Machu Picchu

Machu Picchu is een Inca-citadel die in de 15e eeuw werd gebouwd. Het ligt op een bergrug in de oostelijke Cordillera van Zuid-Peru. Het ligt hoog boven de Heilige Vallei, en de UrubaLees meermba rivier baant zich een weg er doorheen. De stroming van deze rivier heeft een natuurlijke canyon met een tropisch klimaat door de Cordillera uitgesleten. Archeologen vermoeden dat deze citadel werd gebouwd als een landgoed voor de Inca-keizer Pachacuti. Photowall brengt hulde aan dit oude bouwwerk met zijn eigen collectie van Machu Picchu canvas prints. Deze beelden tonen dit prachtige bouwwerk zoals het over de hele wereld wordt gevierd. Hang een paar van deze Machu Picchu-doekprints aan de muren van je woonkamer en vul de ruimte met een sfeer van mysterie en intrige. Uw geliefden en gasten zullen hun ogen nauwelijks kunnen losrukken van deze Machu Picchu canvasprints. Zij zullen u hoogachten omdat u de vooruitziende blik had om deze Machu Picchu canvas prints aan de muur te hangen. Kijk toe hoe ze steeds meer kleurrijke redenen vinden om in dit gebied te blijven hangen met deze Machu Picchu canvas prints in hun gezichtsveld. Deze afbeeldingen zijn zeker een hit in uw huis.

Mysterieus in Machu Picchu canvas afdrukken

Machu Picchu wordt altijd verward met De Verloren Stad van de Inca's. En toch is het nog steeds het populairste symbool van hun beschaving. Het werd gebouwd in 1450 maar werd honderd jaar later verlaten tijdens de Spaanse verovering. Het is gebouwd in de stijl van de klassieke Inca's, met gepolijste muren van droge stenen. Het heeft drie basisstructuren: de Intihuatana, de Tempel van de Zon, en de Kamer van de Drie Vensters. Photowall laat je een voorproefje nemen van het mysterie met "Machu Picchu" in zijn verbazingwekkende reeks van Machu Picchu canvas prints. Deze afbeelding toont ons dit geweldige bouwwerk zoals het er altijd heeft uitgezien. Hang een paar van deze Machu Picchu canvasprints in uw ontspanningsruimte en geef de ruimte een raadselachtige en mystieke sfeer. Je momenten van volwassen vermaak zullen nooit spannender zijn dan met deze Machu Picchu canvasprints overal om je heen. Misschien wilt u deze Machu Picchu canvasprints ook in uw loungeruimte ophangen. Laat de energie van deze Machu Picchu canvasprints uw zintuigen kalmeren en de zorgen en zorgen van de dag wegnemen.

Enigmatisch in Machu Picchu canvas afdrukken

Een derde van Machu Picchu was al gerestaureerd in 1976, en de inspanningen gaan nog steeds door. In 1981 werd het uitgeroepen tot Historisch Heiligdom van Peru, en in 1983 tot Werelderfgoed van UNESCO. In 2007 kreeg het de ultieme eer toen het werd uitgeroepen tot een van de zeven wonderen van de wereld. Photowall laat u delen in de glorie met zijn opmerkelijke collectie van Machu Picchu canvas prints. Hang een paar van deze Machu Picchu-doeken op in je studeerkamer of minibibliotheek en voel je een expert-archeoloog die de geschiedenis van deze grootse cultuur bestudeert. Een andere goede plaats om deze Machu Picchu canvas prints te laten zien is in je gangen. Laat deze Machu Picchu canvasprints deze veel verwaarloosde ruimte een boost van kleur en levendigheid geven. Maak van het reizen van kamer naar kamer een reis naar de ziel van deze oude beschaving. U kunt er zelfs een paar in de slaap- en speelruimtes met uw kinderen plaatsen. Je zult zien hoe je kinderen al snel vol ontzag naar deze Machu Picchu canvasprints kijken. Over een tijdje zullen ze je allerlei vragen stellen over dit verbazingwekkende bouwwerk.

Cryptisch en mystiek

In een studie uit 2021 onder leiding van professor Richard L. Burger werd de bouw van Machu Picchu met behulp van radiokoolstofdatering geschat in het jaar 1420. De creatie werd in gang gezet door twee Inca heersers namelijk Pachacutec Inca Yupanqui en Tupac Inca Yupanqui. Er wordt verondersteld dat Pachacutec het landgoed liet bouwen als een toevluchtsoord na een overwinnende militaire campagne. Hoewel Machu Picchu een koninklijk landgoed is, was het niet de bedoeling dat het door de lijn van opvolging zou worden doorgegeven. Het werd een eeuw lang verlaten als gevolg van de Spaanse verovering en het grootste deel van de bevolking zou zijn gestorven aan de pokken die de Spaanse veroveraars naar dit land hadden meegebracht. Photowall geeft u een kijkje in de geschiedenis van deze verbazingwekkende beschaving met zijn prachtige collectie van Machu Picchu canvas prints. Hang een paar van deze Machu Picchu canvasprints boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit voor een van de meest fascinerende culturen op deze planeet. Laat je dromen gevuld zijn met beelden van hoge priesters en grote krijgers met deze Machu Picchu canvas prints overal om je heen. Laat deze beelden een steunpilaar in je huis zijn.
Productinformatie
1 motieven
Weergave:
  • 1-1 van 1 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.