Safaridieren

Safari is afkomstig van het Arabische woord voor reis. In de late 19de eeuw, na interactie met de verschillende stammen in Afrika, gebruikten de Engelsen de term om te verwijzen naar Lees meereen Read morejourney over land, meestal door toeristen die sight-seeing in Afrika nastreefden. Interessant is wel dat zolang je op een plek bent waar je dieren in hun natuurlijke omgeving kunt observeren, je technisch gezien op safari bent. Dit Safari dieren behang bestaat uit twee subcategorieën, handig gerangschikt voor uw plezier, met top-kwaliteit motieven van unieke ontwerpen en zoals met alle wallpapers van Photowall, beschikbaar voor aanpassing volgens uw wensen en esthetiek. Breng de schoonheid van het wild in uw huis of kantoor door het kiezen van uw Safari dieren behang!

Wat zijn Safari dieren

Safaridieren zijn in principe alle dieren die gedijen in graslanden of savannes. Deze dieren zijn onder andere de olifant, de giraffe, de zebra, de leeuw, het nijlpaard, de neushoorn, de impala en het luipaard, maar bij uitbreiding kunnen ze ook andere soorten of soortgelijke beestjes omvatten. De specifieke dieren in het Safari dieren behang zijn de olifant, de leeuw, het luipaard, de tijger en de cheetah. Elk van deze stukken in ons assortiment behangpapier voor safari-dieren zal uw decoratiewensen vervullen en overtreffen, met hun zeldzame composities, kleuren die onmiddellijk opvallen en interessante aanwezigheid die uw woon- of bedrijfsruimte zeker zal opfleuren.

olifanten in safari-dieren behang

De olifant is het grootste landzoogdier. Er zijn nog maar drie soorten in leven, namelijk de Afrikaanse struikolifant, de Afrikaanse bosolifant en de Indische of ook wel Aziatische olifant genoemd. Ondanks hun enorme omvang zijn olifanten meestal vreedzame herbivoren en kunnen ze tot wel 16 uur per dag alleen maar bezig zijn met eten. Een safari dieren behang van deze aanzienlijke reuzen passen perfect in zo vele kamers, of het nu voor een kind, een tiener of een volwassene is. Henna Elephant is een uitgesproken prachtig motief, dat er buitengewoon cool en chique uitziet, met genoeg klasse en stijl om aan alle decoratieve en ontwerpende behoeften en wensen te voldoen.

Leeuwen & grote katten behang als kindervreugde

Ons assortiment van kat-gerelateerde leeuwen & grote katten behang is een van de meest kindvriendelijke rijen in de dieren categorieën. De kinderen zullen blij zijn met deze spannende en schattige ontwerpen, perfect voor een kinderkamer of speelkamer, met hun warme kleuren en tinten die zeker een glimlach zullen krijgen van de kleine jongens en meisjes. Met deze leeuwen & grote katten behang sectie, kan de diversiteit die het brengt ook worden toegepast op kinderen die ouder zijn, bijna de pubertijd naderen. De fascinatie voor deze verbazingwekkende grote katten eindigt nooit, omdat ze zoveel emoties symboliseren en hun mysterie bijna nooit vervaagt.

Hoor mij brullen

De leeuw, die ook wel eens de koning der dieren wordt genoemd, is een zeer belangrijk dier in de safari. De leeuw, die qua grootte alleen op de tijger volgt, leeft gemiddeld tien tot veertien jaar. Het zijn belangrijke roofzuchtige carnivoren, die zorgen voor het evenwicht in het ecosysteem. Geef uw huis of kantoor een majestueus tintje door een koninklijk safaridierenbehang van een leeuw op te hangen.

Safari dieren behang van luipaarden

Het luipaard is ook een grote kat, net als de leeuw. Wanneer u op safari bent, kunt u een luipaard onderscheiden van twee andere gevlekte katten, de cheetah en de jaguar, op basis van de verdeling van hun vlekken. In tegenstelling tot de leeuwen kunnen luipaarden op alles jagen en eten, waardoor ze het etiket van opportunistische jagers krijgen opgeplakt. Luipaarden staan bekend om hun uitstekende klim- en zwemcapaciteiten, die ze te danken hebben aan hun zeer sterke schouderbeenderen en spieren. Voeg deze fascinerende katachtigen toe aan uw interieur met onze verbazingwekkende line-up van Safari dieren behang, zoals het stuk genaamd Hidden Leopard, een grillig schilderij-achtige Safari dieren behang dat zo'n geweldig karakter heeft.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's