Elefanten

De olifant is het grootste dier dat op het land leeft. Sommige mannetjesolifanten kunnen wel 2 meter lang worden. Dat is meer dan twee keer zo groot als menig volwassen mens! Deze konLees meerinklijke en zachtaardige dieren kunnen het middelpunt van uw interieur met een hoogwaardig olifantenbehang van Photowall. Hun meest bekende kenmerk is de slurf, die ze gebruiken om te ruiken, te drinken, te eten en zich te wassen. Je vindt er genoeg van in onze prachtige en top-notch olifanten behang selectie. Olifanten behang is ook een zeer populaire keuze voor de kleintjes, omdat deze goedaardige reuzen algemeen een favoriet dier voor kinderen. Al deze verbazingwekkende motieven kunnen ook worden aangepast aan uw inrichtingsplannen, aangepast aan uw interieur kleurenschema's en aangepast aan uw persoonlijke smaak en wensen.

Elefanten behang voor de familie

We weten allemaal dat familie heel belangrijk, zo niet het allerbelangrijkste in de wereld is. Uw olifanten behang kan een symbool van dit begrip zijn, want olifantenfamilies zijn erg hecht. Hoewel ze elkaar niet echt kunnen omhelzen, slaan olifanten hun slurf om jongere familieleden om hen gerust te stellen en om elkaar te begroeten in elkaar. Je kunt in je olifantenbehang ook laten zien hoe slim deze zoogdieren zijn, want ze kunnen zowel leren als emoties kunnen voelen, wat duidelijk naar voren komt in onze sublieme olifanten behangontwerpen. Bovendien, als een lid van een olifanten familiegroep gewond raakt, kan de rest van de groep hem komen helpen. Nog verbazingwekkender is dat ze weten wanneer een familielid niet langer in de kudde is en het is een hartverscheurend gezicht om een olifant te zien treuren over de over de beenderen van verloren familie en vrienden. Op een vrolijkere noot, kijk eens naar dit stuk genaamd Baby Olifanten en Flamingo's 1, met een funky design en prachtige kleurschakeringen. Dit olifanten behang kan er geweldig uitzien in elke ruimte, of dit een residentiële, commerciële of recreatieve ruimte is.

Olifanten behang als symbool

De charismatische aard van de olifant heeft het een element van sterke symboliek gemaakt in verschillende culturen over de hele de wereld, vooral Aziatische regio's zoals India en China hebben dichte mythologieën met deze beminnelijke kolossen. Een olifantenbehang kan de boodschap overbrengen dat u ook belang hecht aan de idealen die zij vertegenwoordigen. A goed geplaatst en prachtig olifanten behang, zoals Henna Elephant, bijvoorbeeld, kan elke kamer verheffen tot iets klassevoller en betekenisvoller. Het mooie en ingewikkelde ontwerp van dit olifanten behang ziet er niet alleen stijlvol, maar heeft ook een enorme betekenis erachter, omdat olifanten, in het algemeen, symbool staan voor de kwaliteiten van wijsheid, kracht, moed, een lang leven, geduld en eer.

Olifanten behang voor de kleintjes

Zoals reeds opgemerkt, zijn olifanten erg populair bij jonge meisjes en jongens. Mensen hebben de neiging een aangeboren bewondering te hebben voor deze dieren, misschien voortkomend uit een evolutionaire connectie als olifanten zijn gebruikt zowel als bondgenoten en door vele culturen over de hele wereld eeuwenlang. Uw kind zal zeker dol zijn op iets als het item met de titel Hornstull Elephant, een kunstige illustratie van een olifant die de weg wijst voor een verhuizing. Het prachtige ontwerp en de levendige kleuren zullen de slaapkamer, studeer- of speelkamer van elk kind doen oplichten.
Productinformatie
  • 1-19 van 19 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.