Kivik Appel en Peer - Wit - Poster - Keuken

11

motieven

Eten & drinken

Iets wat je elke dag tegenkomt deel laten uitmaken van je decoratie kan een geweldige manier zijn om het moreel en de visuele belangstelling op te krikken. Een concreet voorbeeld is vLees meeroeding, die je kunt gebruiken in de vorm van speciaal voor kinderen ontworpen food & drink posters van Photowall. Deze kwalitatief hoogstaande en uniek vormgegeven motieven brengen een stimulans van gezondheid en een geweldige stijl in uw ruimte. Als ouder wil je dat je kinderen zo gezond mogelijk eten, maar goede voeding voor kinderen gaat verder dan wat er vandaag aan de keukentafel wordt geserveerd. Met posters over eten en drinken kun je ze al vroeg iets bijbrengen, zodat ze straks zelf de juiste beslissingen over eten kunnen nemen. Zoals gebruikelijk kunt u deze afbeeldingen aanpassen aan uw esthetiek, algemene ontwerpplan en kleurenschema.

Food & drink posters voor verschillende leeftijden

Het kan lastig zijn om het bij de leeftijd te houden, niet alleen als het gaat om interieurdecoratie, maar ook als het gaat om voeding. We weten allemaal dat de groei van kinderen een gezonde voeding vereist met veel koolhydraten, gezonde vetten, mineralen, eiwitten en vitaminen. Deze levensechte foto's en kunstwerken in eten & drinken posters vertegenwoordigen veel van deze voedingsgroepen. Het is aan u om de juiste te kiezen voor bijvoorbeeld de slaapkamer van uw kind. Denk eraan, deze illustraties zijn niet uitsluitend beperkt tot kinderkamers, je kunt ze ook in andere delen van je huis ophangen, zoals in de keuken. Eten & drinken posters zijn veelzijdig in die zin dat ze zoveel stijl bezitten, dat ze kinderen van elke leeftijd zullen bevallen. Jongere kinderen doen het meestal het best met eenvoudige uitleg die voor hen gemakkelijk te onthouden is. Hulpmiddelen zoals eten & drinken posters zijn er om je kleintje te helpen begrijpen wat de voedselgroepen zijn en hoe het goed voor ze is. Kivik Appel en Peer - Wit en Kivik Appel en Peer zijn slechts twee motieven die de kleine tykes kunnen laten zien welke vruchten goed voor hen zijn, en niet te vergeten een prachtig middelpunt in elke ruimte die u kiest om op te hangen.

Opgroeien

Eetgewoonten worden meestal al op jonge leeftijd gevormd. Oudere kinderen kunnen meer gedetailleerde informatie aan en om ze betrokken te houden, kunt u zich richten op alledaagse voorbeelden die voor hen meer herkenbaar zijn. Als je kind bijvoorbeeld verkouden is, bied je hem waarschijnlijk een schaal vers fruit aan en laat je hem weten dat fruit en groenten de belangrijkste antioxidanten bevatten die zijn immuunsysteem kunnen helpen herstellen en weerstand kunnen bieden tegen een nieuwe infectie. Met posters voor eten en drinken kun je dit punt echt onder de aandacht brengen en ervoor zorgen dat ze zichzelf helpen. Zowel kinderen als tieners zullen genieten van deze prachtige weergaven van de voedingselementen die ze hebben en moeten consumeren. Een idee zou kunnen zijn om een collage te maken van verschillende eet- en drinkposters, om de ruimte nog meer stijl te geven. Combineer de charme van banaan, peer, kersen en citroen en breng karakter en persoonlijkheid in elke kinderkamer, studeerruimte of speelruimte.

Van eten & drinken posters een belevenis maken

Wanneer je je kind probeert te sturen in de richting van betere voedingskeuzes, kan het verleidelijk zijn om alleen te focussen op de stereotiepe ontbijt-, lunch- en avondmaaltijden, maar tussendoortjes kunnen ook een grote impact hebben! Naast het helpen van kinderen om de hele dag door betere keuzes te maken door hun tassen vol te stoppen met snacks die vitaminen en mineralen leveren, kun je gebruik maken van eet- en drinkposters om hen dagelijks of telkens wanneer ze deze afbeeldingen zien, aan die gedachte te herinneren. Kinderen willen ook bij het proces worden betrokken, vaker wel dan niet. Dit is waar eten & drinken posters zoals Kitchen van pas komen, om hen te laten zien dat voeding niet alleen een noodzaak hoeft te zijn, maar ook een leuke bezigheid. Het toont een aantal schattige en sympathieke figuren die samenwerken om voor iedereen een heerlijke maaltijd te bereiden.
Productinformatie
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.