Empire State Building

In termen van gebouwen, kunnen slechts enkele bezienswaardigheden de grootsheid van een verlicht Empire State Building op een heldere New York nacht evenaren. Hoewel het momenteel nieLees meert het hoogste gebouw van de Big Apple is, is het misschien wel het meest gevierde, en daarom heeft Photowall een sublieme reeks canvasafdrukken van het Empire State Building samengesteld. We hebben motieven met heldere en vrolijke kleurencombinaties, portretten van fotografische kwaliteit, ongelooflijk artistieke weergaven, en nog veel meer. Huis, kantoor of ontspanningsruimte kunnen worden verfraaid met deze Empire State Building canvasprints. Deze artikelen kunnen dienen als inspiratie om de hemel te bereiken en uw dromen te verwezenlijken. Kies een Empire State Building canvasafdruk die perfect bij uw interieurontwerp past, of het nu een kleurrijk skylinegezicht is of het klassieke zwart-witperspectief vanaf de grond. Zoals altijd kunt u uw Empire State Building canvasafdrukken aanpassen aan uw bestaande esthetiek of aan de kleurenschema's die u hebt gepland.

Diversiteit van afdrukken op doek van Empire State Building

Ten tijde van zijn voltooiing was het Empire State Building met zijn 102 verdiepingen de hoogste wolkenkrabber ter wereld. U kunt dit als basis gebruiken om een Empire State Building canvas afdruk op te hangen, aangezien het een viering van moderne technologie en innovatie is. Maak gebruik van levensechte foto's zoals "Betoverend New York - Gele lucht", die u het gevoel geven dat u er zelf bij bent en naar deze prachtige bezienswaardigheid kijkt. Empire State Building canvas prints hebben ook prachtige kunstwerken die het landschap een bepaalde betekenis en dimensie geven. "The Empire State Building" bijvoorbeeld is een eenvoudig maar prachtig stuk dat een geweldige wanddecoratie in uw huis of zelfs op kantoor kan vormen. De unieke ontwerpen en fascinerende kleurencombinaties van deze motieven kunnen de perfecte decoratieve accessoire zijn. "Avery Tillmon - Empire State" is een ander prachtig kunstwerk dat de gratie en elegantie van Empire State Building op canvas weergeeft.

Ontstaan van het onderwerp

Een leuk weetje is dat het idee voor het Empire State Building naar verluidt is ontstaan uit een wedstrijd tussen Walter Chrysler van de Chrysler Corporation en John Jakob Raskob van General Motors, om te zien wie het hoogste gebouw kon neerzetten. De eerste was al begonnen met de bouw van het beroemde Chrysler Building, de imposante 318 meter hoge wolkenkrabber in het centrum van Manhattan. Raskob liet zich niet van de wijs brengen en verzamelde een groep bekende investeerders die het architectenbureau Shreve, Lamb and Harmon Associates kozen om het rivaliserende gebouw te ontwerpen, dat we nu kunnen zien op de canvasprints van Empire State Building. Het ontwerp zou voor een groot deel zijn gebaseerd op het uiterlijk van een potlood, wat ook nog eens bouwervriendelijk was, aangezien het hele gebouw in iets meer dan een jaar werd opgetrokken!

Betekenis in Empire State Building canvas afdrukken

Deze specifieke wolkenkrabber is een van de meest indrukwekkende eerbetonen aan de twintigste eeuw, een ontzagwekkend schouwspel dat dient als symbool voor zowel New York als de Verenigde Staten, en speelt een belangrijke rol in de populaire cultuur. Het Empire State Building heeft een hoofdrol gespeeld in films variërend van King Kong tot Sleepless in Seattle. "Midtown New York" is hier een prachtig voorbeeld van, een bijna stripachtige weergave van een Empire State Building canvas afdruk die teruggrijpt naar de goede oude tijd. Empire State Building canvas afdrukken bieden ook items zoals "Penthouse Window View", die u thuis in de woonkamer of in de pauzeruimte op kantoor kunt ophangen, zodat u het gevoel hebt dat u altijd direct uitzicht hebt op dit opvallende Amerikaanse monument. Het is alsof u uw eigen persoonlijke sleutel tot een prachtig uitzicht heeft in de vorm van een indrukwekkende Empire State Building canvas afdruk.
Productinformatie
  • 1-29 van 29 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.