Sportwagens

Sinds Henry Ford in 1896 de eerste auto met interne verbranding bouwde, is de mens gefascineerd en in vervoering gebracht door zijn creatie. Kijk maar naar het ontzag in de ogen van dLees meere mensen wanneer een glimmende nieuwe auto voor het eerst uit de fabriek rolt. Er is een aangeboren band tussen mens en machine die door de auto volledig tot uitdrukking is gebracht. Het toerental van de motor, gekoppeld aan de wind in je haren als de snelheid toeneemt en je naar een nieuw niveau van opwinding brengt, kan niet volledig worden verwoord. De races die over de hele wereld worden gehouden als eerbetoon aan deze fascinerende uitvinding hebben een ongekend prestige en glamour voor al zijn kampioenen. De auto is ook een statussymbool van iemands positie in de maatschappij. Hij vertelt over iemands smaak, stemming, sociale status en hoe hij door zijn medemens wil worden gezien. Een man die in een stationwagen rijdt, met al zijn toeters en bellen voor veiligheid, nut en functionaliteit, wil dat de wereld hem ziet als een stabiel persoon, iemand die sterke familiale wortels heeft en belang hecht aan traditionele waarden. Het vertelt ook over zijn behoefte aan efficiëntie en economische gezondheid. Een man die in een sportwagen rijdt, of het nu de laatste editie is of een klassieker, laat de wereld weten dat hij een avonturier is, een rebel die op het randje leeft en hunkert naar snelheid, stijl en opwinding. Deze man is pas gelukkig als hij Mach 10 gaat met zijn haar in brand. Photowall brengt hulde aan dit soort man met zijn lijn van sportauto's canvas prints. Deze afdrukken op canvas van sportauto's geven uw woonkamer of ontspanningsruimte dezelfde sensatie en opwinding. Laten we eens dieper ingaan op deze afdrukken op canvas van sportauto's en zien hoe ze opwinding in uw huis brengen.

Een korte geschiedenis van sportauto's

Een sportwagen of recreatievoertuig is een auto die speciaal is ontworpen voor snelheid, nauwkeurig rijgedrag en sensatie. Ze ontstonden in Europa aan het begin van de vorige eeuw en de productie van deze luxe transportmiddelen heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een miljardenindustrie. Van de jaren 1895 tot 1915 werden deze voertuigen aangeduid als toerwagens of roadsters. Pas in 1919 werd de term "sportwagens" bedacht door de krant The Times in het Verenigd Koninkrijk. Onze afdrukken op canvas van sportauto's helpen het verhaal van deze geweldige uitvinding te vertellen. Deze superieure afdrukken op canvas van sportauto's zijn een eerbetoon aan het prille begin met afbeeldingen als "PreWar Siberpfeil Racing Car BW" en "SSK Morning Ride". Het meest traditionele ontwerp voor een sportwagen was een roadster. Dit was een tweezitter die meestal geen dak had. De meeste van deze auto's, zelfs tot op de dag van vandaag, zijn niet gemaakt om meer dan twee inzittenden te vervoeren. Hij is vooral gericht op snelheid en stijl, niet op zuinigheid en nut. Maar sportwagens moeten ook voldoen aan de definitie van recreatievoertuigen met een dak. Photowall eert dit onderscheid door u de "250GT's in Italy Piazza Trademark Sepia" sportwagens canvas prints aan te bieden.

Sportwagens en hun races

Door de jaren heen heeft de fascinatie van de mens voor deze verbazingwekkende voertuigen geleid tot de verspreiding van talloze races over de hele wereld. Deze evenementen worden gevolgd door miljoenen fans en worden sinds de komst van de televisie over de hele wereld uitgezonden. Onze afdrukken op canvas van sportauto's helpen de evolutie van deze prachtige creatie te vieren. Alleen al het feit dat je kunt rijden voor een van de honderden autofabrikanten die in deze races vertegenwoordigd zijn, maakt van iemand een instant beroemdheid. Dit leidt tot sponsoring, steunbetuigingen en commerciële deals die deze coureurs zeer rijk maken. De wereldwijde aanhang voor deze sport is een bron van glamour en prestige geworden voor iedereen die erbij betrokken is. Enkele van de opmerkelijkste races ter wereld zijn de 24 uur van Le Mans, die voor het eerst in 1923 werd gehouden. Deze vindt plaats in de stad Le Mans, Frankrijk, en wordt aangeprezen als de Grote Prijs van Uithoudingsvermogen en Efficiëntie. Photowall eert deze test duurzaamheid en robuustheid met de "Le Mans Racing" sportauto's canvas prints, direct beschikbaar om de bovenkant van uw bar of uw volwassen speelkamer te sieren. De Indianapolis 500 is nog zo'n legendarisch race-evenement. Deze race werd voor het eerst gehouden in 1911 en vindt plaats tijdens het Amerikaanse Memorial Day-weekend in mei. De Indianapolis Motor Speedway in Indianapolis, Indiana, is de plaats van het evenement en wordt het grootste racespektakel genoemd. De traditie om de winnaar een fles melk te geven en de kampioen de finishlijn van baksteen te laten kussen, wordt nog steeds in ere gehouden. U kunt delen in de glamour en het prestige van deze geweldige races wanneer u deze afdrukken op canvas van sportauto's aanschaft die perfect zijn voor uw huis. Bestel een paar van onze sportauto's canvas prints en voel je alsof je een dag bij de races hebt.

Sportwagens vandaag

Veel van de hedendaagse sportauto's zijn niet alleen een wonder van moderne techniek, maar ook een adembenemende traktatie voor het oog. Photowall geeft u een voorproefje van een aantal van deze in onze "Donkere Lamborghini", "Saleen S7", en "Superleggera" sportwagens canvas prints. Je hebt een eindeloze reeks van deze sportauto's canvas prints om uit te kiezen wanneer je Photowal's site bezoekt. Dus waar wacht je nog op? Koop zoveel mogelijk van deze sportauto's op canvas als je vandaag nog te pakken kunt krijgen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's