Wenen

Of je het nu Wien of Wenen noemt, het is zeker een van de mooiste steden ter wereld! Je kan er het centrale thema van je binnenhuisdecoratie van maken met de unieke, hoogkwalitatieve Lees meeren schitterende collectie muurschilderingen van Wenen van Photowall. De keizerlijke manieren van de stad, modern structuralisme en enorme geschiedenis, samen met de wereldberoemde aanscherping van hun kunst en vooral muziek, leidt herhaaldelijk de Oostenrijkse hoofdstad naar de toppositie op de lijst van de beste steden op de wereldbol. Met muurschilderingen in Wenen kunt u dat vleugje klasse toevoegen aan uw huis of kantoor, want deze locatie was ooit de thuisbasis van Mozart, Beethoven en Sigmund Freud, slechts een paar voorbeelden van de iconen die hun impact in de wereldgeschiedenis hebben gemaakt en hun reis in Oostenrijk zijn begonnen. De Stad van de Dromen, of ook wel de Stad van de Muziek genoemd, kan nu het middelpunt van uw woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte worden met de muurschilderingen van Photowall in Wenen.

De geschiedenis herleven met muurschilderingen in Wenen

In 881 dook de stad, toen bekend als 'Wenia', op in officiële documenten en in de daaropvolgende eeuwen wisselde de controle over Wenen een aantal keer van eigenaar. Wenen was een broeinest van opstand en religieus gekibbel tijdens de Reformatie en Contrareformatie en had vreselijk te lijden onder de pest en belegeringen aan het eind van de 17e eeuw. Niettemin luidde het begin van de 18e eeuw de gouden eeuw in voor Wenen, waar de barokke architectuur, burgerlijke hervormingen en een klassieke muziekrevolutie vaste voet aan de grond kregen. Overblijfselen van dit tijdperk zijn te vinden in Weense muurschilderingen zoals "Imperial Library in Wien", een prachtig stuk dat zowel de architectuur als het onberispelijke behoud ervan laat zien. De Weners zijn erg trots op hun geschiedenis en de stad is dan ook bezaaid met historische monumenten die tot in de puntjes bewaard zijn gebleven. De Eerste Wereldoorlog heeft de architecturale en culturele ontwikkeling van de stad echter tot stilstand gebracht en tegen het einde van het conflict was de monarchie tot het verleden gaan behoren.

Makkelijk wonen

Zoals u wellicht heeft gemerkt, heeft Wenen een geschiedenis van rijken en intriges als weinig andere steden in de wereld. Alleen al in 1913 woonden Hitler, Freud en Stalin in de Oostenrijkse hoofdstad. Wenen is bezaaid met paleizen, musea en operagebouwen, om nog maar te zwijgen van 's werelds oudste en grootste dierentuin, en muurschilderingen kunnen er een historische en betekenisvolle sfeer creëren. Het is misschien niet zo cool als Barcelona, zo romantisch als Venetië of zo kosmopolitisch als Londen, maar slechts weinig steden kunnen een beetje van elk van deze kwaliteiten zo succesvol combineren als Wenen doet. Kijk maar eens naar de schoonheid van de muurschilderingen in Wenen, zoals "Weens plein met regenboog", en je zult de stad ongetwijfeld op een dag willen bezoeken. Oostenrijkers zelf zwelgen in het gemak van het leven in hun hoofdstad, van de alomtegenwoordige cafés tot de bijna ongerepte meren en rivieren. Feit is dat je zelfs in sommige delen van de Donau kunt zwemmen! Deze schoonheid en netheid kan nu worden gebracht in uw woning of werkruimte met Wenen muurschilderingen door Photowall.

Dank u voor de muziek met muurschilderingen in Wenen

Een groot deel van de roem van Wenen en in feite de culturele identiteit, ligt in de smaak en de enthousiaste deelname aan muziek. Hier hebben meer beroemde musici gewoond dan in welke andere stad ter wereld ook. Beethoven, Mozart, Vivaldi, Schubert, Salieri, zijn slechts enkelen die zich hebben laten inspireren door de hoofdstad van Oostenrijk. Muurschilderingen in Wenen kunnen hetzelfde voor u doen, niet alleen voor uw muziekkamer, maar voor elke andere ruimte die u met stijl en klasse wenst te versieren. Terwijl de eerder genoemde legendarische namen de geschiedenis van de muziekstad hebben geschreven, gaat het er in het hedendaagse Wenen om zijn reputatie op muziekgebied te behouden en nieuwe idolen voor het muzikale landschap te creëren. Mozarthauz, Schonberg Centrum, Museum van de Johann Strauss Dynastie zijn enkele van de mooiste muzikale instellingen in de stad. U kunt een aantal van deze in Wenen muurschilderingen te zien in de aderen van "Wenen Oostenrijk Skyline". Deze reeks van motieven komt in verschillende tinten en tonen, waardoor het een ideaal visueel hulpmiddel om te passen of contrast met uw reeds bestaande interieur design en kleurenschema's.
Productinformatie
  • 1-7 van 7 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.