Meadow - Beige - Behang

Scandinavian Surface

Noorse ontwerpers Scandinavian Surface creëren ontwerpen met inspiratie uit de verschillende vormen en kleuren van de natuur. Schoonheid in in ongenade gevallen en verdorde flora met Lees meeropwindende glimpen van elanden en adelaars. Scandinavian Surface streeft er altijd naar om de Noorse versheid te vangen.

In The Woods & The Hidden Bird

De eindeloze fascinatie van Scandinavian Surface voor bomen en natuur heeft opnieuw inspiratie opgeleverd voor een nieuwe behangcollectie. Ze kozen voor een avontuurlijke benadering van het project en trokken in alle seizoenen naar het betoverde bos. De boomstammen zitten vol leven en verhalen. De takken verstrengelen zich om de lichte filigraan van de natuur te vormen.
De levendige kleuren wisselen naadloos af tussen warme en koele tinten en vormen prachtige en natuurlijke paletten. Kom met ons het betoverde bos in!

De collectie In the Woods neemt je mee naar een organisch, elegant bos waar geen twee bomen hetzelfde zijn, en de compositie wordt gevormd door krachtige grafische contrasten en sobere kleuren. De patronen en kleuren weerspiegelen de Scandinavische natuur en seizoenen in gedurfde verende groene tinten, ingetogen melancholische herfststemmingen, blauwe winterdagen en koele zomeravonden.
Het ontwerp heeft een afwisseling van 10 meter voordat het patroon zich herhaalt zodat we lopend langs een lange muur constant iets nieuws kunnen ontdekken, zoals in echte bossen.
In the Woods is perfect voor lange stukken muur en je kunt een uitsnede kiezen die op je muur past, ongeacht de grootte. Ontdek en geniet van details in patronen en kleuren en zoek naar de kleine geheimen die zich altijd in het bos verbergen...

De collectie Hidden Bird is het zachte, geurige bos dat je omhelst in gloeiende kleuren, delicate contrasten en de zachte bosgrond. Het palet is samengesteld om in veel materialen en interieurs te passen. Alle ontwerpen bestaan uit zowel koude als warme kleuren, net zoals de natuur zelf in alle seizoenen. In het bos hoor je altijd vogels zingen. Maar waar zitten ze? Verscholen tussen de takken leiden ze hun geheime leven. Maar als je gaat zitten en met je ogen zoekt, zie je ze misschien.

Nieuwste collectie: In The Woods & The Hidden Bird
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's