Gemengde media

Tegenwoordig is het gebruikelijk om een samenraapsel van verschillende thema's op één plaats te hebben, vooral bij de millenial generatie. Met dit in het achterhoofd heeft Photowall eLees meeren uitstekend assortiment van mixed media muurschilderingen die dat idee kunnen aanvullen. Om het duidelijker te maken, verwijst mixed media in wezen naar een visuele kunstvorm die een verscheidenheid aan media in één enkel kunstwerk combineert. Als je bijvoorbeeld met inkt tekent, er vervolgens overheen schildert met aquarelverf en dan nog wat accenten aanbrengt met kleurpotlood, dan is dat mixed media! Onze collectie mixed media muurschilderingen weerspiegelt dit winnende en diverse proces. U vindt bij ons unieke en solitaire ontwerpen, levendige en aansprekende kleurencombinaties en een gevarieerd aanbod aan thema's. Of u nu een mixed media muurschildering voor uw huis, de hangplek of zelfs het kantoor wilt, u vindt gegarandeerd uw muze in deze categorie. Indien u enkele aanpassingen of wijzigingen wenst aan uw geselecteerde mixed media muurschildering, is Photowall zeer meegaand en behulpzaam.

Achtergrondinformatie over mixed media muurschilderingen

Mixed media is leuk omdat het zo veel vormen kan aannemen, zoals je kunt zien in onze selectie van mixed media muurschilderingen. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze zeggen "alles kan met mixed media"! Het is echt een opperste vorm van zelfexpressie omdat de hemel in principe je limiet is, metaforisch gesproken. Mixed media muurschilderingen kunnen ons dit laten zien, omdat door het gebruik van een combinatie van media in één kunstwerk, je gebruik kunt maken van het beste dat elk medium te bieden heeft. Bovendien laat de brede selectie je toe om verschillende thema's te mixen en matchen over alle platformen. Je zou mixed media muurschilderingen zelfs de Paella van de hedendaagse kunst kunnen noemen! Nog een voordeel van het gebruik van deze motieven is dat ze er overal goed uitzien. Als je bijvoorbeeld een mixed media muurschildering als "Acceleration Freedom Drive" gebruikt, kun je deze zowel in de woonkamer thuis als in de pauzeruimte op kantoor goed zien. Mixed media muurschilderingen bieden u flexibiliteit, stijl en karakter.

Korte geschiedenis

Het gebruik van mixed media begon eigenlijk rond 1912 met de kubistische collages en constructies van meesters als Pablo Picasso en Georges Braque. Het werd wijdverspreid toen kunstenaars een steeds opener houding en geest ontwikkelden ten opzichte van de media van de kunst, wat tegenwoordig nog meer het geval is met de komst van nieuwe technologieën en vooral het internet. Om mixed media muurschilderingen duidelijk in het vizier te houden, laten we het verschil uitleggen tussen mixed media en multi-media kunstwerken. Hoewel beide termen kunstwerken beschrijven die zijn gemaakt met behulp van een scala aan materialen, wordt multi-media over het algemeen gebruikt om een kunstwerk te definiëren dat gebruik maakt van of een combinatie bevat van elektronische media, zoals video, film, audio en computers. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het maken van uw mixed media muurschilderingen selectie.

Creatieve sappen in mixed media muurschilderingen

Met mixed media muurschilderingen kun je je van je creatieve kant laten zien. Iedereen, van bloggers tot fotografen, houdt van het idee om foto's te mixen met schetsen, sculpturen enzovoort. De eclectische mix in mixed media muurschilderingen voegen een grillig element toe aan de interieurs waar kijkers zeker door aangetrokken zullen worden. Items zoals "Please Come Home" zijn zeer energiek en geven de kunstzinnige vibe waar we allemaal van houden. Mixed media muurschilderingen zoals "Watercolor Paris" kan de geest van avontuur en romantiek in ons aanwakkeren. "Oude Verscheurde Posters" is een ander soort mixed media muurschildering die de rebel in bepaalde mensen wakker maakt. Zoals u kunt zien, is er een enorme waaier en diversiteit in deze categorie van hedendaagse kunst muurschilderingen door Photowall.
Productinformatie
  • 1-86 van 86 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.