3D

De mens neemt de ruimtelijke relatie tussen voorwerpen waar door er gewoon naar te kijken, omdat hij beschikt over 3D-perceptie, een toestand die ook bekend is onder een andere term, Lees meerdiepteperceptie. Dit is ook zeer belangrijk om te overwegen bij het ontwerpen van uw interieur, omdat het kan factor in alles, van textuur tot patronen die passen bij uw vooruitzicht en gewenste esthetiek. Photowall's eerste selectie 3D-muurschilderingen uit de categorie patronen zal de nodige decoratieve breedte, hoogte, lengte en diepte bieden die nodig zijn om uw arrangement te laten opvallen.

Tools voor 3D-muurschilderingen

De meesten van ons gebruiken alle of enkele van de volgende ooginstrumenten om waar te nemen en te bewegen elke dag in 3D, namelijk luchtperspectief, stereoscopische visie, grootte bekendheid, accommodatie en parallax. Luchtperspectief heeft betrekking op verafgelegen voorwerpen die minder contrast lijken te hebben dan nabije voorwerpen, omdat het licht door de lucht wordt verspreid en willekeurig wordt verdeeld. Dit is de reden waarom het vinden van het juiste licht voor een kamer van cruciaal belang is bij het toepassen van 3D muurschilderingen. Stereoscopische visie is het feit dat onze twee ogen enigszins gescheiden beelden, zoals bijvoorbeeld hoe een dichterbij object kan lijken meer gescheiden dan de verre een. Het gebruik van onze 3D muurschilderingen zal u snel bewust maken van deze hulpmiddelen die we dagelijks gebruiken, waardoor u niet alleen visueel plezier beleeft, maar ook inzicht krijgt in de fijne kneepjes van onze optische wereld en dus onze kijk op kunstzinnigheid. "Geometric Hipster", bijvoorbeeld, kan het best worden bekeken wanneer alle bovengenoemde methoden worden gebruikt.

Eerste monsterneming

Nu is het tijd om een aantal van onze zeer aparte ontwerpen te bekijken, die uw persoonlijke ruimte op een heel ander niveau kunnen tillen. "Blue Polygonal" en "Cubes in Frosty Pastel" zijn twee verbazingwekkende composities in het assortiment 3D-muurschilderingen, die een speciale vibe creëren door een beroep te doen op ons driedimensionale zintuig en door gebruik te maken van de unieke kunstzinnige conceptie om uw huiskamer of kantoorruimte een enorm visueel gewicht te geven. Omdat ze kunnen worden aangepast aan uw beoogde sfeer in huis, kantoor of andere persoonlijke ruimte, kunt u spelen en produceren verschillende set-ups waarin deze 3D-muur muurschilderingen helpen en leveren de gewenste cosmetische verandering. De herkenbare arrangementen van deze motieven zullen zeker intrigeren en visuele interesse opwekken. Als u iets moderners en complexers wilt, kunt u gaan voor iets als "Colosseum Windows". Deze specifieke 3D muurschildering van Photowall combineert de allure van 3D perceptie met het moderne magnetisme van bijvoorbeeld architectuur. De verschillende kleuren zijn ook haalbare keuzes, afhankelijk van de reeds vastgestelde, of binnenkort te bereiken, kleurbalans van de ruimte waar de 3D muurschildering zal worden aangebracht.

Optische mechanismen voor 3D muurschilderingen

Als je de grootte van een voorwerp bij benadering kunt inschatten of je ervan bewust bent, kun je ook ongeveer zeggen hoe ver weg het is op basis van hoe groot het voor jou lijkt. Dit heet vertrouwdheid met de grootte, wat ook belangrijk is bij het gebruik van 3d muurschilderingen omdat het het contrast kan dicteren dat u tot stand brengt met de afstanden tussen uw interieurontwerpversieringen, waarbij ongelijke proporties worden gecoördineerd om een verenigend perspectief te genereren. Accommodatie verwijst naar uw visuele focus op een dichtbij of veraf object, waarbij de lenzen in uw ogen fysiek van vorm veranderen, om vast te stellen hoe ver het object van uzelf verwijderd is. Parallax ten slotte is wanneer je je hoofd van links naar rechts beweegt, lijken voorwerpen dichtbij sneller of sterker te bewegen dan voorwerpen ver weg. De 3D muurschilderingen in ons arsenaal voldoen aan al deze criteria en visuele factoren, waardoor het decoreren van uw ruimte een fascinerende reis in de driedimensionale wereld wordt door gebruik te maken van deze zeldzame en prachtige motieven die wij voor u hebben.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's