Safaridieren

Safari is afkomstig van het Arabische woord voor reis. In de late 19de eeuw, na interactie met de verschillende stammen in Afrika, gebruikten de Engelsen de term om te verwijzen naar Lees meereen reis over land, meestal door toeristen die zien in Afrika. Interessant is wel dat zolang je op een plaats bent waar je dieren in hun natuurlijke habitat, ben je technisch gezien op safari. Deze Safari dieren posters assemblage bestaat uit vier subcategorieën, handig gerangschikt voor uw plezier, met hoogwaardige motieven van unieke ontwerpen en zoals bij alle Photowall's posters, beschikbaar voor aanpassing volgens uw wensen en esthetiek. Breng de schoonheid van het wild in uw huis of kantoor door het selecteren van uw Safari dieren posters!

Wat zijn Safari dieren

Safaridieren zijn in principe alle dieren die gedijen in graslanden of savannes. Deze dieren zijn onder andere de olifant, de giraffe, de zebra, de leeuw, het nijlpaard, de neushoorn, de impala en het luipaard, maar bij uitbreiding kunnen ook andere soorten of soortgelijke beestjes omvatten. De bijzondere dieren die in de Safari dieren posters voorkomen zijn de olifant, de leeuw, het luipaard, de tijger, de cheetah, de giraffe en de zebra. Elk van deze stukken in ons assortiment van Safari dieren posters zal voldoen aan en overtreffen uw decoratie wensen, met hun zeldzame composities, kleuren die onmiddellijk opvallen en een interessante aanwezigheid die zeker uw woon- of ruimte.

Elfanten in Safari dieren posters

De olifant is het grootste landzoogdier. Er zijn nog maar drie soorten in leven, namelijk de Afrikaanse bosolifant, de Afrikaanse bosolifant en de Indische of ook wel Aziatische olifant genoemd. Ondanks hun enorme omvang, zijn olifanten meestal vreedzame planteneters en kunnen tot wel 16 uur per dag alleen maar eten. Safari dieren posters van deze grote reuzen passen perfect in vele kamers, of het nu voor een kind, een tiener of een volwassene is. Opeenvolging van Emotie, zwart en wit is een uitgesproken prachtig motief, dat er buitengewoon cool en chique uitziet, met genoeg klasse en stijl om aan alle decoratieve en ontwerpende behoeften en wensen te voldoen.

Leeuwen & grote katten posters als kindervreugde

Ons assortiment van kat-gerelateerde leeuwen & grote katten posters is een van de meest kindvriendelijke in de categorie Safari dieren posters categorie. De kinderen zullen blij zijn met deze spannende en schattige ontwerpen, perfect voor een kinderkamer of speelkamer, met hun warme kleuren en tinten die zeker een glimlach zullen krijgen van de kleine jongens en meisjes. Met deze leeuwen & grote katten posters sectie, de diversiteit die het brengt kan ook worden toegepast op kinderen die ouder zijn, bijna adolescentie. De fascinatie voor deze verbazingwekkende grote katten houdt nooit op, omdat ze zoveel emoties symboliseren en hun mysterie vervaagt bijna nooit. Leeuw Moeder en Welp is een Safari dieren poster die niet alleen uw kind zal behagen, maar maar ook de band tussen jullie beiden, of meer, zal versterken.

Hoor mij brullen

De leeuw, die ook wel eens de koning der dieren wordt genoemd, is een zeer belangrijk dier in de safari. Na de tijger de tijger in termen van grootte, de gemiddelde levensduur van leeuwen is tien tot veertien jaar. Het zijn belangrijke roofdieren carnivoren, die zorgen voor het evenwicht in het ecosysteem. Geef uw huis of kantoor een majestueus tintje door een koninklijke Safari dieren poster van een leeuw op te hangen. Lions Watch is een prachtige weergave van deze prachtige katachtige, een Safari dieren poster die zijn naam eer aan doet en de reputatie die het onderwerp met zich meebrengt.

Safari dieren posters van luipaarden

Het luipaard is ook een grote kat zoals de leeuw. Wanneer u op safari bent, kunt u een luipaard onderscheiden van twee andere gevlekte katten, de cheetah en de jaguar, op basis van de verdeling van hun vlekken. In tegenstelling tot de leeuwen, kunnen luipaarden jagen en alles eten, wat hen het label geeft opportunistische jagers te zijn. Luipaarden staan bekend om hun uitstekend kunnen klimmen en zwemmen dankzij hun zeer sterke schouderbeenderen en spieren. Voeg deze fascinerende katachtigen toe aan uw interieur met onze verbazingwekkende reeks Safari dieren posters, zoals het stuk genaamd Hidden Leopard, een grillig schilderij-achtige Safari dieren poster die zo'n geweldig karakter heeft.
Productinformatie