Bussen

Er zijn grote voertuigen op wielen die deel uitmaken van ons dagelijks leven en we erkennen het niet eens. Photowall heeft daarom een speciale reeks motieven gecreëerd in de vorm van Lees meercanvasafdrukken van bussen. Als je in de stad woont, is de kans groot dat je elke dag met de bus rijdt, of hem tenminste ziet. Neem ze niet voor lief, want bus canvas prints kunnen je de schoonheid van deze vervoersmiddelen laten zien. Wist je bijvoorbeeld dat de stad met het grootste busnetwerk ter wereld Jakarta, Indonesië is? Het heeft een totaal van 250 kilometer aan buslijnen die worden geëxploiteerd door bijna 4000 bussen. Op de canvasprints van bussen leer je onder andere waar het woord bus vandaan komt, de geschiedenis van het voertuig en informatie over enkele van de meest iconische bussen ter wereld. Of het nu voor uw residentiële, recreatieve of commerciële interieur is, bus canvas prints kunnen u die upgrade geven waar u naar op zoek was. Zoals gebruikelijk kunnen de items in dit assortiment worden aangepast om uw algehele ontwerp, kleurenschema's, decoratieve elementen, enzovoort aan te vullen.

Origins in bus canvas prints

Zoals reeds gezegd, kunt u met de canvasafdrukken van bussen achterhalen waar het woord "bus" eigenlijk vandaan komt. Laten we naar het jaar 1828 gaan, naar een plaats tussen La Madeleine en La Bastille in Parijs waar de eerste omnibusdienst van start ging. Het woord werd bedacht naar de naam van een hoedenwinkel in Nantes genaamd "Omnes Omnibus" waar de eerste buslijn eindigde in een vroege proef. Het woord omnibus zelf is afgeleid van het Latijn en betekent "voor iedereen". De naam bleef hangen en het woord bus wordt nu herkend in de meeste talen op aarde. Dit is slechts een van de leuke weetjes die je met mensen kunt delen wanneer ze je bus canvas prints in je huis of kantoor bewonderen. Stelt u zich eens een bus canvas print voor zoals "Beached Bus", bijvoorbeeld. Deze bus canvas print kan net zo goed in de woonkamer thuis als in de vergaderruimte op het werk staan.

Ikoon onderwerp

Een van de bekendste en meest herkenbare voertuigen van het openbaar vervoer zijn de beroemde bussen van Londen, die u volop zult zien in deze categorie van bussen op canvas prints van Photowall. Op 4 juli 1829 begon George Shillibeer met de eerste omnibusdienst van de stad, waarbij hij het idee uit Parijs kopieerde. De omnibus kon 22 mensen vervoeren en werd getrokken door een span van drie paarden! De Londense bussen in canvas prints die we hebben leren kennen en liefhebben rijden tegenwoordig op 700 routes, met 8600 bussen in de hele vloot en 19000 bushaltes. Voor de liefhebbers van geschiedenis: de oudste nog bestaande busroute in Londen is route 24, die in 1911 voor het eerst reed tussen Pimlico en Hampstead Heath onder de naam The General Omnibus Company. De 24 heeft sindsdien slechts kleine wijzigingen ondergaan om eenrichtingsverkeer mogelijk te maken. Met een canvasafdruk van een bus zoals "London Map with Bus - Colorsplash" of "London Bus Route 9" krijgt u een stukje van die geschiedenis mee. Deze prachtige motieven kunnen een wereld van verschil maken wanneer u ze als wanddecoratie gebruikt.

Meer bussen op canvas

Een andere bekende verschijning in het vervoer is de Volkswagen Type 2, beter bekend als de Microbus, VW Van, Hippie Bus, Kombi, en nog zo veel meer bijnamen. Hoewel het een soort van popcultuur reputatie heeft tegenwoordig, de waarheid van de zaak is dat het een van de meest rechttoe rechtaan en rationele voertuigen ooit ontwikkeld. Je hebt deze voertuigen misschien wel gezien in films als "Cars" of "Little Miss Sunshine", of op de televisie in shows als "The 70s Show". Zoals je kunt zien in de canvas prints van bussen, hebben deze busjes echt hun eigenaardige charme. Stukken zoals "VW Kleinbus" of "Explorer" laten een kamer echt knallen met charme en karakter.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's