Manhattan

Een verrassing verrassen kan vaak lastig zijn, maar als het goed wordt uitgevoerd, is het een lust voor het oog. Hetzelfde kan gezegd worden van interieurdecoratie, als je iets verrasLees meersends ziet, maakt dat de plek een stuk gedenkwaardiger. Manhattan posters van Photowall hebben veel weg van een aangename verrassing waarvan je niet kunt voorspellen wat de visuele impact kan zijn. Net als de stad zelf, kunnen deze motieven je het ene moment in een gezellige, bruisende bar en het andere moment in een kunstzinnig steegje plaatsen. volgende. Manhattan posters zijn een plaats van ontdekking en dat is wat we hier gaan vieren. Vandaag de dag is deze locatie een van de meest iconische plaatsen van de Verenigde Staten van Amerika en ook de plaats waar New York eigenlijk werd geboren is. Of u ze nu in uw huis, kantoor of een andere ruimte plaatst, Manhattan posters geven uw kamer gegarandeerd kamer net dat beetje extra karakter en stijl.

Enkele Manhattan posters handelsmerken

Manhattan, in zijn meest elementaire vorm, is een dichtbevolkt stadsdeel van New York City. Het bestaat voornamelijk uit Manhattan Island, en wordt omringd door de East River, de Hudson River en de Harlem River. Manhattan wordt algemeen beschouwd als het hart van de Big Apple en ook datgene waar de meeste mensen naar verwijzen, of aan denken, als ze het over New York City hebben. Het is geen wonder dat de meeste motieven op Manhattan posters u bekend voorkomen. Deze locatie wordt door velen beschouwd als als de culturele, financiële en entertainment hoofdstad van de wereld. Het is dan ook geen verrassing dat mensen massaal naar borough om de bezienswaardigheden te verkennen. In Manhattan posters, hebben we een lijst samengesteld van enkele van Manhattan's meest beroemde gebouwen. De bouw van het Empire State Building werd voltooid in 1931, en met meer dan honderd verdiepingen en 380 meter hoog, was het in die tijd het hoogste gebouw ter wereld! Vandaag is het nog steeds het zesde hoogste vrijstaande bouwwerk in Noord-Amerika en is het altijd een populaire toeristische bestemming in Manhattan geweest. Een Manhattan poster zoals 1955 The Empire State Building kan een eerbetoon zijn aan dat oude wonder, met zijn zwart-wit tinten waardoor het nog meer een throwback is. Een andere belangrijke bezienswaardigheid is de Manhattan Bridge, die de East River oversteekt tussen het zuidoosten van Manhattan en Brooklyn. Deze sierlijke, eeuwenoude hangbrug is geopend sinds 1909 en biedt een prachtig uitzicht op de haven van New York en het lager gelegen Manhattan, zoals op de poster Manhattan Bridge Glowing at Night, een prachtig tafereel dat elke muur in uw woning of op uw werkplek kan accentueren.

Een korte geschiedenisles

Om u een fascinerend inzicht te geven in de geschiedenis van de Big Apple, zijn er documenten die aantonen dat de inheemse Amerikanen de Amerikaanse eilanden (het huidige Manhattan) verkochten voor kralen en snuisterijen ter waarde van $16 in het begin van de jaren 1600. Als ze dat bedrag van toen tot nu, zou de waarde voldoende zijn om Manhattan terug te kopen en ook nog $222 biljoen! Stel je voor dat je naar een affiche van Manhattan Skyline kijkt en weet uit welk nederig begin waar het vandaan kwam. Dat is de kracht van deze afbeeldingen, want ze zien er niet alleen goed uit in uw huis of kantoor, maar ze zetten je ook aan het denken en zetten je aan het denken. Het woord Manhattan zelf komt van de Algonquiaanse taal, die werd gesproken door de eerste bewoners van dit gebied. Het betekent "heuvelachtig eiland" of "plaats van bedwelming", en u zult zeker bedwelmd worden door de schoonheid van Manhattan posters zoals Into Manhattan, een artistieke weergave die modern en klasse tegelijk.

Meer bekende gezichten in Manhattan posters

De iconische architectuur en vele herkenbare bezienswaardigheden van Manhattan komen ook voort uit het feit dat er veel films zijn opgenomen. Enkele daarvan zijn Breakfast at Tiffany's, Home Alone 2: Lost in New York, You've Got Mail (1998) en The Avengers (2012), om er maar een paar te noemen. Een Manhattan poster zoals Manhattan Rooftops lijkt je misschien vaag intiem omdat op een bepaald moment een bepaald insectenthema superheld over deze daken vloog. Wie kan de iconische gele voertuigen vergeten in New York, beroemd geworden door een heleboel films uit de jaren 1970? Kijk eens naar deze Manhattan poster genaamd Cabs and Capitalism, New York. Deze beelden zullen niet alleen uw kamer stijl geven, maar ook uw gedachten en herinneringen prikkelen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.