Geverfd

Om een kamer aan te vullen met dat extra laagje karakter en persoonlijkheid, kunt u Photowall's cluster van hoogwaardige geschilderde muurschilderingen uit de categorie oppervlakken eLees meeren kans geven. Het is een bekend gegeven in de binnenhuisarchitectuur dat de meeste mensen oppervlakken en texturen over het hoofd zien omdat we ze als vanzelfsprekend beschouwen, omdat we er zo aan gewend zijn dat ze bijna de hele tijd om ons heen zijn. Dit geldt zowel voor de binnen- als de buitenomgeving. Echter, als je een specifiek oppervlak of textuur isoleert, brengt het een eigenschap van individualisme naar voren, waardoor de contrasten knallen en tot leven komen. Geschilderde muurschilderingen kunnen letterlijk elke kamer transformeren van gewoon naar spectaculair. Zoals gebruikelijk kunnen deze items worden aangepast aan uw bestaande esthetiek, kleurenschema's en alle andere aanwezige decoratieve elementen.

Decoratie gemakkelijk gemaakt met geschilderde muurschilderingen

Als u ervoor kiest om te ontwerpen met beelden die diepte en patroon toe te voegen, zoals geschilderde muur muur muurschilderingen, zal het animeren van de kamer op en geef het een sfeer die u van plan bent te creëren binnen uw ruimte. Een goed voorbeeld van een geschilderde muurschildering die dit doet is het stuk getiteld "Tide Pool". Op het eerste gezicht lijkt de muurschildering misschien abstract, maar hoe meer je ernaar kijkt, hoe meer je erdoor wordt aangetrokken. De prachtige kleurencombinaties roepen zo'n warmte en rust op dat het perfect zou staan in elke huiskamer. Als je nog een stap verder wilt gaan en een contrasterende textuur direct tegen de geschilderde muurschildering wilt plaatsen, wat de doorkijk zeker nog meer zal versterken, kun je gaan voor iets subtielers zoals "Daydream Neutral 01". De mogelijkheden om te mengen zijn enorm in geschilderde muurschilderingen, je hoeft alleen maar te kijken wat het meest bij je past en je het meest aanspreekt.

Speel met contrast

Als uw ontwerp modern is, toon dan een geschilderde muur muurschildering zoals "Street Art Painting" om net genoeg korrel toe te voegen om de rest van de gepolijste aura van de kamer te bespelen. Voeg een niveau van verfijning toe aan een kamer door zorgvuldig texturen te kiezen die elkaar zullen aanvullen en een esthetische harmonie teweeg zullen brengen, waarvoor geschilderde muurschilderingen de perfecte hulpmiddelen zijn. "Oude rafelig geschilderde muur met vogel" is een van de vele artikelen die een dergelijke decoratieve geest uitstralen, door verschillende elementen te combineren om andere ornamentele componenten af te ronden. Voor een echte uitspatting van kleur zijn geschilderde muurschilderingen zoals "When they go Right she Goes Left" perfect. Zelfs de werkplek zou hiervan profiteren, aangezien studies hebben aangetoond dat grote kunstwerken de productiviteit en output in een kantoor verhogen. Verken de vele opties geschilderde muurschilderingen voor u en maak van uw muren een prachtig middelpunt in elke kamer.

Het volgende niveau met geschilderde muurschilderingen

Degenen die hebben gedobberd in interieurontwerp of gewoon oude decoreren weten dat oppervlakken en texturen zorgen voor visuele gewicht. Omdat de meesten van ons niet willen dat onze kamers onopvallend zijn, gebruiken we vaak verf om kleur en een thema te geven, vooral als het gaat om woonruimtes die in staat moeten zijn om je aandacht te trekken en daar te houden. Niettemin, soms ontgroeien we de oorspronkelijke verf die we gebruikten, of er komt iets langs dat onze gedachten verandert en je wilt de ruimte helemaal opnieuw schilderen. Geschilderde muurschilderingen besparen u de moeite en het gedoe om dat te doen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden aangebracht en ook gemakkelijk kunnen worden veranderd. Geschilderde muurschilderingen kunnen het oculaire gewicht binnen de muren van een ruimte verhogen door een algehele verhoging van de compositie. Een goed geplaatste stuk textuur creëert de waargenomen gevoel van aanraking voor wie legt ogen op uw interieurdecoratie. Met unieke ontwerpen en aantrekkelijke kleurenschema's, kunt u geschilderde muurschilderingen gebruiken om te experimenteren en te spelen in uw residentiële, recreatieve en zelfs zakelijke interieurs.
Productinformatie