Behang voor bedrijven

We geloven dat de werkplekken en omgevingen van de toekomst effen witte muren moeten overstijgen en in plaats daarvan levendige kleuren, boeiende vormen en een harmonieuze sfeer moeten omarmen. Uiteindelijk zetten we ons in om ruimtes te creëren die creativiteit aanwakkeren, balans bevorderen en innovatief denken stimuleren.

Interieurontwerper, architect, schilder of stylist?

Bij ons ben je op het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment motieven voldoet aan je specifieke projectbehoeften, of je nu streeft naar een gedurfd en impactvol statement of een verfijnde en harmonieuze ruimte.

Ons premium behang is gemaakt om te gedijen in verschillende omgevingen, waaronder kantoren, hotels, restaurants, galerijen en winkels. Ze zijn ontworpen om de ontberingen van uitdagende omgevingen te weerstaan en zijn bestand tegen milde reinigingsproducten, wat duurzaamheid en eenvoudig onderhoud garandeert.

Mastwerkoplossingen

Ongeacht de grootte of indeling van je ruimte, we bieden oplossingen op maat die zijn afgestemd op jouw behoeften. Of het nu gaat om een open kantoor, lange gangen of individuele muren, we zullen de behangafmetingen aanpassen om naadloos in je ontwerpconcept te passen.

Assistentie bij het ontwerp

Ons team van bekwame beeldredacteuren staat voor je klaar. Of je nu je eigen ontwerp hebt of een motief op onze site hebt gevonden, wij kunnen je helpen om het beeld te verfijnen en te personaliseren om je visie tot leven te brengen.

Meer informatie

Als je met interieurontwerp werkt en van plan bent om onze producten in toekomstige projecten te gebruiken, bieden we contractaccounts met een reeks exclusieve voordelen.

Als contractklant krijg je het voordeel van:

  • Kortingen
  • Gratis proefmonsters
  • Gratis hulp bij het bewerken
  • Gratis expresverzending
  • Toegewijde ondersteuning van ons klantenserviceteam

Neem contact met ons op en we zullen er zijn om je te helpen! 

Niet gevonden wat je zocht?