Empire State Building

Er zijn maar weinig bezienswaardigheden die de grootsheid van een verlicht Empire State Building op een heldere nacht in New York kunnen evenaren. Hoewel het momenteel niet het hoogstLees meere gebouw van de Big Apple is, is het misschien wel het meest gevierde, en daarom heeft Photowall een sublieme reeks Empire State Building posters samengesteld. We hebben motieven met heldere en vrolijke kleurencombinaties, portretten van fotografische kwaliteit, ongelooflijk artistieke weergaven, en nog veel meer. Huis, kantoor of ontspanningsruimte kunnen worden verfraaid met deze Empire State Building posters. Deze items kunnen dienen als inspiratie om naar de hemel te reiken en uw dromen te verwezenlijken. Kies een Empire State Building poster die perfect bij uw interieurontwerp past, of het nu gaat om een kleurrijk skyline-beeld of het klassieke zwart-wit perspectief vanaf de grond. Zoals altijd kunt u uw Empire State Building posters aanpassen aan uw bestaande esthetiek of aan de kleurstellingen die u hebt gepland.

Oorsprong in Empire State Building posters

Een leuk weetje is dat het idee voor het Empire State Building naar verluidt is ontstaan uit een wedstrijd tussen Walter Chrysler van de Chrysler Corporation en John Jakob Raskob van General Motors, om te zien wie het hoogste gebouw kon neerzetten. De eerste was al begonnen met de bouw van het beroemde Chrysler Building, de imposante 318 meter hoge wolkenkrabber in het centrum van Manhattan. Raskob liet zich niet van de wijs brengen en verzamelde een groep bekende investeerders die het architectenbureau Shreve, Lamb and Harmon Associates kozen om het rivaliserende gebouw te ontwerpen, dat we nu kunnen zien op posters van het Empire State Building. Het ontwerp zou voor een groot deel gebaseerd zijn op het uiterlijk van een potlood, wat ook nog eens bouwvriendelijk was, want het hele gebouw stond in iets meer dan een jaar!

Gezonde verscheidenheid

Toen het Empire State Building werd voltooid, was het met zijn 102 verdiepingen de hoogste wolkenkrabber ter wereld. Je kunt dit als basis gebruiken voor het ophangen van een Empire State Building poster, aangezien het een viering is van moderne technologie en innovatie. Maak gebruik van levensechte foto's, zoals Betoverend New York - Gele lucht, die je het gevoel geven dat je er zelf bij bent en naar deze prachtige bezienswaardigheid kijkt. Empire State Building-posters hebben ook prachtige kunstwerken die het landschap een bepaalde betekenis en dimensie geven. Het Empire State Building, bijvoorbeeld, is een eenvoudig maar prachtig stuk dat kan zorgen voor een geweldige wanddecoratie in uw huis, of zelfs op kantoor. De unieke ontwerpen en fascinerende kleurencombinaties van deze motieven kunnen de perfecte decoratieve accessoire zijn. Avery Tillmon - Empire State is een ander prachtig kunstwerk dat de gratie en elegantie van de Empire State Building posters weergeeft.

Empire State Building posters symbolische waarde

Deze specifieke wolkenkrabber is een van de meest indrukwekkende eerbetonen aan de twintigste eeuw, een ontzagwekkende bezienswaardigheid die dient als symbool voor zowel New York als de Verenigde Staten, en speelt een belangrijke rol in de populaire cultuur. Het Empire State Building heeft een hoofdrol gespeeld in films variërend van King Kong tot Sleepless in Seattle. Midtown New York is hier een prachtig voorbeeld van, een bijna stripachtige weergave van een Empire State Building poster die teruggrijpt naar de goede oude tijd. Empire State Building posters zijn er ook in de vorm van Penthouse Window View, die u thuis in de woonkamer of in de pauzeruimte op kantoor kunt ophangen, zodat u het gevoel hebt dat u altijd direct zicht hebt op dit markante Amerikaanse monument. Het is alsof u uw eigen persoonlijke sleutel tot een prachtig uitzicht heeft in de vorm van een indrukwekkende Empire State Building poster.
Productinformatie
  • 1-29 van 29 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.