Edinburgh Skyline Regenboog - Canvas print - Kantoor

11

motieven

Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is dat al sinds de 15e eeuw. Het is de op één na dichtst bevolkte stad van het land. Hier zetelen het Schotse parlement en de hoogste rechtsLees meercolleges van het land. Het Paleis van Holyroodhouse, gelegen in deze stad, is de permanente residentie van de koning van Schotland. Het is een centrum voor onderwijs, wetenschap en techniek, en is na Londen het belangrijkste financiële district van het Verenigd Koninkrijk. Photowall brengt hulde aan deze historische stad in zijn mooie collectie Edinburgh canvasprints. Deze unieke prints tonen een van de meest gevierde steden uit de Europese geschiedenis. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van verschillende ontwerpen en kleuren waaruit u kunt kiezen. Deze Edinburgh canvasprints zouden prachtig staan aan de muren van uw woonkamer of zelfs boven op uw bed in uw slaapkamer. De grimmige elegantie en stille verfijning die deze Edinburgh canvas afdrukken uitstralen, zullen uw huis de broodnodige stijl geven. Ze zijn gegarandeerd een mooie aanvulling op uw kostbare decoraties. Gebruik ze om uw gangen en eetkamers te accentueren voor die extra stedelijke flair. Ze vormen een mooi middelpunt boven uw open haard. Edinburgh canvas prints brengen levendigheid en kleur in uw woning

Een en ander over het land in Edinburgh canvas afdrukken

De stad dient ook als religieus centrum, want hier komt elk jaar de Algemene Vergadering van de Kerk van Schotland bijeen. Het is ook de thuisbasis van de Nationale Bibliotheek, het Nationaal Museum, en de Universiteit van Edinburgh. Photowall toont de adembenemende skyline van Edinburgh in "Edinburgh Skyline" en "Edinburgh Skyline Rainbow" in haar collectie canvasprints van Edinburgh. Deze meerkleurige prints zorgen voor opwinding en een stoot adrenaline voor de alledaagse stadsbewoner. Het zal u het gevoel geven dat u zelf de reis naar deze historische stad hebt gemaakt. Zelfs uw kinderen zullen genieten van de spatten van de regenboogtinten en de fijne geometrische patronen in deze Edinburgh canvas prints. In de stad vindt jaarlijks het grootste en meest extravagante internationale kunstfestival ter wereld plaats. Dit feest wordt het Edinburgh International Festival en The Fringe genoemd. Vier de pracht en praal van deze prachtige festiviteiten door de stukken "Edinburgh Scotland Skyline" en "Edinburgh Scotland Rust Skyline" uit onze collectie Edinburgh canvas prints te kiezen. Krijg het gevoel dat u deze schitterende festivals zelf hebt bijgewoond zonder dat u uw huis hoeft te verlaten.

Een historische plek in Edinburgh canvas afdrukken

Samen met de andere bezienswaardigheden zijn ook de oude en de nieuwe stad van Edinburgh uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. De stad heeft een liefkozende bijnaam, OLD SMOKY, die afkomstig is van het uitzicht op de met rook bedekte skyline van Old Town. Het heeft ook de bijnaam HET ATHENE VAN HET NOORDEN gekregen. Haar unieke architectuur en invloeden komen tot uiting in onze "Winter in Edinburgh" en "Edinburgh's Princes Street Taken at Midday" foto's in onze Edinburgh canvas prints lijn. Bewonder de prachtige lijnen en structuur van de oude gebouwen terwijl u van uw koffie of thee nipt in de beslotenheid van uw eigen privépaleis. Deel de geneugten van deze historische stad met vrienden en geliefden. Maak een lijst van uw favoriete Schotse dichters en citeer een paar regels uit hun beroemdste werken, terwijl u zich vergaapt aan deze prachtige afdrukken op canvas van Edinburgh. Licht uw kinderen in over de rol van deze prachtige stad in de Europese geschiedenis, en hoe de gebeurtenissen die er plaatsvonden de lotgevallen van de wereld mede hebben bepaald. Het kan niet alleen dienen als een verleidelijke en kleurrijke versiering, maar ook als een rijke bron van kennis.

Een onsterfelijk land

De vroegste menselijke nederzetting in Edinburgh was in 8500 v. Chr., dit was tijdens de Brons- en IJzertijd. De Romeinen maakten hun aanwezigheid in de stad voor het eerst bekend in de 1e eeuw na Christus. In de 21e eeuw is een complete schets van de stad te zien in Ëdinburgh Street Map". Deze kleurrijke en enorm handige prent zorgt ervoor dat de avontuurlijke reiziger nooit zal verdwalen in de stad. Deze prenten voegen ook een laag geometrische symmetrie toe aan uw muren en kunnen zeer aangenaam zijn voor het oog. Hun levendig en dynamisch gebruik van kleur kan leven brengen in zelfs de meest saaie kamer in uw huis. Als u uw eigen set van deze canvasprints verzamelt, kunnen u en uw gezin het gevoel en de hartslag van deze prachtige stad ervaren. Hun aanwezigheid in uw huis staat garant voor urenlang amusement. Tot de dag komt dat u daadwerkelijk de reis naar deze Schotse hoofdstad maakt, laat deze unieke prints dan dienen als een voorbode om uw eetlust op te wekken voor alles wat de stad voor u in petto heeft. Dus wacht niet langer. Koop vandaag nog een paar van deze Edinburgh canvasprints voor uw huis.
Productinformatie
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.