Madeliefjes

Als u een van de meest vrolijke en populaire bloemen als centraal thema in uw interieurdecoratie wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Photowall heeft een prachtige line-up van mLees meeradeliefjes posters samengesteld die uw muren energie en schoonheid zullen geven. De meest voorkomende madeliefjes kleuren zijn wit, roze en geel, maar zoals u zult zien in madeliefjes posters, is er nog veel meer om uit te kiezen. Koop motieven van abstracte groene madeliefjes, stralend gele en zelfs roodbruine bloemen. De diversiteit van de madeliefjes posters zal u toelaten om te spelen, te experimenteren en uw kamers op te frissen. U kunt bijvoorbeeld een ketting van madeliefjes posters rond uw woonkamer spannen. Laat de zongecentreerde bloemen over uw muren bloeien met een onmiskenbare en overvloedige gratie. Eenvoudig en elegant, kunnen deze madeliefjes posters ook de kamer van een kind, studiehoek of speelhok sieren. U kunt ook altijd de door u uitgekozen artikelen aanpassen aan uw bestaande esthetiek, kleurenschema's, enzovoort, of juist contrasteren.

Fascinerende dingen in madeliefjes posters

Madeliefjes zijn eigenlijk niet alleen een mooie bloem, er zijn er die het ook gebruiken als een eetbare voedselbron en voor kruidengeneeskunde. De jongere blaadjes van het madeliefje doen het goed rauw of gekookt in salades, terwijl bloemknoppen en bloemblaadjes soms worden gebruikt in sandwiches, soepen en salades. Thee van madeliefjes kan helpen vitaminen aan het menselijk lichaam toe te voegen. Zoals u ziet zijn madeliefjes posters niet alleen een lust voor het oog, maar kunnen ze u ook het een en ander leren. Laat deze madeliefjes posters een natuurlijke kwaliteit toevoegen aan elke kamer of decor. Een vleugje natuur in je interieur kan je mentaal en zelfs spiritueel een heel eind op weg helpen. "Riding Zone' laat bijvoorbeeld zien hoe de natuur tot rust kan komen en je over dingen kan laten nadenken. Stel je voor dat je na een lange dag werken thuiskomt, deze madeliefjesposter in je woonkamer ziet hangen en meteen de kalmte over je heen voelt spoelen. Madeliefjes posters zijn niet alleen mooie wanddecoratie, maar ook een ontspanningsmiddel.

Goed om te weten

Hoe eenvoudig ze er ook uitzien, madeliefjes zijn eigenlijk een samenstelling van verschillende delen die samen de bloem vormen. Een madeliefje is wit met een geel hart, hoewel ze soms ook roze of rooskleurig zijn, zoals u zult hebben gezien op madeliefjesposters. Deze bloem ziet er misschien klein uit, maar in groepjes vormen ze prachtige taferelen. Madeliefjes maken ongeveer 10% uit van alle bloeiende planten op aarde! Dus de volgende keer dat je madeliefjes posters ziet, weet je nu hoe bijzonder deze planten werkelijk zijn. Zoals je misschien al geraden hebt, is het niet louter toeval dat madeliefjes op een miniatuurversie van de zonnebloem lijken. Het zijn in wezen verwanten, waarbij de zonnebloem verwant is aan het madeliefje. Met madeliefjesposters kun je de twee zelfs combineren tot een mooie en elegante wanddecoratie. Stel je een item voor zoals "Marguerite" naast een grote zonnebloem. Het zal uw interieur zeker een plek maken om te onthouden.

De symboliek in madeliefjes posters

Deze bloem komt voor in mythen, literaire werken en legenden. De naam madeliefje is afkomstig van het Angelsaksische woord dat "oog van de dag" betekent, wat precies goed is aangezien de bloem zich in de ochtend opent. Ze staan niet alleen voor ware liefde, vriendschap en vrolijkheid, maar ook voor onschuld en zuiverheid, vooral dankzij een Keltische legende. U kunt deze legende verwerken met madeliefjes posters van Photowall. In de Noorse mythologie waren madeliefjes de heilige bloem van de godin Freya. Dankzij haar status als godin van de liefde, de vruchtbaarheid en de schoonheid, kwamen madeliefjes uiteindelijk te staan voor de bevalling, het moederschap en een nieuw begin. In die zin kunnen madeliefjesposters ook het perfecte geschenk zijn om aan moeders of grootmoeders te geven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's