst & design behang zal dit bevestigen, met motieven die goed staan in elk interieur en een geheel nieuwe betekenis geven aan de term decoratie zelf. Vintage art & design behang kent geen duidelijke regels voor de indeling van de ruimte. Het is meer de stilistische richting dan de stijl zelf. Elke vintage interieurstijl wil de bijzondere charme van het vorige tijdperk laten zien en een gezellige sfeer creëren, door antieke en moderne meubels, kleurenschema's en decor te combineren. U kunt bijvoorbeeld een vintage art & design behang kiezen in de trant van "Flowers graphics" en er vervolgens omheen decoreren om het centrale thema van aangename herinneringen te onderstrepen. Dit zal uw ruimte ook voorzien van een essentieel vleugje natuur, zij het in artistieke vorm.

Tips en trucs

Uw interieurontwerp moet idealiter een verhaal vertellen dat de kijker boeit. Vintage interieurs, bijvoorbeeld, bieden de perfecte achtergrond om collecties van vintage kunst & design behang tentoon te stellen. Vergeet niet dat vintage je een vrijbrief geeft om herinneringen op te halen, dus decoreer in overeenstemming hiermee. Breng retro-elementen in een moderne ruimte door heldere en glanzende nieuwe voorwerpen te laten contrasteren met een shabby-chique kamer. Wees niet bang om te beginnen met een klein vintage art & design behangetje en van daaruit verder te gaan. Soms is een klein beetje van de oude wereld alles wat je nodig hebt om een kamer een nieuwe dimensie en betekenis te geven. Vintage art & design behang gaat net zo goed over het vertellen van verhalen als over het waarderen van de structuur van een ontwerp en niet de leeftijd. Deze notie is prachtig gevangen in Dog Medallion - White, een vintage art & design behang dat vrij eenvoudig is maar toch zeer krachtig en aantrekkelijk.

Vintage kunst & design behang ideeën

Het kiezen voor vintage art & design behang is deels ook een verlangen om de behoefte aan comfort te realiseren. Dit soort interieur design is niet alleen liefdevol vertrouwd, maar ook klassiek en elegant. Met de tijd komen verhalen, en deze verhalen komen visueel tot uiting in slijtplekken, scheuren en chips die een prachtige sfeer en een comfortabele doorleefde look genereren, en een sfeer van rust, ontspanning en nostalgie creëren. Met een veelheid aan thema's kunt u decoreren met een specifiek onderwerp in gedachten, dit accentueren met vintage art & design behang en het afronden met een paar meer relevante items. Neem bijvoorbeeld het stuk getiteld Wondrous Fifties, een prachtig vintage art & design behang dat goed kan staan in elke woonkamer of zelfs directiekamer in het kantoor. Benadruk het glamoureuze aspect door het te omringen met memorabilia van uw reizen of souvenirs van plaatsen in Europa waar u misschien heen wilt. Dit soort vintage art & design behang ziet er niet alleen boeiend en chic uit, maar geeft ook blijk van je mondiale gevoel voor stijl en je affiniteit met populaire cultuur.
Productinformatie
  • 1-88 van 88 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.