North Carolina

Bijnamen zijn een merkwaardig menselijk iets, ze vertellen vaak een verhaal achter de schermen dat niet alleen interessant is, maar ook historisch belangrijk is. Photowall's uitstekenLees meerde collectie posters uit North Carolina werpt een licht op een staat met een nogal obscure en unieke bijnaam. De oorsprong van de bijnaam van deze plaats is mysterieus, hoewel de meeste historici het erover eens zijn dat de naam is afgeleid van de lange geschiedenis van North Carolina als producent van scheepsvoorraden, teer, pek, hars en terpentijn, die allemaal die werden gewonnen uit de uitgestrekte dennenbossen van de staat. Het was deze industrie die aan North Carolina zijn meest beroemde en gebruikte bijnaam gaf, "Tar Heel State". Een snelgroeiende staat met zeer productieve gebieden zoals de Research Triangle, een 7.000 hectare groot kantorenpark dat onderdak biedt aan meer dan 200 bedrijven zoals Cisco, IBM en Novartis, samen met en talrijke startende bedrijven. North Carolina combineert natuurlijke schoonheid met technologische innovatie en een hoge kwaliteit van leven. Je ziet beide terug in onze North Carolina posters. U kunt deze motieven altijd aanpassen aan uw kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De hoofdstad in North Carolina posters

Raleigh, ook al is het slechts de tweede grootste stad van North Carolina, is de hoofdstad van de staat. Het is de thuisbasis van 57 voltooide hoogbouw, waarvan er 11 hoger zijn dan 75 meter en 28 hoger dan 45 meter. Het hoogste gebouw in Raleigh is het 32 verdiepingen tellende PNC Plaza, dat 164 meter hoog is en in 2008 werd voltooid. Je kunt het zien op North Carolina posters zoals Raleigh North Carolina Skyline, een belangrijk en prachtig kleurrijk stuk dat leven en levendigheid geeft aan uw woning of werkplek. Amerikanen rangschikken steden graag naar de mensen die er werken, en Raleigh lijkt altijd bovenaan te staan of ergens hoog. De mensen in Raleigh vertegenwoordigen de belichaming van zuidelijke charme, omdat alles wat je leuk vindt aan het Zuiden vind je in deze stad en onder de geweldige mensen. Deze bijzondere set van North Carolina posters laat de metropool en zijn horizon in het meest prachtige en artistieke licht zien.

KoninginneStad

Charlotte werd genoemd naar de Duitse prinses Charlotte van Mecklenburg-Strelitz, die in 1761 de gemalin van Groot-Brittannië en Ierland was geworden in 1761, zeven jaar voor de inlijving van de stad, vandaar ook de bijnaam "Queen City". Het hoogste gebouw in North Carolina staat in Charlotte, het Bank of America Corporate Center dat 60 verdiepingen telt en meer dan 250 meter hoog is! U kunt dit ongelooflijke bouwwerk bekijken op posters in North Carolina, zoals Charlotte North Carolina Skyline. Interessant is dat de eerste goudkoorts in de Verenigde Staten plaatsvond in het westen en midden van North Carolina. Bijna van de ene dag op de andere veranderde Charlotte hierdoor van een kleine stad in een bloeiende metropool, met veel van de tunnels liggen nog steeds verborgen onder de buitenwijken van Charlotte.

Natuurlijke schoonheid in North Carolina posters

Er zijn niet alleen bruisende steden aanwezig in de posters van North Carolina, maar ook een gezonde hoeveelheid natuur. Lake Mattamuskeet, bijvoorbeeld, is het grootste natuurlijke meer in North Carolina. Het meer is een favoriete overwinteringsplek voor trekvogels in de Atlantic Flyway. North Carolina posters zoals Dawn at Lake Mattamuskeet laten het prachtige landschap. Dit bijzondere stuk zal uw ruimte onmiddellijk opfleuren en de allure en positieve vibes van Moeder Aarde in je huis of kantoor. Vuurtoren in Noord-Carolina is een andere poster uit Noord-Carolina die een kalmerend gevoel en een rustgevende aanwezigheid met zich meedraagt, ideaal voor elke woonruimte. Een vuurtoren wordt vaak gebruikt als symbool voor hoop en positiviteit, iets wat een zeer welkom gezicht kan zijn bij het betreden van de werkplek.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's