Rock-'n-roll

Ik schitter als goud als ik piano speel. Dit werd gezegd door een van de meest iconische legendes van het muziekgenre, Jerry Lee Lewis. Hij verklaarde het toen zijn neef, de beroemde Lees meerbijbel-evangelist Jimmy Swaggart hem vertelde dat hij de muziek van seks en verloedering speelde. Er bestaat waarschijnlijk geen enkele muziekvorm die jeugd, vrijheid en rebellie beter viert dan rock-'n-roll. Sinds haar ontstaan heeft zij de wereld stormenderhand overspoeld en een levensstijl voortgebracht die tot op de dag van vandaag synoniem is met avontuur en buitensporig gedrag. De muziek verandert, maar het liedje blijft hetzelfde. En de bijbehorende capriolen en streken die de grootheden van deze muziekvorm kenmerkten, zijn geen spat veranderd. Ze zijn gewoon doorgegeven van de ene generatie rockers op de volgende. Zelfs het geluid en de dynamiek van de muziek zelf zijn door de generaties heen geëvolueerd, maar de basisgeest en de drive achter de muziek blijven even rauw en oneerbiedig als altijd. Photowall brengt hulde aan dit wilde en eigenzinnige muziekgenre met zijn lijn rock and roll muurschilderingen. Deze prachtige stukken rond uw huis kunnen de jeugd en de rebel in u naar boven brengen, en u herinneren aan de dagen dat alles wat je geest bezig hield muziek, snelle auto's, meisjes, en kattenkwaad was.

Ritmisch in rock and roll muurschilderingen

Rock and roll ontstond in de Verenigde Staten aan het eind van de jaren veertig en het begin van de jaren vijftig. De wortels ervan gaan terug op zwarte Amerikaanse muziek zoals gospel, blues, jazz, boogie, en rag om er een paar te noemen. Hoewel veel van de invloeden te horen zijn in vroegere werken, kreeg het genre zelf zijn naam pas in 1954. Piano's, saxofoons, elektrische of akoestische gitaren, basgitaren, tamboerijnen en drums zijn slechts enkele van de instrumenten die worden gebruikt bij het spelen van rock and roll. Photowall brengt hulde aan de muziek met zijn lijn van rock and roll muurschilderingen, met beelden zoals "Guitar Solo", "Rock and Roll Lead Types", en "I Left the Building" in zijn mooie collectie. Het verwerven van een handvol van deze muurschilderingen zal de lang verloren rebellie van de tiener die je ooit was weer aanwakkeren, en kan je ertoe aanzetten om naar de maan te huilen wanneer de stemming toeslaat. Herbeleef de dagen dat jij en je aanstaande vrouw verliefd werden door het afspelen van de platen die op de radio schalden tijdens jullie prille romance en omring jezelf met deze geweldige rock and roll muurschilderingen. Deze rock and roll muurschilderingen zal zeker brengen het vuur terug in je leven.

Intoxicating in rock and roll muurschilderingen

De weigering om de gedicteerde norm te accepteren is een van de redenen waarom rock and roll zo'n integrale rol speelde in de Amerikaanse Civil Rights Movement. Rocksterren waren vaak te zien bij demonstraties en protesten tegen rassendiscriminatie en de oorlog in Vietnam. Terwijl ze in de studio deze zeer sterke gevoelens tot uiting brachten in de nummers die ze opnamen. Het was een wilde en tumultueuze tijd in Amerika, en rock and roll leek de perfecte soundtrack ervan te zijn. Photowall brengt hulde aan enkele van de meest iconische figuren uit de rock-'n-roll met "I Never Really Left" van de koning zelf, Elvis Presley. Er is ook "Blind Boy Grunt" en "All I Can Do is Be Me" met het gezicht van de legendarische rockdichter en tekstschrijver Bob Dylan. Deze rock and roll muurschilderingen zullen van onschatbare waarde blijken bij het sieren van de huizen van rebellen van alle leeftijden. De muziek en de levensstijl zijn allemaal ingekapseld in de beelden te zien in deze prachtige rock and roll muurschilderingen. Er kan geen sprake van zijn dat het hebben van deze rond uw huis zal het hart te kloppen en het bloed te lopen pijpestelen.

Rebellerig en wild

In de jaren '80 kwam Bruce Springsteen, liefkozend The Boss genoemd, in het wereldje en bracht zijn eigen rock-'n-roll, die vooral een Amerikaanse cultuur vierde. Het was de muziek van fabrieksarbeiders en vrachtwagenchauffeurs en wilde tieners en mooie, blonde surfer meisjes. Zijn diepe, keelachtige stem en immens emotionele teksten katapulteerden hem in de Rock and Roll Hall of Fame. Hoed je voor The Boss met de "I Was Born" print uit onze rock and roll muurschilderingen collectie. Laat deze rock and roll muurschilderingen je herinneren aan een tijd waarin het leven eenvoudiger was en de enige zorg was hoe je meer plezier kon hebben. Deze rock and roll muurschilderingen kunnen ook de kamer van je kinderen sieren, zodat ook zij een liefde voor deze vorm van muziek ontwikkelen en dat de fakkel met succes wordt doorgegeven. Nodig je vrienden uit voor een avondje luisteren naar je favoriete vinylplaten, terwijl je herinneringen ophaalt aan vroegere dwaasheden en gekoesterde herinneringen uit je jeugd. Grijp jezelf een heleboel van deze geweldige rock and roll muurschilderingen op dit moment.
Productinformatie
7 motieven
Weergave:
  • 1-7 van 7 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.