Roestig

Rust never sleeps is de titel van een album van Neil Young, het is ook een van de populairste gezegden ter wereld. Dit unieke bijproduct van de chemische reactie van ijzer en zuurstofLees meer is sinds het begin van de IJzertijd de vloek geweest van alle metaalbewerkers die in de metaalindustrie werkzaam zijn. Deze rood-bruine substantie die zich op alle metalen oppervlakken opbouwt, heeft altijd gediend als een voorbode dat je onderdelen op het punt staan kapot te gaan. Toch zit er een vreemde aantrekkingskracht aan de kleur. De laatste jaren is de kleur van roest terug te vinden in textiel, vloerdelen en zelfs behangpapier. Photowall springt in op de trend met een eigen collectie roestige muurschilderingen. Deze roestkleurige afbeeldingen tonen tal van scenario's waarin deze vreemde chemische reactie de hoofdonderwerpen heeft overgenomen. Interessant genoeg geven deze roestige muurschilderingen een soort stoere, industriële, onbeschrijfelijke schoonheid die moeilijk te verwoorden is. Deze roestige muurschilderingen zijn er in een grote verscheidenheid van ontwerpen om uit te kiezen en kunnen een grimmig, uitgesproken gevoel geven aan uw leefruimtes die niettemin wenselijk zijn. Laat deze roestige muurschilderingen uw huis verlevendigen op een unieke manier die alleen zij kunnen. Niet alles in deze wereld is bloemen en teddyberen en pasteltinten, schoonheid kan in vele onorthodoxe vormen komen, zoals deze roestige muurschilderingen laten zien.

Ruw in roestige muurschilderingen

Er is een ras van verfijnde stedelingen die houden van de look en feel van grimmigheid en harde texturen. Zij laten hun muren ongeverfd, zodat het kale, grijze cement eronder te zien is. Ze hebben wandarmaturen van ongepolijst staal met daaronder sterke verlichting die de vorm van deze armaturen silhouetiseert. En de versieringen op hun muren zijn voorzien van ruwe, industriële afbeeldingen die hun woonruimtes op de een of andere manier toch een sfeer van edgy elegantie geven. Het is echt verbazingwekkend wat er mooi uitziet als alle elementen samenkomen. In deze geest biedt Photowall zijn "Rusty Car", "Rustic Metal Wall Panels", en "Oxidized Rusty Metal Plates" in zijn unieke collectie van roestige muurschilderingen. Deze stukken kunnen een gevoel van industriële verfijning geven aan het huis van de avant-garde stadsbewoner. De rijkdom van de kleur van deze roestige muurschilderingen is gegarandeerd een schril contrast met elke muur of behang in uw huis. Laat de symmetrie van de afbeelding van verroeste kettingen uw oog trekken naar het unieke herhalende patroon. Dit specifieke ontwerp heeft bewezen rustgevend en ontspannend te zijn voor een bepaald type individu.

Roest in roestige muurschilderingen

Sommige mensen staan er zelfs om bekend dat ze de aanblik van verroeste machines kunnen waarderen. Met dit in gedachten bieden wij onze "Oude controlekamer", "Recycling" en "Elektriciteitskast" in de mooie collectie van roestige muurschilderingen. De eerste muurschildering geeft het beeld weer van een verlaten nucleaire controlekamer in Apocalyptische stijl, met stoffige, verroeste consoles en displays. Zoiets als hoe het einde van de wereld eruit zal zien onder een nucleaire bunker. De tweede prent toont platgetrapte oldtimers, op elkaar gestapeld, in verschillende stadia van ontbinding. De derde toont een reusachtige zekeringkast, nu aangekoekt met roest, met een interessant patroon dat ontstaat door de manier waarop de zekeringen op een rij liggen. Het is zowel boeiend als aantrekkelijk voor een bepaald soort palet. Deze muurschilderingen zijn zeker niet voor mensen met een conventionele smaak. Zij spreken meer de edgier, meer experimentele stadsbewoner aan. Maar het groeiende aantal mensen met deze bijzondere smaak groeit met de dag. En Photowall, die altijd aan de spits van de designbeelden staat, is altijd bereid om aan de behoeften van deze bijzondere fijnproever te voldoen. Roestige muurschilderingen zullen een prachtige aanvulling zijn op uw huizen of appartementen.

Uniek en grungy

Voor degenen die hunkeren naar meer kleur samen met hun roest, Photowall geeft je "Rusty Patched Plate", "Steel Blue", en "Steel Turquoise" in zijn unieke collectie van roestige muur muurschilderingen. Deze fijne afbeeldingen brengen een ruwe kleur en textuur die zeker een aanvulling is op de muur van elk huis, zelfs voor degenen met een meer conventionele smaak. Hang deze prints in uw woonkamer of recreatieruimte, of zelfs aan het hoofdeinde van uw bed, om uw leefruimte dat broodnodige geraffineerde randje te geven. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer kunstzinnige flair, hebben we "Rusty Sweeps", "Rusty Lilac Wall", en "Rusty Metal Wall" om te voldoen aan hun behoefte aan een meer samengestelde look. In tegenstelling tot het roest in deze grimmige beelden, heeft Photowall deze prints vervaardigd met zulke hoogwaardige materialen dat ze veilig zijn om in uw huis te bestaan, en veilig om in contact te komen met uw kinderen. De pigmenten zijn kleurecht, lopen gegarandeerd niet uit en gaan zeer lang mee. Deze prachtige, onconventionele stukken zijn er zeker van om die extra flair van rand en ruwe elegantie te brengen aan elk huis waar ze worden tentoongesteld.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's