Sport

Sport muurschilderingen kunnen erg leuk zijn in een studeerkamer of woonkamer voor degenen die genieten van het actieve leven. Ons kwaliteitsbehang kan naar wens worden aangepast en bLees meerevat Olympische atleten, teams en meer. Vertegenwoordigd onder de sporten zijn voetbal, skateboarden, hockey, snowboarden, skiën en BMX. Of u nu een fan bent of een enthousiaste deelnemer, dit stukje muur personalisatie zal zeker uw oog strelen en uw geest verheffen elke keer dat u het tegenkomt. Of het nu gebruikt wordt als motivatie om actief bezig te zijn of als nostalgisch aandenken aan favoriete momenten van wedstrijden die je hebt gezien of gespeeld, ons behang kan voor elke muur het juiste formaat hebben.

Sporten

Onze BMX wallpapers laten een figuur op een BMX fiets zien in een natuurlijke omgeving of in een skate park met een aantal actieve sprongen. Je kunt kiezen voor zonsondergang, zonsopgang of helder blauw daglicht scènes voor welke kamer je de muurschildering wilt ophangen. Fans van de BMX sport zullen de specifieke manoeuvres op de muurschildering herkennen en kunnen hun favoriete scenario's kiezen om over na te denken of na te spelen. Er zijn ook mountainbiketaferelen die de natuur combineren met atletische durf. Skateboardsilhouetten tegen skylines van steden en schansen laten zien hoe de sport bedoeld is en zijn een geweldige optie in verschillende kleuren en met verschillende detailleringsniveaus. Achtergronden met en zonder de afgebeelde sport nemen je mee naar het hart van het spel vanuit het oogpunt van de speler! Ontspan in een comfortabele stoel en plan uw volgende zet of creëer uw fantasie voetbal of hockey team in het comfort van uw eigen huis met een sport thema muurschildering.

Figuren

Onze selectie snowboarden en skiën biedt adembenemende uitzichten op bergen en heldere blauwe hemel met atleten die behendig door de sneeuw snijden op manieren die bijna de wetten van de fysica tarten! Voetbal muurschilderingen zijn er in felle kleuren met abstracte ontwerpen en patronen, die een perfecte aanvulling zijn op de muur van elke fan. Niets zegt zoveel thuis als een behangpapier dat een betekenis voor je heeft. Je vindt ook hockey, honkbal, basketbal en nog veel meer afgebeeld met kleurversies van de velden waarop ze gespeeld worden - zowel abstract als concreet.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.